American Horror Story Asylum - тема 7

• 16 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Е, аз трябва тогава на 8 да съм родила Simple Smile Ма си ни е добро момчето Simple Smile

# 676
Затуй викам дружно да сме каки.  Mr. Green

# 677
Добре, приема се Simple Smile Ще го отракаме в живота, да писка косми от сега.

# 678
Стига с тия косми! Ей!

E, не мога да не я пусна тук тая сцена. Най-малкото и колегата да се възхити. За нефледалите епизода - спойлер!

# 679
Пуци я ме светни за какъв тип спойлер да дебна на второ гледане,
в 11 серия на 1-ви сезон какъв е бил намека?

# 680
OMG, това наистина ли е сцена от епизод на AHS?  Shocked  Shocked  Shocked

Трети сезон ще е High Horror Musical като стой, та гледай.  Mr. Green

# 681
Даа.  Mr. Green

Пуци я ме светни за какъв тип спойлер да дебна на второ гледане,
в 11 серия на 1-ви сезон какъв е бил намека?

Не знам, чумата да ги тръшне. И в 01х11 не разбрах намека, хем, че това беше най-концентрирания епизод откъм действие. Май го бяха казали в интервю, но може и да съм сънувала. Ако мернеш нещо подозрително - свиркай.

# 682
  • Ænima/Albuquerque
Дуре де, ми в 11х1 към днешна дата, като гледате, няма ли нещо викащо "Лудницааа, Демониии, Монахиниии"?  Mr. Green

# 683
Единственото което ми беше направило впечатление беше при раждането, монтажът беше така направен че все  едно са хем в съвременна болница, хем някакви допотопни лекари у тях!?
Мъча се да се сетя виденията на Сара Полсън нямаха ли някакъв намек, ама без ново гледане няма да стане

# 684
Мда, ама аз това го отдадох на участието на медицински персонал от отминали епохи. Мжое би това е било. Били Дийн нямаше видения за 60-те.

Дуре де, ми в 11х1 към днешна дата, като гледате, няма ли нещо викащо "Лудницааа, Демониии, Монахиниии"?  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 685
  • Ænima/Albuquerque
Въъъй, к'ви сте наблюдателниии!  hahaha

А, 11х1 беше последния епизод ли? Щот ми се струва, че оназ с косата роди тогава...
  Blush

# 686
Не е последният, последният е "Плацента"Mr. Green

'Ми може и да е имало нещо викащо, read and ponder за по-мързеливите, на които не им се гледа пак.

# 687
  • МАРС
А пък в този епизод единственото, което ни се видя различно, и може да намеква за другия сезон е музикалната сцена Mr. Green
Ако някой е видял друг намек, да свирка.

# 688
Ще вземе да обедини AHS и Glee като уреди едно масово убийство в школото  Mr. Green

# 689
  • МАРС
Тц, това го имаше в първия сезон, няма да иска да се повтори.
Друго ша да е.

Общи условия

Активация на акаунт