American Horror Story Asylum - тема 7

• 16 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
п.п. Само каки ли ми останаха вече? Поне една мама...?

Е, браво! Кой ти направи фалшивата карта, моето момче, м? Твоята добра леля!  hahaha

Що бе, какво не ви хареса в денсинг старс?  Mr. Green

Въх, спойлеряци за следващия:
Скрит текст:
Grace brings Kit devastating news about the aliens’ experiments on Alma. Dr. Thredson receives an unexpected visitor. The Monsignor goes to extreme lengths to silence Jude.

И видео.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 09:02 от ИрПуц

# 706
Пуц, таз мома от видеото , не е ли Рубито от Дикси?

# 707
Хм, май не, не ѝ е толкова лисича физиономията сякаш.  newsm78

# 708
Последният епизод ме изкефи много (Пепър беше яка, къв сарказъм извади и затапи нацистчето  Mr. Green Party, то пък колко яко символично свърши  Party и т.н. ...).

Бъзикате се вие, че 3-ти сезон ще е Боливуд  hahaha , но ако това е намека може и да ни пратят в Холивуд, в разцвета на мюзикълите - 30-те ли бяха  newsm78 - старлетки жадни за слава, гангстери, тайни окултни общества и т.н. ... ала "Черната Далия", "Бебето на Розмари", няк'ви такива  newsm78

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 17:35 от Peregrin

# 709
Е, ако наистина го направят през 20-те или 30-те, аз официално ще се самоубия поради силни чувства.  smile3544 Та а дано.  Heart Eyes

"Бебето" е в по-ново време, ше му се не види и бебето, и Розмари.  Crossing Arms

# 710
Ау , каква хубава идея  Crazy . Даже ги виждам - Евън е гангстер, Джесика може би маман на старлетките (много и ходи ролята на бивша развратница  Wink) , Веждалин е масон.....Само така , ако продължават да ни връщат назад във времето , евентуално 4ти сезон ще е в 19век  Grinning

# 711
Чиху, тахикардия.

# 712
Джак изкормвача....
Ех размечтахме се  Twisted Evil

# 713
И аз ....чак ми иде да кастна и Дилън  Mr. Green

# 714
Замислих сЪ  Crazy
Призраците манифестираха в 1-ви сезон.
Лудите, обладаните (във всякакъв смисъл Laughing) и извънземните манифестираха във 2-ри.
В 3ти  newsm78 newsm78 newsm78 Аз залагам на черна магия и ритуални убийства (други свръхестествени феномени останаА ли  newsm78 )

# 715

В 3ти  newsm78 newsm78 newsm78 Аз залагам на черна магия и ритуални убийства (други свръхестествени феномени останаА ли  newsm78 )

Чул те Мърфи! Искам и аз тайни ордени а ла Алистър Кроули.

# 716
От живота на Кроули ще як хорър Heart Eyes Mr. Green сериал! Twisted Evil

# 717
  • Ænima/Albuquerque
О, Джак! О, Изкормвачев!   smile3544

# 718

Ей това ще е много добро. И ако Евън го играе...  newsm44

# 719
  • София
Здравейте, момичета и момче!
Не съм ви чела, защото чак днес гледах.
Идвам да изразя възмущението си от пуциния прешъс - дебил на квадрат! Да си стоЙ в лудницата, там му е мястото. hahaha
Сис Мери каква прозаична съдба я сполетя- въх!
И Лана се поизтупа от ролята на жертва, може героиня да излезе на финала.
Добре вървят нещата, само да не захаросат тотално края Sick

Давам си личното предположение за новия сезон - или цирк/панаир или някакъв водевилен театър Thinking

Общи условия

Активация на акаунт