Новите ни козметични похождения 34

• 54 905
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Мисля, че има I love в Дъглас. Ако не там, то в Сефора или Бютизон със сигурност. Гледах ги лятото, но не мога да си спомня точно къде.
Аз имам техен крем за ръце с манго, но не съм го ползвала още като хората, за да кажа как е. Само веднъж се намазах като го получих и не ми хареса, че попи прекалено бързо. Обичам да ми остава лек филм, иначе ми се струва безмислено да се мажа.  Mr. Green

# 571
В Дъглас има марката. На мен не ми допаднаха продуктите.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 23:59 от densi

# 572
- само че моя е ягода - червения

# 573
I love ги има в Дъглас. Има ги и в аптеки Медея. Аз съм разочарована от марката. Бях си купила ваниловото масло за тяло и ми харесваше общо взето, но една вечер детето си позабърса лицето точно, където се бях намазала. Малко по-късно, където се беше опирал, му пламна лицето. А той попринцип няма проблем с такива неща, което ми говори, че има нещо гадно вътре. И от тогава спрях да го ползвам.

# 574
  • на последния етаж
Момичета, къде да търся код за thebodyneeds2? Прегледах темите и в подфорум "На Пазар", но не намирам.  newsm78

# 575
Лита, в момента няма активен код. Можеш да се запишеш за бюлетина им на сайта и ще получаваш на мейл всичките им промоции Peace

# 576
  • на последния етаж
Благодаря, Пух!   bouquet

# 577
  • Пловдив
Денси,сенките са жестоки!  Grinning

Епона ,честити метеорити! Grinning

Аз се записвам с интимен гел на уриаж от вчера. Това е втората ми опаковка.Преди ползвах Лактацид,но този за мен е по добър  Peace

# 578
Благодаря ви момичета, да ви се връща! Hug  bouquet
Много са хубави сенките наистина.

# 579

П.П. Буржоа имат намаление -20% на всичко.
Във всички магазини ли?

# 580
  • в 1001-та нощ
Момичета, къде да търся код за thebodyneeds2? Прегледах темите и в подфорум "На Пазар", но не намирам.  newsm78

имаха код 121212 за 36% отстъпка на 12.12.2012г, за друг не се сещам

# 581
# 582

Във всички магазини ли?
Аз в Лили дрогери видях че има намаление Peace

# 583
  • Бургас

Във всички магазини ли?
Аз в Лили дрогери видях че има намаление Peace

И в Дъглас.  Peace
На сайта на Ивис също го има намалението, явно трябва да е навсякъде.

# 584
Харесала съм си едно червило и много се чудих дали да го взема, но явно това е знак от съдбата, че трябва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт