Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 741
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Но на 15-ти ще ви чакам при мен   Flutter Whistling
HugЩе ти дойдем на гости със сигурност! Благодаря за поканата! Hug  bouquet

Ще ви очаквам и ще съм мнооооого гостоприемна  Whistling

# 121
Самият факт, че се включвам в темата едва на 9-та страница, ми говори, че нищо чак толкова невероятно не очаквам вече да срещна в парфюмно отношение. Всеки парфюм може да е много хубав сам по себе си, но носи усещането на още няколко други, с които се чувствам по същия начин и не изпитвам потребност да притежавам няколко подобни.
Аз съм от хората, които искат нещо, го искат вчера и обикновено до ден-два си набавям това, което толкова много съм пожелала. Когато не купя нещо веднага(в рамките на този срок), отлагайки се във времето вече не съм сигурна дали толкова много го искам.
Откритието ми за тази година е Valentina Valentino Heart Eyes
Притежанието на 40-50 парфюма вече ми тежи и ми се иска да ги сведа до идеален за мен минимум и мисля в тази посока.
Коледният ми аромат, всъщност те са два, но си приличат в някакъв смисъл са L de Lolita и Vanille Noire du Mexique.

# 122
Притежанието на 40-50 парфюма вече ми тежи и ми се иска да ги сведа до идеален за мен минимум и мисля в тази посока.

Moите бяха много повече, но се оказа, че имам парфюми, които дори не съм разпчатала, други съм купила след като съм ги желала силно, а след това дори съм развила непоносимост към тях... Старая се усилено да ги намаля в поносими граници, за да разчиствам път на неща, които наистина ще нося с радост.

За Коледен аромат ми е още рано да мисля - искам да се самоизненадам  Mr. Green

# 123
Ако си падаш по натегнати ориенталци в стила на Класик Готие - що да не става Simple Smile
По ориенталци си падам, ама не знам за натегнати  Mr. Green Май повечето ми парфюми са бабички, и ориенталци  Rolling Eyes
Класик Готие не го познавам.

Сладникав ли е?
Да, сладък, плътен, смолисто-ванилово-амброво-подправков, с малко "животинче", което май го праща към ретровците.
В Класик (едт и едп) на Готие няма никакво животинче, нито подправки, нито амбър! По случайност в момента съм с едп.
Атти, де ги намери тези съставки?! newsm78 Подправки заради двете молекули джинджър в едт сигурно. Laughing
Ванилово-цветни са и двата. Сладки, но не захарна, а ванилова сладост. Едп е по-елегантен и по-хубав от едт, но си приличат. Grinning

# 124
  • София
Коментирахме Joop Femme и съм дала описание за него. Сравнението с Класик беше само препратка към стила, но не и към сходство на ароматите. Извинявам се, ако се е разбрало двусмислено.

# 125
  • София
От къде може да се закупи?

София Salon Olfactive на Раковска

# 126
Коментирахме Joop Femme и съм дала описание за него. Сравнението с Класик беше само препратка към стила, но не и към сходство на ароматите. Извинявам се, ако се е разбрало двусмислено.
Да, аз те разбрах за Класик... Crazy Сори!  bouquet

# 127
  • София
Pure eVe и Pure Virgin на The Different Company един и същ парфюм ли са? И ако да, може ли някой да ме осветли, защо са му сменили името?  newsm78 Преди го мярках май като Pure Virgin.

# 128
  • Варна
Здравейте момичета! Искам да попитам има ли някъде сайт или къде да погледна кои парфюми от кога са, как изглеждат примерно... Да не се чувствам съвсем като абориген като тръгна на коледен пазар  Crazy
Знам, че това е въпрос на парфюмна интелигентност, но малко съм изостанала напоследък.
Моля Praynig

# 129
# 130
Здравейте, момичета Hug
Моля за мнение, относно NINA RICCI NINA L`ELIXIR . Каква е разликата м/у него и NINA RICCI NINA EDT ?

# 131
  • Чукарландия
Моля за съвет: Мога ли да отстрелям една Viza на сляпо? Mr. Green

# 132
можеш, тя хич не е лоша  Mr. Green

# 133
  • София
Моля за съвет: Мога ли да отстрелям една Viza на сляпо? Mr. Green
Ти как мислиш? Аз вярвам в теб  Mr. Green

Ако трябва да съм сериозна - много ще ти хареса  Peace

# 134
  • Чукарландия