Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 712
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет, парфюмни Hug
Вчера пробвах водата на Клое с подобаващо опръскване - харесва ми и вероятно това ще бъде летния ми парфюм за следващата година, но определено това не е неговото време. Навън просто се загуби моментално. Като влезнах на топло разцъфтя просто, показаха се и цитрусите и розата, като отидох на по-топло място най-добре я чувствах. Явно жарко лято е времето на този парфюм.
Вчера се запознах и с http://www.fragrantica.com/perfume/Paloma-Picasso/Tentations-2960.html  ooooh!.
Имах благоразумието да пръсна на блотер, но прибрах блотера в джоба на якето Sick
Толкова да не е мой, че няма накъде повече. Много тежки подправки - кимион, канела, кардамон, смесени с мноооого бели цветя - жасмин, ТУБЕРОЗА! и портокалов цвят, абсолютно съм сигурна, че има и синя слива!, в базата подушвам и животно, и за капак са добавили тамян и смоли ooooh!. Явно не ми допада комбинация от кимион и канела, пък тук е добавена и синя слива за разкош ooooh!. Много е ретро и силно главоболен. Абсолютен представител на 90-те години. Носи ми нещо и от Коко и от Пойзън:thinking:. Единствено sl и Атти виждам с него. Днес си облякох якето и отново го усетих, макар да изхвърлих още вчера ужасната хартийка ooooh!.

Мнооооого си права  Mr. Green Много го харесвам, дано да ме сполети отнякъде  Party

# 106
Днес разносвам Iris Taizo, а на китка съм пръснала Bois d  Iris ,всичко това  благодарение на мила парфюмна дама и голяма зарибителка Heart Eyes.
И сега обещаните впечатления:Ирис Тайзо,наистина започва с експлозия на сладък ,гъст сироп за кашлица.Още като го пръснах за първи път в главата ми се прокрадна мисълта за нещо познато.Чудих се ,чудих и като отмина първоначалната сладост на сиропа се показа база, доста сходна с Shalimar Parfm Initial.
Натали беше писала в миналата тема ,че Шалимара и напомня миризмата на соц.галантерийница /с което съм напълно съгласна/. Същата галантерия се показа и тук със копчета ,ципчета и стари червила. Много ми харесва Ирис Тайзо,но ми е доста сходен като усещане с Шалимар Инишъл.
Разликата е, че в Шалимара присъстват цитруси и дават една по-голяма искрящост на аромата,докато в Ирис Тайзо преобладава сладоста.Ако не притежавах Шалимара ,без съмнение щях да поръчам Тайзото.
Bois d Iris на Ван Клийф,е  по-лесният от двата парфюм.Елегантен, дървесен ирис.Аз обаче усещам отчетливо тамян ,който не долюбвам.Доста тих  сякаш Thinking.
Извод: добре ,че не поръчах на сляпо.На този етап приключвам с издирване на зимен ирис,/записвам си в уиш листата за проби -Iris Poudre FM/ и отивам да поръчвам от ausliebezumduft, /щото да не оттърва кода с отстъпката Laughing/ -парфюмната версия на Филосикос.
Това е, минавам от ириси на смокини,ама Филосикоса много го харесвам ,пък и парфюмната версия може да става и за зима Wink.
 Божее,че дълго стана:ooooh:,за което извинете.

# 107
Привет на всички   bouquet
Не съм писала скоро, но не ми остава никакво време почти.
За някои дами от темата съм позната, за други не. Тези, които ме знаят, знаят и къде работя. В тази връзка, искам да ви споделя нещо, за което все още не ми е позволено да раздухам подробности, но до седмица и това ще стане. "Изненадата", както се досещате е "парфюмна". Мога само да кажа, че досега такова нещо не е правено от никой в бранша, и е наистина уникално добра "оферта".
Такааа, пуснах мухата, мога да си ходя  Joy   На 13-ти ще мога да дам пълни подробности и знам, че ще бъдете силно впечатлени  Peace Hug  bouquet

# 108
Том Форд ще се продават за по 2 лв?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling

# 109
  • София

ха дано  Laughing ама по-скоро надали  Joy Joy

Миме, много си лоша  Hug

# 110

Може да има и календарче?!  Thinking

# 111
  • София
maria, поне малко предимство ни осигури - на 12-ти  Twisted Evil

По темата- моето откритие и блян за тази година e Chinatown Bond 9.

За тези които харесват Африканския бал, пак препоръчвам да пробват крема за тяло - аромата му е точно като на парфюма, а според мен трайността му е по-голяма.Цената е по-достъпна. Слагам го вечер след душ и дрехите носят аромата му с дни.

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 14:52 от Мaрта

# 112
maria, поне малко предимство ни осигури - на 12-ти  Twisted Evil

По темата- моето откритие и блян за тази година Chinatown

ОКи де, ще ви дам предимство разбира се  bowuu
Но на 15-ти ще ви чакам при мен   Flutter Whistling

# 113
  • Germany
Не беее, без пари ще ги раздават Mr. Green
Направо чувам как щракат парфюмни мозъци Joy

# 114
Не беее, без пари ще ги раздават Mr. Green
Направо чувам как щракат парфюмни мозъци Joy
Цъ не трябва да има набутвация, щото иначе не е сладко. Mr. Green Whistling

# 115
# 116
  • Чукарландия

Къде е това "при мен", ако не е тайна, разбира се. Hug

ПП Блазе ви - Софетооо!

# 117
  • София
Цитат
За тези които харесват Африканския бал, пак препоръчвам да пробват крема за тяло - аромата му е точно като на парфюма, а според мен трайността му е по-голяма

И аз имам такъв случай - Магнолията на Акуа ди Парма. Кремът за тяло върши сто пъти повече работа от парфюма

# 118
За тези които харесват Африканския бал, пак препоръчвам да пробват крема за тяло - аромата му е точно като на парфюма, а според мен трайността му е по-голяма.Цената е по-достъпна. Слагам го вечер след душ и дрехите носят аромата му с дни.

От къде може да се закупи?

# 119
HugЩе ти дойдем на гости със сигурност! Благодаря за поканата! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт