Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 619
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
  • София
50 мл. на повечето парфюми в магазина са по 38 лв, а 100 мл. са по 48 лв. Сапуните два са по 13лв, кремовете за тяло около 34 лв. Пудрата е 27 лв.

Хмм, аз явно съм хванала "примоция"  Rolling Eyes Че и клиентска карта не ми предложиха  Thinking

# 286
Някоя от вас да познава тези парфюми и да може да каже няколко думи за тях? Praynig
Четох какви ли не мнения, но ще се радвам и от вас да чуя нещичко Flutter
Diamonds and Rubies е просто ужасяващ за мен Sick Прилича ми на Sun Moon Stars Karl Lagerfeld. Лепкав, гнил аромат.
Вторият не го познавам.

# 287
50 мл. на повечето парфюми в магазина са по 38 лв, а 100 мл. са по 48 лв. Сапуните два са по 13лв, кремовете за тяло около 34 лв. Пудрата е 27 лв.

Хмм, аз явно съм хванала "примоция"  Rolling Eyes Че и клиентска карта не ми предложиха  Thinking
А не, всеки парфюм си има отделна цена и ти я казват на място. Но се въртят около тези, които съм написала. Разликата е няколко лв.

Жаки, не е добър този парфюм първия. Peace

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 21:00 от densi

# 288
  • Sofia
Казаха, че са на франчайзинг и цените им са еднакви с тези в останалите магазини в Европа, където се предлага марката.

# 289
 Hug
Много искам да имам нещо на Елизабет Тейлър....но ще има да се чудя какво да е.
Между другото така като ми казвате, че е гаден ми става още по-интересно Mr. Green

# 290
  • Велико Търново
Жаки, и аз се присъединявам към мненията на Бижу и Денси относно парфюма-първия Sick поне аз не го понасям Confused
Днес тествах Валентина на Валентино..... Thinking на първо помирисване ми хареса,разносих го малко,но не ме грабна дотолкова,че да го купя Confused

# 291
*Biskvitka*, на какво ти ухае? Четох за някакви череши и ванилия

# 292
Hug
Много искам да имам нещо на Елизабет Тейлър....но ще има да се чудя какво да е.
Предлагам ти да прегледаш Forever Elizabeth и Gardenia Elizabeth Taylor. Предвид колко харесваш парфюма на Мадона, вярвам, че ще харесаш втория. А някъде четох хубави отзиви и за Sparkling White Diamonds.

...Четох за някакви череши и ванилия
Grinning Няма череши и ванилията не е изобилна, и натрапчива, въпреки че я има! Кремест белоцветен аромат, с малката особеност привнесена от наличието на трюфел, която го прави леко екзотичен за мен и много любим! Heart Eyes

# 293
This scent is all about european cherry jam cooked with the cherry stones  though cherry is not stated in the list of ingredients. I can't smell anything but a very tasty cherry jam!

ето тук лапнах въдицата
Кой е този европейски мармалад от череши обаче не знам Mr. Green

Бижy, благодаря ти за предложенията Hug

Сега се сетих, че тотално съм се влюбила в новият Долче и Габана....но егати и цената са му сложили

# 294
  • София
Здравейте Hug

Някоя от вас да познава тези парфюми и да може да каже няколко думи за тях? Praynig
Четох какви ли не мнения, но ще се радвам и от вас да чуя нещичко Flutter

Спряла съм се за сега на първият
Първият е наситен цветен аромат с плодове и премерени подправки. Определено има ретро препратки и мисля, че не е по вкуса ти. За щастие не установявам никакви подобия със Sun Moon Stars Lagerfeld, който е остър и гнил при мен. Втория не го познавам, но смятам, че също няма да ти допадне.

# 295
  • Велико Търново
Жаки,Бижу ме е изпреварила в описанието Hug напълно точно е Peace просто на моята кожа не се разви някак... Thinking Сочения от нея напр.Carolina Herrera CH ми харесва много повече/макар да не е нов аромат Wink

# 296
Интересното при мен е, че вкуса ми е напълно шантав и различен. Харесвам и така наречените бабешки парфюми и парфюми тип Барби Mr. Green Баби meets Барби tooth

Сега съм се присетила и за Палома Пикасо. Много го харесвам този парфюм Heart Eyes Преди няколко дни в Мория питаха за него, но им казаха, че няма от къде да им го намерят.

# 297
първият го имах преди време в периода си на 'стрелба на сляпо', но изобщо не го помня  ooooh!
а за втория бях чела, че прилича на долче вита, което май ме отказа и него да гримна ей така  Laughing

# 298
Аз сега й чета биографията и ми се иска да се напръскам с нещо, което е носила и тя. Ако намерите какви парфюми е харесвала и носила свиркайте Hug

# 299
от нейните най-много ми допадаха белите диаманти - цветен алдехиден, но не-сложен и доста траен
а какво е носила, не помня, помня само, че и аз се интересувах, защото много я харесвам като млада

Общи условия

Активация на акаунт