Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 477
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А ако си вземеш нещо за 100 лв, а посегнеш като втори парфюм от тези по 500лв Wink

# 361
  • Пловдив
Супер звучи  bowuu !:) Вторият парфюм по избор ли ще бъде или ще дублира закупения?

# 362
Няма ограничение в ароматите - взимате един ТФ от 350лв. и може да вземето още един до тази сума по избор. Ако има разлика в цените на 2-та парфюми, ви се маркира по-високата (напр. избрали сте един за 90лв. и един за 140лв. Ще платите втория.)

# 363
Страхотна новина. Heart Eyes Hug  bouquet Това не е правено досега в България и предполагам, че доста хора ще се възползват, най-вече за парфюмите на Том Форд. Много подходящо е за дублаж при приятелки, сестри и за подаръци.
Аз се замислих за Приват да взема два, но няма кои от наличните засега. Надявах се да харесам нещо от новодошлите в лилавата колекция, но не би. Нито един не е мой, за покупка въобще не може и да става въпрос.
От обикновената колекция на Том Форд имам всичките, без три от мъжките.
Вие какво бихте купили от бутиците на ЕЛ?

# 364
  • Пловдив
Ще ходя май пак в темата за Дядо Коледа да наблегна на желанието си: ТВ - ТФ Wink . Мария, как можа такава бомба да пуснеш!;) Тъкмо съм си в приятно парфюмно затишие!
Приятелка пък си е пожелала Черната орхидея, от тази серия какви са цените , ако може ориентир.

# 365
  • Sofia
Noir de Noir  го няма все още тук, нали?
Koлебая се за мъжкия Noir и Kafe rose.

# 366
Няма го Ноар де Ноар. Peace
Орхидеята е май 240 лв. за 100 мл.

# 367
напъвам се да се сетя кой парфюм бих искала, но не мога
не успявам да се сетя не само на ТФ, но и на други мярки
не ме разбирайте погрешно, имам разни парфюмни желания /и си ги знам кои са/, но нямам муза за сдобиването им - не знам как точно да го обясня  Thinking

# 368
Много добре те разбирам. Hug Наричам го "далеч съм от парфюмите на този етап". Дано този етапм продължи дълго. Грам не ми липсват покупките на парфюми!

# 369
  • София
Аз бих взела Noir и Grey Vetiver. Но ММ е на път да ме надскочи по бройка.

Бубка ще очаквам впечатления за Jour Peace

Ковачева в Habit Rouge не те ли повали тази роза? Много хубав парфюм е, само дето от роза и портокалов цвят и пудра ми става лошо. Физически.

# 370
Ох, мислех, че съм приключила с покупките на парфюми за тази година, ама това е голямо изкушение , и си нямам нищо от ТФ, иии едва ли ще устоя...

# 371
Аз бих взела Noir и Grey Vetiver.
smile3521 Може би и Oud Wood, но не съм го разносвала добре, за да кажа със сигурност. Но пък остави в мен привкус на неудов уд.
Но едно е сигурно - няма да се възползвам. И май не съжалявам.

Лин, явно кожата ти усилва цветята. Роза да, ама портокалов цвят хич не усещам. Всъщност без да искам съм излъгала. Говоря за едт. Едп само в Париж съм подушвала и нямам спомени, които да са достоверни и различаващи се. Общото впечатление ми е такова - бергамот, кожа, ванилия, сух, пудрен.

# 372
  • София
И аз няма да се възползвам, тези парфюми съвсем умишлено не съм и помирисвала. Wink

# 373
Ше взема да си купя три привата на ТФ за хилядарка и ритуално ще се самоубия след това, защото толкоз лудост на никого на тази земя не е необходима! Mr. Green

# 374
Познавам доста хора, които сега като се разбере за бонуса на ЕЛ ще купят Табако Ванил 50 мл. за 175 лв и ще са много щастливи. Whistling
А за Черната Орхидея съм сигурна, че ще свърши в наличните количества още първите дни.

Миме, давайте и на макиажа и особено на бялата козметика! Heart Eyes
Два Коледни блокбастъра за 195 лв. или онзи куфар с кремовете два за 550 лв?! Whistling Whistling Whistling
Кога? Mr. Green Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт