Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 472
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • на североизток от Рая
 Ели, благодаря ! Аз се върнах назад, прочетох набързо това, което ме интересува.

Май разумът надделява отново. Ама много разумна съм станала напоследък и ще се възнаградя в един момент. Crazy

# 421
  • София
Ели, благодаря ! Аз се върнах назад, прочетох набързо това, което ме интересува.

Май разумът надделява отново. Ама много разумна съм станала напоследък и ще се възнаградя в един момент. Crazy

без да искам да влизам в роляма на подстрекател, но предвид офертата, сега е моментът  bowuu
Просто виж кои разфасовки на Сеншъс Ноар и Орхидеята горе-долу съвпадат като цена и нападай   animal037

# 422
  • София
Утре, ще ходя до бутика на Стамболийски по обяд. Ако някой , желае  да си направим мини среща  Hug, да драсне едно Лс. 

# 423
Момичета, имам промяна в графика за утре. Естествено в последния момент  ooooh!  Та утре ще съм в 12.30ч. в магазина до 21.00ч.
Пиша го в темата, за да не пиша поотделно на всички, които ми писаха на ЛС, че ще минат утре преди обяд. Да не пропусна някой. Сутринта ще оправят нещо в системата по повод на безплатния парфюм.

# 424
Да насоча вниманието към парфюмите от Прайвът колекшън на Ести Лаудер. 30 мл. излизат по 70.50 лв, което е истински парадокс за парфюм от Прайвът и такъв клас. Crazy Crazy Crazy

Нели, и според мен точно сега е момента да си неразумна с мечтаните парфюми на ЕЛ и Том Форд. Втори такъв случай едва ли ще има до другата Коледа, а и като се счита, че това се прави за първи път в България може и да няма повторение.

Това между другото прави ли се в западните бутици, един купуваш и получаваш втори подарък?

# 425
Ех, защо не направиха тази прИмоция когато бях луднала по Том Форд Rolling Eyes А се сетиха чак сега, когато съм на вълна герленски ексклузиви Laughing Няма ли и в бутиците на Герлен да направят подобна, плащаш един ексклузив, взимаш два hahaha

Между другото да помоля, ако някой ще пътува в близко бъдеще до дестинация с бутик на Герлен да ми драсне на лични Praynig

# 426
densi, правят се такива промоции, да. Нещо определено ли те интересува да проверя?

# 427
  • на североизток от Рая
 Денси,  Hug!

Аз искам малки бутилчета - трийсетички от Сеншъс Ноар и Черната орхидея.

Как мога да ги получа? Да помоля ли за съдействие?  Blush Hug

# 428
Мимето да каже. Hug Предполагам че могат, да ти ги изпратят от бутика с наложен платеж, както действат повечето луксозни бутици в София.

Две трийсетици мисля, че ще ти струват 122 лв. колкото е Сеншъс Ноар. Орхидеята е по-евтина 115 лв.

# 429
Няма ли и в бутиците на Герлен да направят подобна, плащаш един ексклузив, взимаш два hahaha
На тях -догодина hahaha Hug

# 430
Да насоча вниманието към парфюмите от Прайвът колекшън на Ести Лаудер. 30 мл. излизат по 70.50 лв, което е истински парадокс за парфюм от Прайвът и такъв клас. Crazy Crazy Crazy

Jasmin White Moss Estée Lauder- ето този си бях харесала преди време, но в момента май не ми се инвестира в него, че много ми станаха подаръците.
Тоя дядо Коледа много щедър тази година Joy

# 431
  • на североизток от Рая
Мимето да каже. Hug Предполагам че могат, да ти ги изпратят от бутика с наложен платеж, както действат повечето луксозни бутици в София.

Две трийсетици мисля, че ще ти струват 122 лв. колкото е Сеншъс Ноар. Орхидеята е по-евтина 115 лв.

Чакам Мимето да каже!  Hug

Много ми се иска да ги имам за Коледа. Заслужила съм ги.  Flutter

# 432
  • София
Мария, благодаря!

Годес, забравих за цената на СЛ да кажа, така се заплеснах по  промоцията. Crazy  160 +, беше цената, но с колко.. Blush

Сега си прегледах  гардероба. До днес СЛ водеше с 3 парфюма, утре се надявам  ТФ да  го догони..Simple Smile

Извинявайте, че продължавам темата за Серж, но понеже идва края тази година, време за  равносметки.. пресметнах, че за тази година съм изразходвала  над 80 мл. от неговите парфюми (общо) . Като тегля чертата, излиза ,че това е любимата ми парфюмна къща за годината..

# 433
Мимето да се изкаже  Whistling
Та, с наложен платеж не работим. Практиката е да се преведат пари по сметка и в момента на вижднаето им от счетитата, те ни пращат мейл, че има получени еди-колко-си лева от ед-кое-лице, а ние съответно пращаме с куриер за сметка на получателя.

Добре ли обясних  newsm78

# 434
Мария, благодаря!

Годес, забравих за цената на СЛ да кажа, така се заплеснах по  промоцията. Crazy  160 +, беше цената, но с колко.. Blush

Сега си прегледах  гардероба. До днес СЛ водеше с 3 парфюма, утре се надявам  ТФ да  го догони..Simple Smile

Извинявайте, че продължавам темата за Серж, но понеже идва края тази година, време за  равносметки.. пресметнах, че за тази година съм изразходвала  над 80 мл. от неговите парфюми (общо) . Като тегля чертата, излиза ,че това е любимата ми парфюмна къща за годината..
   bouquet
Интересна равносметка, не се бях сещала за такава. Laughing Атти!!! Flutter Би ми било интересно, да прочета как и останалите изразходват парфюмите.
При мен една бърза и груба сметка в полза на Ермес, около 140мл. Днес видях дъно на Еликсира и започнах нова бутилка, мисля че и нея ще изпия до края на зимата. Heart Eyes Другите по-значителни количества: Кенди 40мл, Фемините-40мл, на останалите не им държа сметка.
Ей, две дъна  видях тази година и то все на любими парфюми, но пък следващия флакон чакаше.

Общи условия

Активация на акаунт