Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 474
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • Чукарландия
Да насоча вниманието към парфюмите от Прайвът колекшън на Ести Лаудер. 30 мл. излизат по 70.50 лв, което е истински парадокс за парфюм от Прайвът и такъв клас. Crazy Crazy Crazy

Може ли някой, който ходи да провери 75 мл-овите Прайвът колекшън-и на ЕЛ по колко излизат? Hug
И също ли важи и за тях промоцията плащаш един - получаваш два? Hug

И два да не ми трябват (макар, че на мен все ми трябват Crazy), ще се намери с кой да си разделя двойката. Peace

ПП А докога важи промоцията? Hug

# 436

Важи и за Приветата на Есте  Peace

# 437
  • Чукарландия
Благодаря, Марияbouquet

А каква е цената на големите Привета (75 мл)? Hug

# 438
Момичета,здравейте Hug Радвам се че я има прекрасната ви тема за да мога да ви попитам за един сайт...Моля,ако някой знае или е чел, дали парфюмите от тук са оригинални да сподели Praynig Гледам продават и тестери и нормални парфюми...Тази сутрин намерих сайта и много му се чудя...Някой парфюми са на  Shocked шок цени Flutter
http://www.myparfumi.com/
Аз съм поръчвала парфюми,но от чужбина.Нямам идея мога ли да съм спокойна ако купя от този сайт Thinking Благодаря на всички които ми отговорят Grinning

N.B,а мога ли да купя от промоцията на ЕЛ женски парфюм и да избера за подарък мъжки?

# 439
Не бих рискувала с този сайт, твърде е подозрителен.

# 440
Не бих рискувала с този сайт, твърде е подозрителен.
Peace
Цени на Шанел от 60лв, пък било то и тестер, няма такова животно. Naughty

# 441
Аз до Шанел не стигнах, но отворих едно Булгари за 38 лева и се отказах да ровя повече. Joy

# 442
Хм,аз също така си помислих...Но да речем парфюм 75мл който нормално най-евтино е 100 лева(иначе в БЗ)сигурно към 180,тук е 38 на промоция #Crazy А какво мислите пращат?Ако не са оригинали и тестери,дали са само гадни реплики newsm78 Защото репликите не ги уважавам...Вижте и подаръци обещават към поръчките ooooh!

# 443
Каквото и да пращат, то няма нищо общо с оригинала. А подаръците са въдичка.

# 444
Парфюма на мъжа ми най-евтино е 100 лева,не визирам БЗ или Дъглас.А вижте там:
http://www.myparfumi.com/item.php?id=581
А на Enzo парфюмите са оригинални,нали?Дори тестерите?Да зная къде да поръчвам...

# 445
Аз лично от енцо не бих пазарувала, но има момичета, които са доволни, та незнам.
Потърси във форума тема  Изпитани сайтове, нещо такова беше заглавието на темата. Peace

# 446
  • София
Да насоча вниманието към парфюмите от Прайвът колекшън на Ести Лаудер. 30 мл. излизат по 70.50 лв, което е истински парадокс за парфюм от Прайвът и такъв клас. Crazy Crazy Crazy

Нели, и според мен точно сега е момента да си неразумна с мечтаните парфюми на ЕЛ и Том Форд. Втори такъв случай едва ли ще има до другата Коледа, а и като се счита, че това се прави за първи път в България може и да няма повторение.

Това между другото прави ли се в западните бутици, един купуваш и получаваш втори подарък?

Денс, в Белгия поне със сигурност не  Naughty

Може ли някой, който ходи да провери 75 мл-овите Прайвът колекшън-и на ЕЛ по колко излизат? Hug
И също ли важи и за тях промоцията плащаш един - получаваш два? Hug

И два да не ми трябват (макар, че на мен все ми трябват Crazy), ще се намери с кой да си разделя двойката. Peace

ПП А докога важи промоцията? Hug

Бела, някой вече е проверил 223-4 бяха  Whistling Hug И аз искам един - дядо Коледа да провери амортисьорите на шейната, че много подаръци станаха  Laughing

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 09:14 от Elitsa_z

# 447
Аз искам само една малка Черна орхидея, но нямам нито една приятелка, която да навия - вчера им звънях и всички си имат по един парфюм и им бил достатъчен  hahaha

# 448
goddess,благодаря за насоките,ще потърся темата Hug
Току-що говорих с една служителка на сайта.Тя ми обясни кое е реплика,кое оригинал,кое тестер.Ако цъкнете на парфюм и в описанието му не пише с червени букви че продукта е оригинал и с гарантирано качество,значи е реплика.Ако е тестер пак с червени букви пише че продукта е тестер,оригинал,с гарантирано качество....Добре че звъннах.Да знаете че дори да пише"тестер",но вътре в описанието няма тези надписи,парфюма е реплика.Това ставало при срив в системата им Peace

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 09:33 от bubka:)

# 449
  • Пловдив
  За пръв път чувам за сайт, който претендира без свян, че продава едновременно и ментета и оригинали и клиентите да четат закодираните съобщения в сайта... ще падна от смях  Joy  А пък разлика между тестери и "оригинали" - единствено е опаковката и евентуалната липса на капачка. bubka:)  , има достатъчно изпитани сайтове, не се лъжи с тези .... изобщо не е читава работата.

пп.  Essence Collection Donna Karan има ли я в бутика?

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 10:46 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт