Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 614
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Хоп и в тази тема  Simple Smile
aH~, този парфюм никога не съм го виждала Simple Smile Но явно е много специален Simple Smile Ванилия и тютюн, така ли? Simple Smile
Откъде е?

# 616
Я, примоцията стигнала и до тук Grinning Ан , честит!  bouquet

MarinaKoteva , много е специален че и на специална цена ooooh!Добре дошла!
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Tobacc … Vanille-1825.html

# 617
  • GYM
Да ви са честити придобивките, момичета, с много радост и здраве да си ги носите Hug Аз нямам никаква смелост да поръчвам на сляпа, тъй като хубавите парфюми ги развалям Confused Чета разни ревюта, описания и си представям някакви божествени аромати, а като пръсна на мен излиза някаква манджа с грозде Tired А много ми се иска нещо новичко, моите са ми поомръзнали Crazy

# 618
Може ли да ми препоръчате лек, не силен пафюм на Clinique?
Нещо много нежно за стилн жена около 50 годишна?

# 619
Честити придобивки и от мен!
Докато бъбрите за ниш, съвсем встрани от него, плахо да попитам- каква е разликата между червения и черния Strip АП.Само в опаковката или има разлика в аромата им.Благодаря предварително   bouquet.

# 620

Хепи Клиник. Hug

# 621
  • Велико Търново
Благодаря на всички отзовали се  bouquet Не ме разбирайте погрешно,нямам чак такива финансови възможности,за да купувам всичко що се хвали във форума Wink, проучвам,питам,разглеждам мненията на дами със сходен до моя вкус и тогава преценявам-да,вярно,че всеки парфюм трябва да се пробва,особено ако е скъп,но понякога изкушението по описанието на даден аромат е голямо и желанието да се притежава е неустоимо Crazy разбирате ме.... Wink
аН, в Търново,в магазин "Михаела",на центъра се предлага ТФ Hug

# 622
Ронита, нищо не е като Тонка Империал, но можеш да пробваш за много по-лека версия Tonkamande на Perfumerie Generale.  Има меки бадеми и тонка в него.

За Серж Лютенс, а и не само за СЛ,  съм напълно съгласна с Денси. Много хубави концепции има сред тая линия, но са трудни за носене повечето. Аз без проби и сериозно носене за да оценя как се развива на тяло (не само на китка) не купувам.

А за СЛ да ви предупредя: Единствената ми (и последна!) размяна с Европа, макар и не България, беше за бутилка на СЛ и беше фалшив. Не можах да повярвам, че има фалшиви СЛ, но беше факт. Взех го като back-up за бутилка, която вече имах купувана от тука, така че беше лесно да се сравнят разликите в аромата. Капачката беше прекалено широка, и самият аромат беше различен, макар и не драстично, но за човек познаващ аромата беше явно.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 20:27 от Pixie

# 623
Да, обаче София ми идва прекалено далеч Confused ето тук го има
Скрит текст:
дали да се доверя на този сайт?  Rolling Eyes
Можеш! Ето тук я има и в комплект със свещ  Laughing http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&manufac … mp;product_id=795  , както и отделно се продават други разфасовки, но напоследък доста от артикулите в сайта са изчерпани.. за съжаление, в случая незнам дали са налични... Simple Smile

пп. Темата за сайтовете е ето тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.0 , а тук се обсъждат впечатления от ароматите.

благодарско  bouquet

# 624

Хепи Клиник. Hug

Благодаря   bouquet
Ами нещо, което мога да намеря в Бюти зоун около 80 лева пак за същата дама  newsm78

# 625

Хепи Клиник. Hug

Благодаря   bouquet
Ами нещо, което мога да намеря в Бюти зоун около 80 лева пак за същата дама  newsm78
Там можеш да намериш Хепи, че и на промоция сега. Пюр на Дона Карън също е много нежен и чист аромат подходящ за всяка възраст. Двата в комплект са най-продавани сега в промоцията в БЗ.

# 626
 Бихте ли ми казали кой по-бюджетен аромат наподобява  този- Tom Ford Neroli Portofino?!  bouquet  bouquet  bouquet                           

# 627
  • София
Ронита, не съм много сигурна, но мисля ,че Louve е част от "камбановидните" парфюми. Имало го е и в малко шише, но за кратко- нещо като лимитка. Инфо от мистър Съркъл.

Аз харесвам парфюмите на Серж, с изключение на един. Портокаловите цветя  Sick. Не бих носила и този , макар да ми харесва като композиция. Но аз не съм критерии, по принцип обичам подправки, дървесни нотки .. Сега чакам този, макар по дефолт да не харесвам рози.  Simple Smile

# 628
  • Чукарландия
Любимия на моят мъж, който само акватици признава  за жалост no

+1 (ММ) Rolling Eyes

# 629
  • София
Ронита - Louve го няма и в другия магазин. Ако имаш възможност, пробвай още един на СЛ, който го няма Close  Rahät Loukoum - той е като ронливо марицанено тесто, доста вкусен и сладък. Аз харесвам само два сладки парфюма и този е единият. Познавам  Louve само от виалче, но ми се стори по-неубедителна вариация на Локума.

Shiseido Basala явно е спрян и то преди 2 години. Доколкото виждам се намират тук там странични продукти - дезодоранти  и пр. Сигурно може да се изрови от ибей, ако е незаменим.

Общи условия

Активация на акаунт