Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 536
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Може ли отзиви за Lovely Sarah Jessica Parker Praynig?
Lovely е нежен белоцветен парфюм.На мен ми идваше главоболен,обаче.Усеща се отчетливо и лавандула в него ,а аз хич не долюбвам миризмата и.Казват ,че прилича на Narciso Rodriguez For Her .
Аз днес получих два виала на Oyedo Diptyque и Fleur D Oranger Evody.Някой търсеше скоро хубава мандарина, е Oyedo е най-хубавата ,сочна и зряла мандарина ,която съм подушвала. Оранжев парфюм, действа ми като антидепресант в дъждовния ,мрачен ден.
Fleur D Oranger, е също цитрусов парфюм,но тук се намесва и жасминът .Началните свежи нотки, бързо изчезнаха,появи се жасмин и после остана миризма на перилен препарат.

# 646
Може ли мнение за Jungle на Kenzo? Вчера случайно го открих и ми хареса. Намирам нещо коледно в него, а мъжа ми каза, че му напомням коледни меденки. Simple Smile Не съм имала парфюм на марката до сега. Има и от въпросния хелиотроп, за който пишете, но понеже не го разпознавам каква трябва да е неговата миризма?

# 647
  • Козлодуй
Благодаря на всички,отзовали се с мнения за L'artisan Hug Heart Eyes Знам си аз,че сте невероятни подстрекателки,що ли се надявах една поне да каже "не ти трябва" Mr. Green
Не можах да дочакам намаленията,които я ги има,я не.Случайно открих,че са пуснали няколко Л'артизанчета тук,а и цените са повече от чудесни.За жалост липсва Крадецът на рози,иначе изобщо нямаше да се триумя.Но се надявам скоро и той да се появи Praynig

hot tea,пробва ли го хубаво на кожа?Ако не си,препоръчвам да го направиш.За мен е хубав канелен зимен аромат,но много хора се чувстват точно като прегазени от слон от него Grinning

# 648
Добре са изкопирали D & G Simple Smile) Красиво  е и името му е супер съблазнително  Mr. Green Ще се пробва Peace

# 649
hot tea,пробва ли го хубаво на кожа?Ако не си,препоръчвам да го направиш.За мен е хубав канелен зимен аромат,но много хора се чувстват точно като прегазени от слон от него Grinning

О, да пробвах го и направо се влюбих. Обикновено съм по леките аромати, защото не обичам натрапващите се, но сега не знам какво се случи. Simple Smile

# 650
Самсара, не те съветвам да го взимаш за подарък на някой, който не го познава. Свиква се с парфюма, даже след време сигурно ще го харесва, както стана при мен, но първоначалното впечатление за този парфюм е, че не е хубав. Според мен е труден за харесване. Поне да се ориентираш по парфюмът(ите), който ползва сега.

hot tea, пробвай това чудовище - Слонът на Кензо, поне още веднъж и то с напръскване около врата. Аз се имам за обръгнала на тежки аромати до някъде, но ми прилошава от този парфюм. Мога да го нося само навън и при температури само от -10оС надолу.

# 651
A според мен Lovely е даже много лесен парфюм за харесване. Много приятен, още от първото помирисване много ми допадна.

След 2 дни ще пристигне Diamonds and Rubies на Елизабет Тейлър и ще пиша какво ми е мнението за него. Нямам търпение 1crib

# 652
Мен ме измъчваше точно лавандулата в началото. Намирам я доста изобилна.

# 653
  • GYM

Цитат
За мен това е откровено гаден парфюм Sad На моята кожа не можах да помириша никакви цветя, просто отврат Confused

# 654
Все едно говорите за друг парфюм Flutter На мене ми е толкова приятен, нежен и романтичен. Точно му пасва името lovely Simple Smile Ако мога да го опиша с една дума ще е точно тази

# 655
  • Бургас
Момичета, само аз ли намирам прилика в Жълтия диамант на Версаче и Средиземноморските градини на Ермес?  Rolling Eyes Flutter
Бях на 99,9 % сигурна, че е са градините. Реших да попитам, /срам не срам  Blush / .
Невероятна прилика.. не мога да описвам парфюми, за това ще се въздържа, но уханието, което се носеше беше страхотно!
Аз с едно помирисване бях решила, че Жълтият диамант не е нищо особено, да ама не  Laughing
Моля отзиви за Versace Yellow Diamond

# 656
  • Sofia
Все едно говорите за друг парфюм Flutter На мене ми е толкова приятен, нежен и романтичен. Точно му пасва името lovely Simple Smile Ако мога да го опиша с една дума ще е точно тази

Аз бих го описала с две думи - домашен сапун .  Confused

# 657
Момичета нахлувам с малко тъп въпрос  Embarassed .От промоцията в ЕЛ взех Черната орхидея на ТФ с идеята да се комбинираме с някоя съфорумка - но май всички са се обзавели вече. Rolling Eyes
Съществения въпрос е този парфюм унисекс ли е или е определено дамски- защото ако го оставя  за половинката / като коледен подарък /  дали ще съм в грешка  Thinking Rolling Eyes ?В някои сайтове пише - че е мъжки - в др. че е унисекс   newsm78 - може аз да  бъркам - но консултантката каза - че е унисекс.На кутията нищо не пише. Thinking
Благодаря   bouquet
Парфюма се води унисекс, но за мен е по-скоро женски, отколкото мъжки. Трудна работа е да се носи от мъж, поне моя категорично отказва да се пръска. Hug

# 658
Благодаря Ви момичета   bouquet
Аз си мислех, че приключих с обикалянето по магазини за подаръци и ми се искаше поръчка по нета, но определения от нежен до сапун много ме разколебават Simple Smile Тя не е претенциозна относно парфюмите си, има един и се пръска с него, като свърши купува друг и така.  Последно си спомням, че имаше на Lanvin, но не мога да се сетя кой.

Слонът на Кензо ми е много, ама много любим  Heart Eyes и според мен става наистина за носене само през зимата. Забелязвам обаче, че на хората около мен не им понася много.

# 659
  • Козлодуй
Момичета нахлувам с малко тъп въпрос  Embarassed .От промоцията в ЕЛ взех Черната орхидея на ТФ с идеята да се комбинираме с някоя съфорумка - но май всички са се обзавели вече. Rolling Eyes
Съществения въпрос е този парфюм унисекс ли е или е определено дамски- защото ако го оставя  за половинката / като коледен подарък /  дали ще съм в грешка  Thinking Rolling Eyes ?В някои сайтове пише - че е мъжки - в др. че е унисекс   newsm78 - може аз да  бъркам - но консултантката каза - че е унисекс.На кутията нищо не пише. Thinking
Благодаря   bouquet
Парфюма се води унисекс, но за мен е по-скоро женски, отколкото мъжки. Трудна работа е да се носи от мъж, поне моя категорично отказва да се пръска. Hug
Може да се спори по въпроса.Един колега го носи(по негови думи,не съм го подушвала) и е абсолютно убеден,че парфюмът е мъжки Mr. Green Макар че имам подозрения,че го е придобил от някой ментарски сайт.

Общи условия

Активация на акаунт