Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 477
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • на североизток от Рая
Раче, ОбичHug  Hug, имаме съвпадение на вкусовете и впечатленията от Кристал ноар и Chloe.

Кристал ноар нося, когато искам да ми е спокойно и уютно. Свързвам го и с изпита на шоф. курс миналата година. Взех изпита и бях с този парфюм. Винаги като го слагам, го свързвам с учебната кола. А там спомените ми са прекрасни...ех...Много положително действа Кристал ноар и върху моя син.  Simple Smile

Chloe ми е мечта от пролетта. Но още не съм го придобила. Опитах да го намеря в размените, но не се получи. Намерих му заместител /Си тру - Кристалин/.Тогава и темата пламна заради мен и тоя Кристалин.  Joy Ще го имам един ден.

Сега искам Сеншъс ноар и се чудя дали да не си го подаря през януари.  Thinking
 Орхидеята ще чака ред по-нататък. Не можах да се комбинирам с някое момиче и да се възползвам от промоцията сега.  Confused

Hug

# 706
  • София
Може ли да помоля за няколко думички за Calypso на Piguet от някой, който го познава?
Моля, насърчете ме, или ме спрете, докато е време, с пръста на клавиша съм:)

# 707
  • София
Може ли да помоля за няколко думички за Calypso на Piguet от някой, който го познава?
Здравец, мушкато, индрише... роза хубава, не съвсем буквална... една идея пачули, колкото да уплътни леко... мек велур, който се преплита с мъхавите листа на здравеца. Не е сладък и лепкав ориенталец, по-скоро към зелените го слагам аз, но пък не е и горчив като жилавите треволяци. Интересен, необичаен, траен. Натисна ли вече?  Grinning

# 708
  • Чукарландия
Сега и мен ме замисли, Атти! Joy

Само Калипсо не бях си пожелала... Crazy

# 709
  • София
Аз ти казах! Всички Пигета... нататък си знаеш  Hug Laughing

# 710
  • Чукарландия
Аз ти казах! Всички Пигета... нататък си знаеш  Hug Laughing

smile3521 newsm51 newsm62

# 711
Спирам те веднага. Аз съм страшен фен на целия бранд, но този парфюм не ми харесва въобще. Не ми стои добре на кожата, а е силен и траен и ме дразни много дълго време. Здравец не понасям, а тук се усеща хубаво. Хич не е за насляпо.

# 712
  • София
Благодаря за отговорите (вчера не ги видях и се въздържах някак си, сещайки се за Фракас-бях чела сума ти отзиви във Фрагрантика колко е прекрасен, а на мен никак не ми пасна, добре че беше миниатюра поръчката ми). Все още не съм се отказала от Калипсо. Много харесвам Виза, ама много. Bandit и Baghari харесвам, но не чак до състояние, че да ги искам в бутилки. При тези ми предпочитания, да си ковна ли Калипсо, ако все още го има или не?

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 09:22 от sisy

# 713
  • Козлодуй
След поредното прекрасно(поне за моите уши/очи) описание на Калипсо за мен въпросът е доколко прилича на Виза,която обичам и нося с удоволствие Grinning Отдавна го мисля,но приликата,за която съм чела ме е спирала да го взема на сляпо.Сиси,ако се решиш,ще чакам да споделиш Hug

Имам една загадка по картинка за вас.

Фотографът е лаик и в снимките,и в парфюмите Grinning Единственото известно нещо е,че на шишето пише просто Black.Няма кутия,неизвестна марка,възможно е и да е някой супермаркетски.Но му стоеше много добре и ми напомни нещо от рода на Гучи,и естествено полюбопитствах с какво е,но...ударих на камък Grinning

# 714
  • Пловдив
Аз пък да си призная изпитвам двусмислен страх от бранда Robert Piguet и по тази причина нищо не съм тествала до сега. Първо само като чуя за Fracas и Bandit и ми става лошо и изобщо не искам и да ги помирисвам  Laughing , а пък от другите ме е страх да не вземат да ми харесат  Blush и да започнат пак едни списъци... и мечти Crazy . Сега в уиш-а имам точно 3 парфюма - (Зеления кристал, Elixir des merveilles и Crystal noir , последния все го отлагам понеже е най-достъпен  Mr. Green ) и не ми се иска да я удължавам.

А нещо друго интересно от преди 2 дни...  тествах Зелената и Златната ябълка , чудейки се дали да не ги взема за подарък и неочаквано ми стана лошо от тях, както никога... Thinking какви са тези  хормони незнам .... А на горния рафт при Sensuos-ите , доста беше пусто- Sunsuous noir изобщо беше свършил, а от Sensuous и Sensuous nude бяха останали само 30 и 50 мл...  по няколко бройки .

# 715
  • София
Понеже Виза много ми хареса, упорито се надявам, че ще попадна и на друго откритие в бранда. Пробвах в новия магазин Мадмоазел Пиге и Ауда, но не са те тръпката, която очаквам. Първият е приятен, но не интересен, от един момент нататък ми ухае на липа (сигурно само аз ще го усещам така, защото ми прави впечатление, че почти никога не помирисвам това, което другите откриват, едно малко изключение е Baghari-напомни ми белия лен на Есте и видях, че не съм единствена). Ауда ме зашемети-първо много силен камфор, после-почти до следващия ден-остра нотка, която не оприличавам с нещо познато, но която много ми дразни носа, до степен да кихам. На следващия ден-беше много хубав, но слава Богу, не зашеметяващ. Сега смятам да пробвам Bois Noir. Може би няма да открия друг любимец сред произведенията на Piguet, но все си мисля, че който е създал такова майсторско произведение като Виза, ще е създал и нещо друго, което така да ме докосне.

# 716
  • виртуално
Сънчо - интересна загадка  Peace
Като визия ми напомня парфюмите на Кензо или Cafe, сигурно е имитация на някой от тях.

# 717
  • Germany
Сънче, на мен пък ми напомня Бруно Банани или Антонио Бандерас, а надписа ми напомня на Black XS на Пако Рабан. При всички положения е нечия реплика, но на кое newsm78
И на мен Виза ми харесваше много, но не до степен да я купя, защото ми носи същото усещане като Ангелът или Прада. От Пиге ми харесва много Фрака, макар да не обичам бели цветя и Бандит, който не намирам толкова страшен, колкото е описван - зелен, кожен и горчив шипър. При мен се загуби бързо.

# 718
Благодаря за отговорите (вчера не ги видях и се въздържах някак си, сещайки се за Фракас-бях чела сума ти отзиви във Фрагрантика колко е прекрасен, а на мен никак не ми пасна, добре че беше миниатюра поръчката ми). Все още не съм се отказала от Калипсо. Много харесвам Виза, ама много. Bandit и Baghari харесвам, но не чак до състояние, че да ги искам в бутилки. При тези ми предпочитания, да си ковна ли Калипсо, ако все още го има или не?
Не. Peace

# 719
  • Там, където ме обичат
Ронита, Двойната ванилия е страхотна, направо фантАстична,
помисли хубаво преди да си я разменила.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт