Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 549
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Инсоленс и котки  Joy . Ноу. Повредата не е в твоя телевизор.  Laughing

# 241
И аз днес най-накрая се добрах до магазина на Л'Ерболарио, след като прекосих цяла София в най-голямата виелица. Бях си набелязала за пробване и евентуално купуване бадема, джинджифила, ириса и Примаверде, а на финала си тръгнах с Хедера hahaha
С него любимците от бранда ми стават два, Долчелисир-а си го взех от Мадрид още преди да отвори магазина в София.  Heart Eyes

# 242
  • София
Инсоленс и котки  Joy . Ноу. Повредата не е в твоя телевизор.  Laughing

Така си и мислех  Crazy

# 243
Здравейте,

Някой би ли ме насочил от къде да взема този парфюм?
Благодаря!
Заповядай!

# 244
  • София
Здравейте, взлизам с едно може би тъпо питане, но сещате ли се за парфуми двойници на Trouble Blush
Да, Absolu Rochas за моя нос е абсолютен двойник.

Много се радвам, че има нови хора в темата   bouquet

# 245
  • София
Цитат
отзиви за Vetiver Extreme Guerlain for men. Или къде мога да го тествам?

Пробвала съм го преди време - може би година две - по смътен спомен в тази парфюмерия на Витошка, съвсем близо до Патриарха, която май вече я няма. Но може и да греша за мястото. За парфюма съм сигурна, че беше по-цитрусов, бодряшки и бръснарски от класическия Ветивер, и тютюна почти не го усетих. Т. е. много по-банален, а не екстремен. Класическият Ветивер го има в Дъглас в Сердика на щанда на Герлен мисля и е много хубав, не му личат годинките.

Цитат
By Kilian ще се продава в София съвсем скоро
Утре ще ходя но новия магазин на Патриарха и ще питам кога ще се появи и какво.

Един въпрос - позната търси Sensi Армани - защо не се намира никъде? Спрян ли е и какви са тия ценища в ибей?!

# 246
Да спрян е отдавна.

# 247
  • София
Далия Ноар и миризма на котки  Naughty
От скоро се наслаждавам на този аромат, макар че недолюбвам кремести, сапунени и пудрени парфюми. Този е много фин, женствен и някак класен  Blush А си падам по шипри, по принцип  Thinking

Моят мъж пък "забрани" Далия Ноар у дома...миришел му "евтино", като дезодорантите от едно време. Направо ме срази  ooooh! Tired.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 22:25 от Little Evil

# 248
  • Бургас

Моят мъж пък "забрани" Далия Ноар у дома...миришел му "евтино", като дезодорантите от едно време. Направо ме срази  ooooh! Tired.
Е, носове разни и мъже разни... Laughing  Моят е на съвсем друго мнение за него, но пък се мръщи на Нимфео мио и Елексира на Ермес  Tired Гледам да не дърпам котката за опашката и си ги ползвам като не съм с него.  Wink
Повечето ми парфюми му миришат на наливни "имитации"   /а пък не са  Crossing Arms /

# 249
Цитат
отзиви за Vetiver Extreme Guerlain for men. Или къде мога да го тествам?

Пробвала съм го преди време - ..

Значи не е нещо Уау  Sad Замислях се за сляпа покупка, но сега сериозно се зачудих  newsm78
Ако мога ще отскоча до Сердика тази седмица все пак- МЕРСИ  Hug

# 250
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Благодаря!
Заповядай!

Благодаря! Не е същия.  Sad

# 251
Здравейте,

Благодаря!
Заповядай!

Благодаря! Не е същия.  Sad
Simple Smile  Би ли посочила от тук кой точно е според теб? http://www.fragrantica.com/designers/Boucheron.html

# 252
Атти,   bouquet Hug

Тазгодишните ми скорострелни покупки след помирисване са Ботега и смокинята на Молинар.

Далия Ноар и миризма на котки  Naughty
От скоро се наслаждавам на този аромат, макар че недолюбвам кремести, сапунени и пудрени парфюми. Този е много фин, женствен и някак класен  Blush А си падам по шипри, по принцип  Thinking

Моят мъж пък "забрани" Далия Ноар у дома...миришел му "евтино", като дезодорантите от едно време. Направо ме срази  ooooh! Tired.

Хаха, Далия, особено ЕДТ, е прекрасна, не знам как някой би я сметнал за евтина, но.... всичко е до нос.
Моята дъщеря днес ме подуши (бях с Наргилето), и каза: "Мамо, миришеш на изветряла курабийка". Е, на това Наргиле не му върви, и аз не му се кефя много, а детето почти ме отказа да го нося....  Sick

# 253
  • Остров Приятелство
Бижy Ми, няма го. Sad
Този, който посочвам е с по-дълго жълто на капачката и е парфюм. Виждала съм го на живо, но мнооого отдавна - 2004г. Този, който показвам е стар, но много ми харесва...а пък и как пасва на съпруга ми...един път. Flutter

Като кликна върху линка посочен от теб и от там на този, който ти си ми посочила малко по-горе, отстрани в дясно има реклами на посочения от мен - ама съвсем същия. Peace
Ама едно обяснение турих.... Embarassed

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 00:02 от s_sunny

# 254
  • Чукарландия
Бижy Ми, няма го. Sad
Този, който посочвам е с по-дълго жълто на капачката и е парфюм. Виждала съм го на живо, но мнооого отдавна - 2004г. Този, който показвам е стар, но много ми харесва...а пък и как пасва на съпруга ми...един път. Flutter

Като кликна върху линка посочен от теб и от там на този, който ти си ми посочила малко по-горе, отстрани в дясно има реклами на посочения от мен - ама съвсем същия. Peace
Ама едно обяснение турих.... Embarassed

s_sunny, този парфюм, който ти посочваш е точно този. Peace Погледни отстрани снимките. Там я има ЕДП версията. Това, което търсиш ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт