Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 699
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • София
пп.  Essence Collection Donna Karan има ли я в бутика?

Aко Венге-то беше от тази серия, значи не .. или поне аз не съм видяла.. а доста обстойно гледах  Joy

# 451
Аз искам само една малка Черна орхидея, но нямам нито една приятелка, която да навия - вчера им звънях и всички си имат по един парфюм и им бил достатъчен  hahaha

То това май е нормалното състояние, да имаш, да речем не един, но 5-6 и да са ти достътъчни.  Laughing Нашето пристрастяване доста излиза извън рамките и повечето хора не го разбират.
Аз напоследък се улавям, че имам доста повече самоконтрол и доста мисля, преди да купя нещо.

# 452
Емиа, по-скоро тези с три парфюма около мен твърдят, че единият им е излишен  Joy
не знам какво съм пръскала най-много тази година, но слагам много от отливките и сплашовете, защото усещам, че се променят и развалят; променят ми се и парфюми на около 5 години - идеално съхранявани, били винаги и само моя собственост  Confused
това определено ме спира да купувам - преди около месец изхвърлих около 20 червила поради промяна, не искам да стане подобно нещо и с парфюмите /финансовото изражение на този факт не е най-важният фактор/

# 453
Пишете точно така, че ми трябва съвсем малко да се откажа тотално от тъпите помисли за една 30 мл. Амбър Иланг на Ести.
Развалят се и още как и застояват, и не са ни нужни, и не трябва да се харчат тъпи пари на вятъра за придобиване на нещо, особено когато то е на промоция.

# 454
категорично се променят цвят и аромат, а параноикът в мен се чуди дали аджеба не стават и токсични, допълнително алергизиращи и т. н.  Crazy
да не говорим, че вкусът ми се променя с времето и сега се чудя защо имам от парфюми, които вече не искам, по два броя или две концентрации например  Tired

# 455
bubanka по същите причини "подарих" на майка ми едно 5-6 парфюма наскоро. Все такива към които не съм посягала от месеци.

За козметика - стриктно спазвам указаното на опаковката, защото преди доста години такава алергия си причиних.... кожата около очите ми се белеше. Тестуваха ме тогава и излязох алергична към разни метали (в спиралите ги има), парабени и т.н. И до сега си я имам.

Слава богу към парфюми нямам алергия  Whistling

# 456
densi, като ми се загнезди някоя мисъл за нов парфюм отварям двата препълнени шкафа и моментално се разколебавам.
Бубс, и червила имам развалени и лакове. Като забележа, хвърлям без жал, а не трябва да е така. Както се казва, контрол на входа, а не на изхода е нужен. Joy Но за развален парфюм много ще ми е криво.

# 457
bubanka по същите причини "подарих" на майка ми едно 5-6 парфюма наскоро. Все такива към които не съм посягала от месеци.

подарявам, подарила съм не знам и аз колко парфюма  ooooh!
но хората около мен имат масов вкус и не харесат парфюмите ми; от 'гадните' намазват съфорумки, но има и такива, за които ми е жал, може някой път да ми се прииска да ги нося, но това все не става  Rolling Eyes

# 458
Сестра ми категорично ми е забранила да и подарявам парфюм имащ дори милимунда общо с думите колекционерски, раритет, винтидж, старото нереформулирано издание и др. Mr. Green Повръщало и се само като чуела, без да мирише.  Whistling

Спомняте ли си когато изхвърлих много отливки, всичките до една развалени, някои от тях доста нови?!

# 459
  • София
на мен пък никога не ми се е случвало да ми се развали парфюм  Rolling Eyes
цвят да се промени - да, но аромат - да не ме чуе дяволът, но нямам такива случки.

вярно, че отливките гледам по-скорострелно да ги унищожавам, а за флаконите една мила дама оттук ми беше казала - на всеки 6 месеца пръскаш по веднъж, за да не е празен пулверизатора. Та като прибирам летни/изваждам зимни или обратното у нас е като в парфюмерия  Crazy Дали има ефект не мога да кажа, но определено нямам парфюми с променен аромат  Peace

А пък един Трезор (не помня концентрацията, ЕДП или ПП  newsm78) 100мл сплаш бутилка го влачих сигурно 10 години  Crazy преди няколко години мислех, че съм го ликвидирала (най-накрая, толкова исках да го махна, защото на мен меко казано не ми седеше, а и беше подарък от човек, от когото се бях отвратила междувременно  Confused че го ползвах за потпури и за пердета  Crazy това преди да открия темата за размените), но преди няколко дни се оказа, че майка ми още имала  някакво количество (бях й направила отливка) - а тя защо не го носи по-активно, като толкова й отива, ей богу нямам идея  Rolling Eyes

*Емиа*, на мен май вече и това не ми действа  ooooh!

# 460

подарявам, подарила съм не знам и аз колко парфюма  ooooh!
но хората около мен имат масов вкус и не харесат парфюмите ми; от 'гадните' намазват съфорумки, но има и такива, за които ми е жал, може някой път да ми се прииска да ги нося, но това все не става  Rolling Eyes
Peace
И тогава хващат пътя най-често към ЛМ, майка ми или племенницата, а тя е 14г. и се фръцка с поне 5-6 оригинални парфюма. Към първите двама засилвам с уговорката, като останат 5мл да ми кажат, ако и тогава не проявя желание за носене, значи не ми е нужен.

# 461
Сега видях че в промоцията влизат и парфюмите на Клиник.
Момичета, това е шанса на обожаващите Ароматикс Еликсира да го придобиват на по-нормална цена, защото той винаги е бил един много скъп парфюм.
25 мл. струват 111 лв. мисля. Всичко го има и в сетове на същите цени като парфюма от дадените мл.

# 462
Като тегля чертата излиза че тази година съм купила  малко неща и съм много доволна от себе си.Грешките ми са от предходни години и форумни истерии.Имам сравнително малко бройки и дъно скоро не съм видяла та не виждам как може да се види дъно с големите колекции.Това значи че се пръскат няколко неща любими тогава другите защо са Rolling Eyes
Така преди време накупих покрай форумите червила, излишни неща някои от които отидоха след време в коша и съм наясно че ако не са тези форуми 90% от дамите няма и да се сетят за купуване на такова количество парфюми, козметика или поне ще купуват това което им трябва.Да не говорим че ако няма къде да се похвалят какво са купили едва ли изобщо ще купят даден хитов продукт hahaha

Емиа, ти взе ли си Коромандела Heart Eyes

# 463
  • София
Хм, тъкмо щях да питам по какво да позная, че дадена отливка е развалена?  newsm78 Не ми се е случвало, въпреки че имам 1-2 доста стари отливки. Някой са променяли цвета си, но аромата и трайността не.

И аз подарявам напоследък доста от моите на майка, свекървата или приятелки. Яд ме е, че не мога да се наслаждавам на всичките и поради количеството някои забравям да ползвам. Иска ми се да понамаля бройката на 25-30, но все се изкушавам.  Embarassed

# 464
  • GYM
Аз искам само една малка Черна орхидея, но нямам нито една приятелка, която да навия - вчера им звънях и всички си имат по един парфюм и им бил достатъчен  hahaha

Аз също искам една малка черна орхидея Blush Дали бихме могли да се комбинираме? Само, че съм от Пловдив Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт