Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 574
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Благодаря ти,Бижу  Hug Много ме е яд заради ограниченото предлагане тук,но... Confused В крайна сметка,да,парите не са малко...Ще видя какво има за проба из нашия МОЛ...обикновено са масовите брандове - Ести,Клиник,Герлен,Живанши,Диор и прочие...намират се и 5-6 Шанела Wink

# 601
Много ме е яд заради ограниченото предлагане тук,но... Confused
Тук също ги няма. Всъщност ги има само в София както е известно.Нали темата и онази с размените е затова да потърси човек проба.Моето мнение е същото като на Бижу.Така като гледам с теб сме и една зодия Laughingта недей с рогата напред първо пробвай PeaceВанилията изобщо не ми хареса.Фемините на Шисейдо също.Фемините на Серж е хубав за мен и сякъш по-носим  и си струва като за подарък за рожден ден-женствен е , но си иска проба задължително.  Hug

# 602
  • Germany
Аз пък не виждам никакъв смисъл да се поръчва СЛ от парфюми шоп Crossing Arms Цената там е 139+6 лв. доставка, което е 145 лв. В The Circle са по 160 лв., имате избор, вземате си парфюма веднага и получавате като подарък каквито пробички поискате. За 15 лв. не си струват акробатиките, но пък - хора разни Peace
Подкрепям Бижу с две ръце, че СЛ трябва да се купува единствено след проба, и то самостоятелна. Характерно за неговите парфюми е че са силно подправкови, дървесни и търпящи огромно развитие, както и търсещи точната кожа.

# 603
  • Велико Търново
 Simple Smile Май-май трябва да поопиля рогцата Wink Hug кротнах се вече Wink Благодаря за споделеното   bouquet
А за пробите в темата за размени-някак ми е неудобно да искам  Embarassed престраших се за Табако ванил,но...скъпи са парфюмите Blush
kovatcheva ,аз не съм от София,затова търсих из сайтовете Simple Smile ,ако имам път към столицата-ще е добре и ще се отбия да ги разгледам,иначе разходката ми дотам само по този повод,ми излиза повече от парфюма Wink

# 604
Ковачева, пътните слагаш ли? Joy JoyТая твойта сметка за 15-те лева не важи за нас у село hahaha

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 16:03 от raz_nejena

# 605
  • Germany
 Mr. Green Ясно е, че говоря за тези от София, обаче на всеки му се случва от време на време да стигне по някаква причина в София, защо да не запомни пътуването и с покупката на парфюм Wink.

# 606
*Biskvitka*, в никакъв случай не купувай на сляпо парфюм за толкова пари заради множеството ох и ах тук в темата по парфюмите на СЛ.  Stop
Първо с ръка на сърцето ти казвам, че доста се преувеличават качествата на някои парфюми и после  - разочарованието ти ще е два пъти по-голямо като не откриеш очакваният неземен аромат, който не предизвиква wow! въпреки суперлативите за него, четени тук до безкрай и цената му.
Задължително тествай двата избрани парфюма.

Много точно казано.  Peace Аз от едни ах и ох, че май най-много от Бижу си взех Marry Me Lanvin и въобще не се получи wow. А става въпрос за доста по-бюджетен парфюм. Добре, че имах благоразумието да взема 30 ml и, че се хареса на приятелка. От тогава имам обица на ухото за покупки без тест. Бижу, не е упрек към теб.  Hug Грешката е моя, че като новак в парфюмните дела се подведох по описания.  Peace

Весели празници и дано получите желаните подаръци!  Hug

# 607
Някой ,който скоро ще ходи до МОЛ България и живее около Младост,Дружба,Дианабад,- да искам да ми вземе една 100-чка от Dolcelisir L`Erbolario - моля да си каже без бой  Mr. Green

Покана за парфюмна среща  Hug
Скрит текст:
Момичета, на 20.12. (четвъртък) откривам Магазин за вино! Ще има дегустация на реколта 2012 г. Защо не си организирате една парфюмна среща на вино Hug Всеки е добре дошъл- подробности на ЛС

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 16:28 от Re от Ре

# 608
За мен парфюмите на СЛ са едни от най-трудните и специфични от нишовите брандове и не трябва и да се помисля за покупки насляпо. Въобще покупките на сляпо за много пари не са добра идея и наистина носят големи разочарования и пари "хвърлени на вятъра". Темата с размените е "умряла" от години и не можеш да пласираш лесно неудовлетворяващата покупка.

Страхотно се радвам на новия нишов магазин. Пожелавам му успех и много нови брандове. Heart Eyes Като видях наредени Пигетата вк. и два нови ми трепна душата. Цените също са много добри. Скоро мисля да си купя за повод някой парфюм от бранда.
Толкова е малък, но бял, светъл и уютен, че ми се иска да е мой.
А шишетата на Килиън са толкова красиви наживо. Heart Eyes

# 609
Много точно казано.  Peace Аз от едни ах и ох, че май най-много от Бижу си взех Marry Me Lanvin и въобще не се получи wow. А става въпрос за доста по-бюджетен парфюм. Добре, че имах благоразумието да взема 30 ml и, че се хареса на приятелка. От тогава имам обица на ухото за покупки без тест. Бижу, не е упрек към теб.  Hug Грешката е моя, че като новак в парфюмните дела се подведох по описания.  Peace
Въобще не го приемам като упрек! Hug Marry me пък е парфюм, който може да се тества под път и над път, и на село даже, та не знам защо си се втурнала към него на сляпо. Laughing
Всички като новаци сме се мятали на слепи покупки. Сега вече някои го правим с разумни количества, когато е на много разумни цени, просто ей така, за да не изгубим тръпката.
Странното е, че много се греши и от еднократна проба под влиянието на чужди суперлативи.  Поне два, даже още по-добре три пъти да се пробва на кожа. От прекалена вяра в чужди мнения и мързел да се пробва, струва скъпо. Който може да си го позволи - voila! Hug Но хората, които могат да си позволят доста неща, обикновено са разумни и не се мятат на импулси, затова и могат да си позволят доста неща. Wink

# 610
Mr. Green Ясно е, че говоря за тези от София, обаче на всеки му се случва от време на време да стигне по някаква причина в София, защо да не запомни пътуването и с покупката на парфюм Wink.
Спор няма друго си е да те обслужат в такъв магазин ние и заради това само ще палнем шейната Laughing Crazy  bouquet

# 611
  • Там, където ме обичат

Страхотно се радвам на новия нишов магазин. Пожелавам му успех и много нови брандове. Heart Eyes Като видях наредени Пигетата вк. и два нови ми трепна душата. Цените също са много добри. Скоро мисля да си купя за повод някой парфюм от бранда.

Има ли разлика в цените на Пигетата в новия магазин и при строгата господарка?

# 612

Има ли разлика в цените на Пигетата в новия магазин и при строгата господарка?
Не знам, не си спомням нещата при строгата господарка, но при първа възможност ще проверя.

# 613
  • Пловдив
*Biskvitka* , Ванилията на Серж и мен както при raz_nejena не ме впечатли. Специално за този парфюм съм чела доста суперлативи, но на моята кожа застана просто един обикновен карамел и то заедно с някакви мерудии  Joy , изобщо ако кожата ти не го излъчи както трябва образно казано  става равен с Малицията от 5 лв. Не подлагам в никакъв случай неговата уникалност и че на хората, които се разкрие стои божествено, но няма смисъл от слепи покупки.    bouquet Аз скоро така поръчах Champaca Absolute на сляпо и получих голямо разочарование, очаквах бели цветя с коняк...е имаше ги, но не по начина по който си ги представях, добре че цената на която го придобих беше по-поносима и успях да се освободя от него.  Можеш ли да ми кажеш кой е магазина продаващ парфюми Том Форд при Вас, имам приятелка която ще се зарадва на това инфо.

Да се похваля и аз  Blush , днес си получих от ЕКОНТ чакания няколко дни и сънуван . Благодарение на Courage , с която се комбинирахме /а ми сори,но не мога да не я изкажа как гласчето и трепереше щом ми позвъни да каже благата вест  Hug/ . Вълнението е голямо  Mr. Green , понеже нямах място в чантата си го носих в красивата черна торбичка на ТФ и постоянно поглеждах със страх в очите- дали си е там парфюма  hahaha . Ще си оставя удоволствието от първото ползване за Коледната вечер, когато ще си го самоподаря тържествено  Laughing .

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 17:48 от aH~

# 614
В The Circle ги има и двата, на твое място бих ги тествала самостоятелно с хубаво напръскване, ако трябва помоли за пробички, едва ли ще ти откажат, но не купувай без проба Peace

Сега се връщам от Съркъл, само Етро го има за съжаление, Louve никога не са го получавали Rolling Eyes Пръснах си от Хелиотроп-а много ми харесва Heart Eyes , изобщо не съжалявам, че го поръчах. Но ми се ще да пробвам и Louve, дали го има в новия магазин и дали някой има телефон на магазина, да звънна да попитам?

Общи условия

Активация на акаунт