Пъзели 25

• 35 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
blue_dream ,  извинявай , обърках те с venni , заради местожителството, тя реди гиганти
Става въпрос за голям- 13 224 парченца или 3 на 1,3 метра - няма профил на такава дължина, няма и стъкло

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 21:48 от iyaneva

# 631
Iyaneva
Помисли върху варианта да го сложиш върху няколко парчета стериопор дебели примерно 3 см.дебели

# 632
Здравейте! Знаех си аз, че в бг-мамма има информация за всичко, но не очаквах да намеря толкова теми за пъзели и толкова много пъзелоредачи. Открих темата всъщност случайно, докато се ровех за пъзели втора употреба или да търся някой, който иска да разменя пъзели...
Аз обожавам да редя пъзели, минимум 1000 части (даже вече ми доскучават тези).
Иска ми се да знам тук какво обсъждате, как вървят разговорите (съжалявам, че питам, но никак не ми се четат 25 теми - поздравления за които!). Ако може накратко някой да ми разкаже, ще съм много благодарна!  Simple Smile  Надявам се, да ме приемете във вашата групичка.

# 633
Ами да ти разкажем, ама то май няма много за разказване... Преди си правехме общи поръчки, после се събирахме да ги раздаваме, подаръци си правихме...
Сега... малко е поизостанала темата, много от най-привързаните изчезнаха.
И май остана от време на време някой да покаже някой случайно нареден пъзел Simple Smile
Виж галерията на 1ва страница, можеш да си направиш и твои албум, ако искаш да покажеш Simple Smile

# 634
  • на североизток от Рая
 Ех, БлуHug! Четох те и си припомнях колко хубаво беше тук. Ама пак може да стане. Само да поискаме.  Simple Smile

# 635
Хубаво беше, да.
А сега и да поискаме е съмнително, че ще стане. Мъчно ми е, че загубих връзка с много от хората тук. А преди където и да отида, в друг град, все имаше някое пъзел човече, с което да се запозная. А на Зори от Русе колко пъти съм й обещавала, че ще се видим, ама все не успяваме...
Спомени Simple Smile

# 636
  • Не съм от тук и съм за малко
Днес да почерпи Блу!  Wink

Зори, честит рожден ден!  smile3525
Да си здрава, много обичана и обичаща, и много щастлива!  Laughing

# 637
  • Русе
Зори,Честит Рожден Ден!
Да си много здрава и обичана!Весел празник ти желая  Hug

Аз следя темата нищо,че в момента не редя нищо(нямам никакво време)Зимата се надявам да намирам някоя свободна минутка за любимото хоби  WinkНа мен честно казано цялата пъзелкомпания ми липсва и с много мили чувства се връщам години назад,

# 638
  • На погрешната планета
Зори, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива  bouquet!
Много щастие и късмет на патерици и на другите рожденници, които съм пропуснала Hug!

Аз също съм зарязала в момента пъзелите, а имам доста, които ме чакат. Виновно е хубавото време, как да се затворя вкъщи при това слънце навън Grinning! Нека дойде студа и снега и съм сигурна, че темата ще се раздвижи Heart Eyes.

# 639
  • Русе
Зори, Честит рожден ден. Благодарение на теб върви що годе темата, дано наистина на зима да започнем пак да редим, че лятото наистина с това хубаво време как да се затворим вътре, особено с децата Simple Smile.
Хубав празник

# 640
  • на североизток от Рая
Блу, честит рожден ден! Hug

Благодарение на теб съществува темата, дано да успеем да я оживим отново.

Желая ти здраве, късмет, да си заобиколена с приятели, които да те ценят, да си обичана и да не губиш умението си да носиш радост на хората!  Hug

Весел празник ти желая!  

# 641
Благодаря на всички Hug

Черпя с по едно кафенце или който каквото пие Grinning на тази масичка:

http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/blue_dream_ … ml?sort=6&o=0

# 642
И от мен -ЧРД Блу!   bouquet
Бъди здрава, щастлива, обичана и успешна във всички начинания! Hug
Весел празник! Tada

# 643
  • На погрешната планета
Оооо, аз не съм разбрала че и Блу е рожденничка днес ooooh!
Блу,  да си живя и здрава  bouquet! Продължавай да поддържаш темичката ни докато се наканим и ние да започнем да редим.

# 644
  • Не съм от тук и съм за малко
Оооо, аз не съм разбрала че и Блу е рожденничка днес ooooh!
Блу,  да си живя и здрава  bouquet! Продължавай да поддържаш темичката ни докато се наканим и ние да започнем да редим.
Няма ме, имаме две Зори-та.  Laughing
Едната е Зори - blue_dream и днес е рожденичка, а другата си е Зори - Зори и има РД друг ден.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт