Пъзели 25

• 35 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
albena не питай. Обстановката е деликатна.  Laughing Laughing Laughing Laughing
MTV голяма красота си наредила. Напълно в мой стил  Joy Joy Joy Joy
Пратих си подаръците   Party Party Party Party Party Еконта ще работят и на 24 така поне се надявам до понеделник да са по предназначенията.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 12:34 от mimi_msm

# 91
  • София
Благодаря на Галка за подаръка, днес еконт ме посети ще снимам опакован на коледа ще го разопаковам Simple Smile

# 92
  • София
 И аз днес си получих Коледния подарък, много благодаря  Hug Като отидох да си го взема пратих и на моето лезъп другарче и ме увериха, че утре ще е на адреса.

Желая на всички весели и незабравими празници, много здраве, късмет и по-често да намираме време за хобито си.

# 93
  • Пловдив
Благодаря на Зори за страхотния подарък! Ето няколко снимчици
http://media.snimka.bg/s1/1527/029298406.jpg?r=1
http://media.snimka.bg/s1/1527/029298378.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1527/029298379.jpg?r=0

Ще си го редим с удоволствие през празниците Simple Smile Благодаря още веднъж!

# 94
  • Пловдив
Дядо Коледа днес дойде при мен и успя да разведри иначе кривия ми ден  Party
Blue, много благодаря за подаръците Hug Страхотни са и ме сърбят ръцете да ги подхващам  Grinning но пък съм на работа чак след НГ, така че ще имам време Simple Smile Снимки утре, че неможах да ги снимам тази вечер  Peace
За срещата виждам, че нещата пак не се получават Sad Явно тази година не ни е писано да се видим Sad

# 95
  • Варна
Ехее, Дядо Коледа е дошъл и някои вече са си получили подаръците   santa2
Аз днес получих съобщение от Еконт, но пише че пратката ще закъснее предвид пътната обстановка. Какво да се прави, тук при нас по-рядко вали сняг, но като паднат 5-10см и блокира всичко. Само който е преживял приключението виелица във Варна, знае за какво става въпрос  Laughing

# 96
И аз имам!  Grinning

Благодарение на Няма ме, ще си има подарък за Коледа. Имам намерение да се сдържа до тогава, но не обещавам съвсем... Embarassed Благодаря и за хубавите пожелания, разнежи ме съвсем ...

Евето, много съжалявам, че забравих картичката Sad. Сетих се щом се върнах, но в офиса на Еконт беше невъзможно да се върна и да си поискам пратката , за да добавя картичка  Rolling Eyes
Въпреки това, пожелавам на всички вас и близките ви, да сте здрави, повярвайте другото има начин да се постигне, разбира се с малко късмет! Hug

За пореден път се убеждавам, че размяната на подаръци в темата е много хубава идея  Hug

# 97
  • Пловдив
Момичета, покрай пазаруването на подаръците получих от Бо Хоби талонче за 20% отстъпка за Лего и пъзели, важи за целия януари месец. Аз мисля че няма да мога да го ползвам. Ако някой има да пазарува закъснели подаръци може да ми пише да му пратя кода. Hug

# 98
  • Не съм от тук и съм за малко
И при мен намина добрият старец.  Wink  Вероник, трябваше да ми дадеш нишан, да се видим някъде поне за малко.  Blush  И много благодаря! Hug  За сега удържам фронта да не отварям прекрасния и вълнуващ пакет, но... не знам до кога.  Embarassed

# 99
  • Варна
И моя подарък вече е под елхата. Ще чака там послушно до Коледа  Simple Smile
Евето, сърдечно благодаря, нямам търпение да видя какво има вътре  Hug

# 100
  • София
Галя мерси и без картичка е готин подаръка децата днес го отвориха и съм доволна от избора  Hug

Ментолче надявам се да ти хареса избора ми Simple Smile

# 101
  • Русе
И аз си получих днес подаръка. Много много благодаря на Мими (mimi_msm), страхотно опакован и прекрасна картичка.   bouquet  bouquet  bouquet Засега удържам да не го отворя, но не знам докога  Embarassed

Успях и да си пратя и моят подарък днес, надявам се в понеделник да се получи Simple Smile и да заеме място под елхата.

Страхотно е удоволствието с подаръците.

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 20:46 от Meggysan

# 102
  • На погрешната планета
Галля, изключително щастлива съм, че успях да те зарадвам, дано и пъзела ти хареса  bouquet!
Не предполагах колко вълнуващо е това избиране и очакване на подарък за и от другарче, вече ще се постарая да се включвам във всички такива мероприятия Heart Eyes!
И моят си го очаквам с нетърпение Blush, даже се фукам пред детето, че тази година и за мен ще има опакован подарък под елхата, не само за нея Mr. Green

# 103
 Embarassed  ....ох, аз не стига че не снимах , ами и наредих почти половината....  Embarassed

Няма ме, най-хубавия е! Ще се закачи на стената, страхотен пъзел, думи нямам! Много благодаря!  Hug

# 104
  • Варна
 Joy
Ох, Галче, много смешно ми стана, и много приятно, за това че така се радваш на подаръка, въпреки че не съм ти го подарила аз. Представям си на Няма ме какъв кеф ѝ е  Hug

Наистина е невероятна емоция да избираш подарък за другарче.
Аз си признавам, че като трябва да купувам подарък за близките си не се вълнувам толкова. Даже най-редовно по поводи ММ остава без подарък а чак след време измислям какво да му взема.

Аз за сега удържам фронта и не съм надникнала, за това пък изкарах и започнах един стар коледен пъзел  Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт