Пъзели 25

• 35 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • На погрешната планета
Хахаха, значи съвсем съм се изгубила в превода Joy! Надявам се двете Зорита да ми простят объркването Blush.

# 646
Честито на патерици Блу
Много радости и здраве на теб и семейството ти
Живота ни нещо е по угрижен и за това ги няма повечето, но
всичко ще си дойде на мястото
Повечето предпочитаме друг да поеме инициативата а ние да се включим после
Честито още веднъж и дано получиш подаръците които желаеш

# 647
  • на североизток от Рая
Дени, прав си! Пак ще се раздвижи темата, и аз вярвам в това.  Peace

Нека да ви покажа нещо есенно. Познати неща, но пък да ви ги припомня.  Laughing

Ей този, ни разказа играта.  ooooh! Три месеца стоя на земята.

# 648
как да кача снимка от компютъра

# 649
  • На погрешната планета
как да кача снимка от компютъра

Не може да я качиш директно от компютъра тук, първо трябва да е качена в някой сайт за снимки Confused
Ето тук е обяснено:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 650
Може да се качи с иконките тук

# 651
# 652
smile3501 DENIFIRE !

Много е красив! И изглежда големичък...колко парчета е?

neli mar4 - и твоите са прекрасни, в тон със сезона  Hug

# 653
Привет, момичета!
Прегледах последните 5-6 страници от темата, но не видях да сте коментирали 3Д пъзели.

Моята дъщеря е фен на реденето на пъзели и в момента е луднала по идеята за 3д пъзел.
Насочила се е към моделите с известни сгради. На Равенсбургер обаче препоръчителната възраст е минимум 10 години и частите са над 200. Открих и на Cheatwell Games, които са 6 и 8 плюс. Притесненията ми са дали не са прекалено лесни за дете на 7 и половина години.
http://www.amazon.fr/Tour-Eiffel-3D-%C3%A0-construire/dp/B003TL6 … -Own+Giant+3D+Kit

Питането ми към вас е, дали имате впечатления от тях. И като цяло дали може да ми препоръчате хубав пъзел от този вид.

# 654
 Simple Smile
MTV, 2000 части е ( равенсбургер), лесен е за реден защото е на големи парчета
готов е близо година но преди седмица го лепнах най накрая на стъклото
и сега му търся място за слагане

# 655
Здравейте момичета,
Много красиви неща сте показали  Peace Peace Peace

Дени , много красив 2000-ник Peace

iyaneva,браво за търпението newsm10
Големите пъзели наистина са кошмарни за рамкиране , пъзелът от 24 000 части съм залепила в/у две плоскости с  2см дебелина и след това е рамкиран с алуминиева дограма , но това е много тежък вариант , другият 32 000 части пък е залепен в/у поликарбонатна плоскост и отново рамкиран с алуминиева дограма, тоэи вариант е лек ,но пък пъзела леко се огъва .
анти рефлексни стъкла с такъв размер няма , затова съм ги защитила с безцветен лак на водна основа от ПРАКТИКЕР . 
13200 е и "Тайната вечеря ",  от  която съм започнала първия плик и така си седи вече 2 години  Embarassed Embarassed Embarassed, но смятам като я завърша да я залепя върху плоскост , която се ползва за "гръбчета" за кухненско обзавеждане /слагат се вместо плочки на стената между долните и горни кухненски шкафове/. От тези плоскости има всякакви цветове и може да се остави разстояние по края , да изглежда като рамка и само да се лакира отгоре за защита . Мисля ,че цената на кв. м. е около 6 лв и р-рите на тези плоскости са големи , може да ти отрежат по твой размер  Simple Smile
 Дано да съм ти помогнала в избора на вариант  Simple Smile Когато го окачиш на стената ще разбереш ,че си е струвало усилието . Конете са прекрасни . Peace
 Извинявам се за дългите обяснени на всички останали момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 656
  • На погрешната планета
Привет, момичета!
Прегледах последните 5-6 страници от темата, но не видях да сте коментирали 3Д пъзели.

Моята дъщеря е фен на реденето на пъзели и в момента е луднала по идеята за 3д пъзел.
Насочила се е към моделите с известни сгради. На Равенсбургер обаче препоръчителната възраст е минимум 10 години и частите са над 200. Открих и на Cheatwell Games, които са 6 и 8 плюс. Притесненията ми са дали не са прекалено лесни за дете на 7 и половина години.
http://www.amazon.fr/Tour-Eiffel-3D-%C3%A0-construire/dp/B003TL6 … -Own+Giant+3D+Kit

Питането ми към вас е, дали имате впечатления от тях. И като цяло дали може да ми препоръчате хубав пъзел от този вид.

Този пъзел реди дъщеря ми преди няколко месеца, не е много лесен, тук там й помагах и аз Peace

DENIFIRE , много е красив този пъзел, размечтах се за снежна зима Heart Eyes

# 657
Ах Венни, помислих си , че и ти си се изгубила, големи благодарности за подробните обяснения, наистина е велик този пъзел, а за твоята "тайна вечеря" можеш да разпратиш на всишки по едно пликче, после ще ти го върнем наредено  Hug

А това е което наредих миналата седмица:

А сега редя това:

# 658
iyaneva,много е красив този с галерията , на Едука ли е , или на Клементони и от колко части е ?

А идеята с разпращането на пликовете ми хареса  Simple Smile , момичета, ако има желаещи  да помогнат , с радост ще изпратя по един плик. Те са 6 по 2 000 части , единия съм отворила остават 5 но е много тъмен , особено фона зад апостолите . Мислех че поне за тая Коледа ще успея да го наредя /тематично/ , но ....
Наложи се отново да местя заведението , Гиганта от 32 000 отново е навън , няма място  за него в новия "Дом на пъзела " , както го нарекоха местните журналисти .
Ето линк към новия "Дом на пъзела", на който му е интересно ,
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1407493462814609.10737 … p;type=1&noti

# 659
  • Русе
Oooo, фантастично Simple Smile. Тази красота в Плевен заведение ли е? Ако да при първи удобен случай ще дойдем да се насладим отблизо, просто невероятно красиво.
То хубаво да помагаме с парчетата, обаче после как ще го изпратим готов? Не, че съм се разредила напоследък, но щом е за такава идея, може да се пробвам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт