Взимате ли употребявани дрехи за децата,за вас?

• 4 559
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Взимала съм за децата само от тяхна братовчедка. И малката носи някои дрешки от голямата. В магазини за дрехи втора употреба въобще не влизам.
Peace

# 31
Да,дори и от магазини за втора употреба взимам

# 32
  • София
Нямам никакви скруполи към дрехите - дрехите са си дрехи! Хубаво изпиране, омекотител, гладене и готово! Винаги с удоволствие приемам дрехи от приятелки, бельото обикновено е ново (като много малка са ми давали и приятелки бодита и съм ги ползвала). За дрехите втора употреба - обикновено са маркови, не се деформират лесно и имаме тонове дрехи за никакви пари! Мразя да давам много пари за дрехи - за мен това са 'парцалки" дет само не мога да ти натиквам по гардеробите, а ми ядат бюджета...който и без това не е особено дебел....При положение, че и сама си гледам детето...предпочитам да давам пари за по-смислени неща! Wink Wink Wink

# 33
  • Sofia
Вземам дрехи втора употреба от близки и познати. Малкия износва доста запазени неща от батко си, братовчедките си, и от наши близки приятели.Не виждам нищо лошо в това.В магазини 2-ра употреба  не пазарувам/дори не влизам/ ,с мъжа ми и двамата сме против. Да кажа на младите майки, че с първото си дете всичко ново съм купувала, и то е нормално/да не говорим, че не е имало тогава кой да дава/, но сега, когато има толкова много запазени неща е срамота да ги хвърля на боклука.

# 34
  • София
Ако някой познат ми даде дрешки не бих имала нищо против стига да са запазени и да стават за носене.Но няма такива желаещи!А и аз никога не бих поискала.Слава богу засега мога да си позволя  да купувам дрехи.
Втора употреба-НЕ!Влизала съм в такива магазини,дори ми е харесвало нещо,но не мога да го нося!Какво остава за децата!Не купувам от там!

# 35
Обичам да ми дават, както и обичам да давам.
От 2 употреба съм купула такива, които са с етикети още или почти новички. Маниачка съм на тема дрехи и ме кефи да купувам Party

# 36
Аха, пазарувам употребявани дрехи. Такива, каквито ги няма неупотребявани.  Peace

# 37
Купувам всякакви дрехи - и маркови, и втора употреба ( пак са маркови). Странно, но когато Теди е с някоя употребявана дреха точно тогава всички се захласват колко е модерна и хубава и си мислят, че съм дала камара пари. Давам дрехи, както и взимам с удоволствие от познати и приятели.

# 38
А към понятието "бебешка мода" се отнасям с насмешка  Laughing
Ммм даа, голяма част от съвременния живот е суета!

# 39
Не. Но имам ли 2 дете със сигурност, ще го отгледам с дрешките на сина ми

# 40
И взимам, и давам, и купувам ако нещо ми хареса. Нямам никакви скрупули.

# 41
Никога не съм ползвала чужди дрехи, нито за мен нито за синът ми.
Но и никой близък не ми е предлагал,а аз никога няма да си поискам.
От втора употреба не купувам.

# 42
  • на кой му пука, майна
Една братовчедка на мъжа ми беше пратила изпрани и изгладени, но чесно казано не ми стана приятно, използвам от тях 3 панталона, които малкия носи в къщи за игра.  Grinning

# 43
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Купувала съм от мами от форума. Давали са ми дрехи и познати и приятели и аз давам. Дори да са прани и чисти аз пак си ги пера. Невиждам нищо лошо в това.

# 44
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Хайде и аз да се разпиша тук!Давам,вземам и купувам от втората употреба #Silly!Даже там намирам страхотни неща,които са и с много добро качества!Когато ми дават приятелки дрехи за децата,отделям това от което наистина имам нужда,останалото или го давам на други майки с деца като моите,или го сортирам заедно с наши дрехи и раздавам по домовете за деца без родители!До кофите вече НЕОСТАВЯМ ,защото тия които ги прибират ги носят и като се изцапат дрехите ги захвърлят понеже знаят,че пак някъде ще си намерят нови дрехи!

Общи условия

Активация на акаунт