Взимате ли употребявани дрехи за децата,за вас?

• 4 558
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Взимам дрехи за бебето,но само от 2приятелки,които познавам много добре.

# 46
  • София
  Давам, вземам от приятелки, съседки(братовчедките нещо не проявяват интерес към такива размени). За дъщеря ми никой нищо не ми е дал, но за сина много се радвах като се появеше някоя нова "космонавтка"  или гащеризон.
  Разбира се вземам неща които са в приличен вид и не си позволявам да предлагам нещо, което не бих облякла на моето дете.
 Сина ми направо го отгледах с дрехите от сестра му(а тя беличка и много често й купувахме дрехи в синьо, та това ни пооблекчи).
 Сега пазя дрешките за бебетата на сестра ми и брат ми(дори за вкъщи само да ги обличат пак ще са им в помощ). Складирали сме всичко при майка ми - колички,проходилки, дрехи и чакат бъдещите бебета Grinning.

# 47
  • Резерват "Северозапад"
Взимала съм от познати, но малко и почти нови. Радвам се, че ми дадоха космонавт за зимата, та не се наложи да купувам, якенца също съм взимала...мисълта ми е, че съм използвала горни дрешки на други деца, които после съм връщала.

# 48
  • На остров
Давали са ми и съм взимала от магазини 2 употреба но много прилични неща, преди години това ме притесняваше после разбрах че само губя от такива предрасадъци. Иначе всичко раздавам,  на сестра ми,  на приятелки и на който има нужда разбира се.

# 49
да, разбира се,за мен това не е никак обидно. не става дума за липса на пари-след като дрешките са хубави и позволяват още носене,защо да купувам нови?малчуганите и без това бързо ги израстват,а и не разбират....взимам главно от близки приятелки,а за мен от магазин съм взимала 2-3 неща.

# 50
  • Magrathea
Не, не взимам, но давам, ако ме помолят.

# 51
  • На черешата
Vzimam,predlagali sa mi samo zapazeni,a i sled nas pak sa si zdravi,davam gi na priatelki i se radvam,zashtoto vijdam,che gi nosiat.Ne vzemam samo obuvki.

# 52
да от моя много добра приятелка с по-голямо детенце но всичко беше много забазено.иначе взимам от магазини втора употреба само много запазени Grinning

# 53
Не, за детето дрешки не взимам от никой и не купувам от магазини втора употреба.

# 54
Не взимам дрехи от никой за детето, не се обиждам когато са ми предлагали, но твърдо отказвам.

За мен е по-голямо удоволствие да купувам на детето дрехи и неща, отколкото за мен и не искам да се лишавам от това.
Освен това мъжа ми изрично забрани детето да носи дрехи втора употреба независимо на кого са били - мои, негови, на някои близък.... много удобно извинение за пред бабите Simple Smile

# 55
вземам само от роднини или приятелки.
от втора употреба не купувам нищо - нито за себе си, нито за детето.

# 56
  • София
Да, взимам дрехи и от познати и купувам от магазини втора употреба.Имам много добри попадения там на много прилични цени!

# 57
  • София
Една приятелка нарича магазините втора употреба - бутици. Тя пък какви попадения има, страшни.

# 58
Да ,за малкия са ме давалеи приятелки,и то много запазени или почти нови нища.аи аз давам,като преценя ,че могат да се ползват и няма да обидя някой с жеста.иначе от втора употреба не купувам,колкото и да са запазени...просто само като доближа такъв магазин и настръхвам от миризмата...

# 59
1-2 пъти са ми давали дрешки, от малкия ми племенник и една позната също.
От втора употреба, също съм купувала, както за мен, така и за малката.Употребяваните дрешки ги носим най-често в къщи, но има някой доста запазени и за навън Peace

Общи условия

Активация на акаунт