Правилно ли е това, според вас?

• 35 182
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Начи викаш, Краси, щом майката е кукувица, никакьв баща за детето, а? Аз пьк все да си мисля, че точно при такава луда бащата трябва да е много по активен.

# 976
  • София - Рим и обратно
Това е наша голяма заблуда, че детето има нужда от баща...от баща истински мъж може би да, обаче от някакъв нерешителен мухльо децата нямат нужда, присъствието на такъв, дори и веднъж месечно само ги травмира.

С това съм 200 % съгласна. Че и нагледно съм се убедила, и от едната, и от другата страна.

# 977
Дами  Sunglasses , постарах се да си попрегледам старите публикации и открих въпросните 3 поста на Ренката.И за да не каже някой, че си измислям :

Скрит текст:
Значи запознах се с него на леля ми на барчето и така от излизане на излизане той ме целуна и искаше да сме заедно,аз бях против защото беше женен,но се влюбих в него и не можех без него и приех тази връзка.Запознах се с жена му но тя не подозираше че имаме връзка.Аз ходех у тях дори и тя е била там и пак съм ходела,от близо 5 години тя е знаела че той има нещо общо с мен и когато заминах за Италия и му пращах писма тя ги е намерила и е вече сигурна,срещнахме се двете и си поговорихме и тя искаше да се самоубива защото този кретен не я обича и решихме да се поспрем да се виждаме заради нея.Преди 4 години забременях и докато открият че съм бременна ме нашибаха със силни антибиотици и направих аборт след тези 4 години отново забременявам и му казвам че аборт няма да направя защото никои не може да ми гарантира че ще забременея отново и той се отдръпна,след това се виждахме пак и тя не знаеше че сам бременна до момента ж който ме видя август месец и ме попита детето от Станимир ли е и аз отрекох,после като родих и пратих смс че той е бащата и така.И тя дойде вкъщи да види малката и да се увери че тя прилича на него и горката е толкова просто и се живее в неин собствен свят и каза че била 50 на 50 а тя му е одрала кожата.и така загубих 10 години от живота си но пък за сметка на това имам една прекрасна дъщеричка.Общо взето това е

Скрит текст:
Не не е виновна тя,но тя ме познава от 10 години отколкото сме биле заедно с кретена,та уж се слави че е много добра но явно е привидно.Че той не е стока за съжаление го разбрах късно,но по добре късно отколкото никога.Но пък за това се радвам на чудесно бебе и съм горда от това че не я споделям с него.

Скрит текст:
Здравейте.И аз съм самотна майка и не знам след време как ще кажа на малката че БНД не я иска и се отрича от нея защото глупака мисли че не е той бащата.Нея е виждал никога,макар че му се обадих като родих и той ми каза "Не ме вкарвай в тия филми".До ден днешен не се е обадил да пита как е.Има друго семейство и друга дъщеря но това не може да го оправдае.Жена му знае за малката но дори и тя като майка не се обади да попита как е.Чудя се как може да има такива хора?А малката е толкова сладка и прилича на него повече а той дори не проявява интерес да я види.Така че мисля да го осъдя за име и за издръжка,защото Рая има баща и ще носи неговото име,както се казва не я е донесъл щъркела.Така де.Ами все пак и тя е майка и би трябвало да и трепва нещо но явно и тя като него е без сърце.

И после пак ми разправяйте как горката любовница е изтормозена от злата безсърдечна жена, която не ѝ приема детето.

Е , след това вече , официално съм на страната на съпругата (  приятелката на Хепи  Naughty ) ! Peace

Майко , мила !!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Откачена работа !   smile3556 smile3556

# 978
  • София - Рим и обратно
Вие пък, мед ви покапа от сърчицата, че мама Рени е представителната извадка за чудовището лИбовница. Не се радвайте толкова прибързано, шарен е светът Mr. Green.

# 979
Начи викаш, Краси, щом майката е кукувица, никакьв баща за детето, а? Аз пьк все да си мисля, че точно при такава луда бащата трябва да е много по активен.
Смяташ, че мъж, свързал се с подобна персона, е много читав?
И отричайки, че детето е негово, става повече за възпитател?

# 980
Вие пък, мед ви покапа от сърчицата, че мама Рени е представителната извадка за чудовището лИбовница. Не се радвайте толкова прибързано, шарен е светът Mr. Green.
    Като интелект, може би - не. Но като начин на мислене и самозаблуди си е направо като по учебник.  Mr. Green Позабавлявах се истински.  Grinning

Има разлика между любовници за кратки връзки с цел секс и любовници, които си губят години от живота с "най-прекрасния". Вторите смятат, че мъжът много ги обича, не спи със законната, но чудовището у тях го държи с: общия бизнес, заплахи за живота, заплахи за децата, съчувствие, че тя няма къде да отиде, как да се справи, болна е и т.н. Докато се огледат, животът им отлетял в безсмислено губене на време. И току-виж законната както не спи с него, вземе та му роди още едно законно дете.  Wink
    Странно, но всички подобни екземпляри, които съм срещала, независимо от интелект, образование, позиция, отказват да повярват, че си губят времето. Докато не се събудят на близо 40-години, когато изборите пред тях са ограничени.  

# 981
  • София
  Ох, Рени, историята ти е покъртителна.

Много е грозно да обиждаш и да се сърдиш на съпругата, като за създалата се ситуация отговорни сте ти и мъжът и.

И преди да се интересуваш от кармата на законната съпруга и детето и, помисли за твоята собствена - да родиш от женен мъж и девет години да отнемаш този мъж от детето му.

# 982
 Ох, Рени, историята ти е покъртителна.

Много е грозно да обиждаш и да се сърдиш на съпругата, като за създалата се ситуация отговорни сте ти и мъжът и.

И преди да се интересуваш от кармата на законната съпруга и детето и, помисли за твоята собствена - да родиш от женен мъж и девет години да отнемаш този мъж от детето му.
Тя не го била отнемала, той бягал след нея по целия свят.  Peace

# 983
  • София
 Real_Woman, бяга, бяга!Само от "съквартирантката" си не може да избяга, горкия. Peace

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 10:16 от desy_net

# 984
  Мда, Хърмаяни е казала, за съжаление, типичен случай.

А па тоя "Станимир" обикновено е и нищо особено, да се чудиш как две жени развърта.

# 985
И току-виж законната както не спи с него, вземе та му роди още едно законно дете.  Wink

Tова си е направо правило.

# 986

А па тоя "Станимир" обикновено е и нищо особено, да се чудиш как две жени развърта.
Да, в общия случай се чудиш как въобще и една му се е вързала.

# 987
Момичета, пак много се отклонихме от темата.Без значение е каква е съпругата и каква -майката на другото дете.Ако съпругата е нобелов лауреат, а любовницата-ромка, която дори не може да се подпише, или обратното, според вас какво-да лишим детето на неграмотната ромка от баща?Детето си е дете, и щом съпружето си е лягал с нея, че и с години, и не е взел мерки да не се раждат деца, значи я е харесвал и обичал.А и дори да не е имало чувства, детето пак е на 50% негово.Или ако примерно по всеобщо мнение аз съм откачена, бащата на децата ми да има право официално да се откаже от бащинството си и да не контактува с децата си? ooooh!Ирен била луда, ми луда не луда, това е положението, правил е секс с нея и се е родил Влади, който е син И на баща си.

# 988
...и щом съпружето си е лягал с нея, че и с години, и не е взел мерки да не се раждат деца, значи я е харесвал и обичал.

Да бе да, всички, които не се пазят, се обичат...Изпозлването/неизпозлването на контрацептиви няма нищо общо с любовта.

# 989
happy_woman , отклоняваме се, защото темата много отдавна се изчерпа.Няма какво да се каже повече по нея.Всички си казахме мнението, че даже и по няколко пъти.Карахме се, спорихме, определяхме се с епитети, всичко както си му е редът.Не виждам защо толкова държиш да се връщаме в първоначалния ѝ облик?Има ли нещо, което още искаш да знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт