Ще разгледам по-късничко сайта
Правилно ли разбирам, че това е само за професионални фотографи и рекламни агенции? А обикновените хора не могат да си поръчат?
Много е страшно при вас

,просто нямам време
,иначе я бях облекла с боди,гащеризонче, чувал за количка и с едно огромно и дебело одеяло 
? благодаря ви предварително за отговора
Аз онзи ден така тъкмо го обякох за излизане и чух, че се изака....съблакох го, смених памперса, пак го облякох от горе до долу и тъкмо като беше готов - хоп и пак се изака....и трети път повторихме всичко
луда работа
. Предполагам, че е нормално, защото вече се заглеждат, заиграват се и съответно събират много впечатления, които преживяват насън 
.
Да се включа и аз по нощите. 

Ще можеш спокойно да го изпратиш на забавачка на 4 години. 

и предишния път и сега не ми се размина, нищо, че кърмех до 1г.1м. В момента тека от 3 дни, но каквото-такова.
Иначе - да, стряска се, чак вика от ужас, но не се събужда, а продължава да си спи.
Ама много образно го описа, аз се посмях
и сме доста високи- 58 см, да се чуди човек на кого се е метнала
. Ние бихме само едната ваксина, другата ще е следващия месец. Сияна и поплака като усети боцването,а в колата даже се смееше. Сега си гука в леглото, дано да я понесе леко мишчицата, че съм много притеснена. Казаха ми по-късно днес да и направя компресче с риванол и само ако има температура да дам 2.5 мл. Панадол. Вие така ли процедирахте?Препоръчани теми