и сме доста високи- 58 см, да се чуди човек на кого се е метнала
. Ние бихме само едната ваксина, другата ще е следващия месец. Сияна и поплака като усети боцването,а в колата даже се смееше. Сега си гука в леглото, дано да я понесе леко мишчицата, че съм много притеснена. Казаха ми по-късно днес да и направя компресче с риванол и само ако има температура да дам 2.5 мл. Панадол. Вие така ли процедирахте?
Щом сте били само едната, вероятността да дигне температура е много малка
Аз бях приготвила и лепенки, и "Панадол", но Зарчето я понесе супер леко, дори спа през цялото време, а мястото на убождането нито се поду, нито посиня
и сме доста високи- 58 см, да се чуди човек на кого се е метнала
. Ние бихме само едната ваксина, другата ще е следващия месец. Сияна и поплака като усети боцването,а в колата даже се смееше. Сега си гука в леглото, дано да я понесе леко мишчицата, че съм много притеснена. Казаха ми по-късно днес да и направя компресче с риванол и само ако има температура да дам 2.5 мл. Панадол. Вие така ли процедирахте?
Щом сте били само едната, вероятността да дигне температура е много малка
Аз бях приготвила и лепенки, и "Панадол", но Зарчето я понесе супер леко, дори спа през цялото време, а мястото на убождането нито се поду, нито посиня 
. И да те питам имам спомени, че си смени наскоро педиатъра, какво точно трябва да се направи?
. И да те питам имам спомени, че си смени наскоро педиатъра, какво точно трябва да се направи?
Няма проблем да се бият и по тази схема, някои лекари предпочитат така, за да не се натоварва детето. Основният аргумент на нашата беше да провери как понасяме ваксините по принцип, за да знае как да процедира в бъдеще
,но ти все пак може да я следиш.
.
.
, много благодаря за идеята.
. 
Все пак са 5 часа нощен сън. В 5 го вземам при мен, той яде аз спя
. Все пак трябва да запечатаме за бъдещето тези прекрасни моменти с тези сладки бебоци.

Препоръчани теми