храним се по 8 пъти на 3 часа,всички памперси са ни напикани но само един наакан и се притеснявам че цял ден се мъчи да се изходи и то само веднъж
.
На мен ми е празнично от доста време, елхата още в събота я украсихме и си купих нови светлини и по цял ден са включени и така ми създават много настроение. 

Дали да продължавам да й давам така на поискване и на толкова често или да я залъгвам и да правим по-големи паузи?

а е толкова сладък като се усмихне. Усмихва се най вече веднага след събуждане, докато не е разбрал че е гладен 
Иначе се наливам със течности, гледам да хапвам повече..
Дали да продължавам да й давам така на поискване и на толкова често или да я залъгвам и да правим по-големи паузи?
и я познаваш най-добре от всички – вярвам, че сама можеш да усетиш как да постъпиш (а и всяка ситуация е различна и може един път едно да помогне, друг път – друго). Чудесното наддаване на Доника също показва, че се справяте чудесно, можеш да се довериш на себе си и на нея!
храним се по 8 пъти на 3 часа,всички памперси са ни напикани но само един наакан и се притеснявам че цял ден се мъчи да се изходи и то само веднъж

. Не съм писала много отдавна, ама нали по цял ден съм заета с малката и само от време на време влизам. Относно нашия режим , аз не мога да се оплача, макар че през деня малко спи то за сметка на това спи по цяла нощ. Заспива в 22.00- 23.00 часа и става чак в 7.00-8.00. Не я будя да я кърмя, но за сметка на това ставам към 2.00 -3.00 да се цедя( да стимулирам лактацията).
на един от памперсите намерих леки червеникави петънца, не ми приличат на кръв, а на боядисано, нещо като опушени ивици ли, незнам как да ви го обясня. Леко червеникаво розави, не ярка кръв, та се чудих на някоя от вас случвало ли ви се е нещо подобно. Не се обадих на педиатърката, защото реших да видя дали ще има и друг такъв памперс. Ако се появи пак, задължително ще отида. Ще се радвам, ако на някой му се е случвало да сподели с мен .
РалиПрепоръчани теми