CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 684
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
 Аз те номинирах. За изгряваща звезда, тъй като за използване на медиите е само за компании.
Радвам се, че са ме взели за фактор.  Hug
А ти вземи се регистрирай, толкова ил е трудоемко?!  Crossing Arms Да знаем поне каква е била наградата.

# 121
Аз днес се регнах, утре ще платя. После, обаче ще ми искат някакви документи, после има финалисти, после церемония.
Но поне на церемонията ще отида Simple Smile Днес и рокля си купих  Mr. Green Не за тогава де, ама ще стане.

Hug

# 122
  • София
Реди, честита ти номинация   bouquet

mamka bubka, как така работиш само от 3 месеца, а имаш един месец отпуск?
Няма нищо странно, че те карат да си изчистиш дните в тази календарна година. Не задължително значи финал на взаимоотношенията  Peace Стискам ти палци  Peace

# 123
 за Red Velvet
 Супер успех! Съжалявам, че трябва да плащаш внос. Не трябва ли да е само за работодатели. Това е твоята сфера, така че се надявам да си струва. Сега вече и други могат да те номинират. Да не помислят хората, че си измислям нещо.  Wink

# 124
  • Sofia
Aйде ся да видя кой ме номинира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей ся ми се обадиха да зачленувам ако искам.

Интересно    Laughing Grinning Grinning

Аз сега мисля да се сертифицирам за Six Sigma или Lean IT.
Red, търсят ли се такива специалисти, какви са ти наблюденията?

О да, много се търсят. И аз съм започнала със Six Sigma, и мисля да продължа и да се сертифицирам. Супер интересно ми изглежда. А и имаме вътрешни обучения, направо не ми се мисли иначе колко пари трябва да дам. Само първия модул като минах, и ми се отвориха очите за всички проблеми.
В Ентърпрайсиз търсят хора с черен колан, ама......абе има, намерихме им един, няма да казвам откъде. А какви пари ще му дадат. Хубавото е,че ще ми е втори рекорд за назначение може би  Mr. Green

Аз вероятно ще стигна до зелен колан, и то с 300 зора. Много трудно се наканвам да седна и да чета, но ще се насиля.

Няма да стане чрез работодател, но аз повечето неща ги зная като методология т друго място, така че курс не ми е нужен. Аз намерих по-евтин вариант за сертификат, който няма и валидност, което ме устройва. Ако е Lean IT е по-евтин, но май ще се целя в Black Belt.

# 125
Обява за работа като "асистент", в която работодателят има нестандартно изискване:
"Ако сте заинтересовани от тази рядка възможност, моля:
1.   Изпратете ни съобщение със заглавие „Аз съм звезда!”

# 126
за Red Velvet
 Супер успех! Съжалявам, че трябва да плащаш внос. Не трябва ли да е само за работодатели. Това е твоята сфера, така че се надявам да си струва. Сега вече и други могат да те номинират. Да не помислят хората, че си измислям нещо.  Wink

Няма проблеми, така или иначе го обмислях. Може пък шефката да се трогне и да платят фирмено  Mr. Green Така или иначе после ще искат документи по какви проекти работя, така че ще трябва да впрегна ХР-и за референции  Mr. Green МАлко приключения в края на годината хаах

vaflichka, с блек белт-а ще станеш една от малкото в БГ, успех и евала на хора като теб, които искат да се развиват  Peace Заплатата директно на човек в черен колан отива на около 20к/месец.

# 127
  • Sofia
за Red Velvet

Няма проблеми, така или иначе го обмислях. Може пък шефката да се трогне и да платят фирмено  Mr. Green Така или иначе после ще искат документи по какви проекти работя, така че ще трябва да впрегна ХР-и за референции  Mr. Green МАлко приключения в края на годината хаах

vaflichka, с блек белт-а ще станеш една от малкото в БГ, успех и евала на хора като теб, които искат да се развиват  Peace Заплатата директно на човек в черен колан отива на около 20к/месец.

Аз съм решила и живот и здраве до 2-3 месеца да стане. Ако решиш да се сертифицираш ми пиши да ти изпратя организацията, където са по-достъпни сертифиции, това е една от двете, признати в цял свят, не е някоя измислена компания. А за такава заплата мога само да си мечтая, но....дано някой ден поне сегашното си положение да подобря.

# 128
  • София
за Red Velvet

Аз съм решила и живот и здраве до 2-3 месеца да стане. Ако решиш да се сертифицираш ми пиши да ти изпратя организацията, където са по-достъпни сертифиции, това е една от двете, признати в цял свят, не е някоя измислена компания. А за такава заплата мога само да си мечтая, но....дано някой ден поне сегашното си положение да подобря.

Сподели моля, може и на лични. Преди години никак не беше лесно (остави достъпно финансово) да се сертифицираш като BB, за да се явиш изобщо трябваше да имаш определен брой години на мениджърска позиция, брой успешни проекти по методологията и т.н. Става дума за организации извън БГ  newsm78, ще ми е интересно да разбера дали нещата са се променили.

# 129
  • UK
Ред, успех!

Пишете ли, писали ли сте подобни "благодарствени писма":
http://www.jobtiger.bg/konsultant/interview-za-rabota?ln=2#ThankYouLetter
Аз си признавам, че за пръв път чувам за подобно нещо и никак не ми харесва като идея. Може би в някакви определени и далеч от моя опит случаи би било подходящо, но все пак... Какво мислите вие? 

# 130
  • БГ
Обява за работа като "асистент", в която работодателят има нестандартно изискване:
"Ако сте заинтересовани от тази рядка възможност, моля:
1.   Изпратете ни съобщение със заглавие „Аз съм звезда!”
Тази обява и мен ме разсмя тази сутрин Laughing
Red Velvet успех и от мен , ще чакаме да те видим на червения килим Peace

# 131
Ред, успех!

Пишете ли, писали ли сте подобни "благодарствени писма":
http://www.jobtiger.bg/konsultant/interview-za-rabota?ln=2#ThankYouLetter
Аз си признавам, че за пръв път чувам за подобно нещо и никак не ми харесва като идея. Може би в някакви определени и далеч от моя опит случаи би било подходящо, но все пак... Какво мислите вие?  

Ами аз пиша, и се радвам като получа. Много рядко получавам, но за високи позиции е по-скоро препоръчително да се изпраща. 

Хора, и най-вече Палмичка. С каква идея ме номинира Simple Smile Трябва да напиша мотивация и подкрепящи факти. Аз имам много проекти, но.....каква е и твоята идея. Може и на лични.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 09:30 от Red Velvet

# 132
  • София
Стискайте ми палци днес, моля!

# 133
Стискаме.  Peace

# 134
  • UK
Стискайте ми палци днес, моля!
Стискам!

Общи условия

Активация на акаунт