CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 740
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Не знам защо линка дава грешка. Информацията е пусната тази сутрин . Ще цитирам:

”Кока-кола” наема 300 финансисти у нас
News.dir.bg - 14 януари 2013, 09:42
Около 300 български финансисти ще наеме "Кока-Кола" до края на 2013 г. Очаква се първата вълна служители да бъдат назначени още до края на март, съобщава агенция КРОСС.

Сметките на американската "Coca Cola Enterprises", която държи пазарите в Западна Европа, вече ще се управляват от България. Офисът в София е избран, започнали са и интервютата за работа, съобщиха от Българската агенция за инвестиции.

Търсят се специалисти, завършили финанси, счетоводство или стопанско управление. Изискването е да знаят западен език - без немски, тъй като "Coca Cola Enterprises" не работи на германския пазар. Стартовата заплата за финансисти без опит е около 1000 лв."

# 451
Я кажете някой курс, където да ми развържат езика на английски. Всичко им разбирам на "пущините" , както вика баба ми, ама еле, не можем да си го отвържем и да проговорим  Laughing Laughing Laughing , ко да прайм сега .. а и все си мислех, че ще се хвана на работа и ще запиша курс към "аз мога повече" , ама явно удрям на камък... та се чудя как да си реализирам желанията...
Май са спрели от БТ  "Аз мога" - за езиково обучение.  newsm78 , а не би трябвало да е така... Безработния има време за преквалификации, има време за обучения... но не го използва нали и няма средства, още повече е затруднен... ooooh!
А искат специалисти... аха ще ги намерят ...скоро...  Sick

# 452
Я кажете някой курс, където да ми развържат езика на английски. Всичко им разбирам на "пущините" , както вика баба ми, ама еле, не можем да си го отвържем и да проговорим  Laughing Laughing Laughing

Идвай у нас на уроци. И аз чакам назначение, ама после още една година тряя чакам да ме класират за Аз мога-курсовете  Mr. Green

Пък и тя до 2013 беше, ще чакаме новия транш  Thinking

# 453
Я кажете някой курс, където да ми развържат езика на английски. Всичко им разбирам на "пущините" , както вика баба ми, ама еле, не можем да си го отвържем и да проговорим  Laughing Laughing Laughing

Идвай у нас на уроци. И аз чакам назначение, ама после още една година тряя чакам да ме класират за Аз мога-курсовете  Mr. Green

Пък и тя до 2013 беше, ще чакаме новия транш  Thinking

Ми да идвам... що да не дойдем...  Grinning

# 454
Пък кат задобрея на шведския, ще предлагам пакет. Редки езици - редки специалисти  Joy

# 455
  • Sofia
Я кажете някой курс, където да ми развържат езика на английски. Всичко им разбирам на "пущините" , както вика баба ми, ама еле, не можем да си го отвържем и да проговорим  Laughing Laughing Laughing , ко да прайм сега .. а и все си мислех, че ще се хвана на работа и ще запиша курс към "аз мога повече" , ама явно удрям на камък... та се чудя как да си реализирам желанията...
Май са спрели от БТ  "Аз мога" - за езиково обучение.  newsm78 , а не би трябвало да е така... Безработния има време за преквалификации, има време за обучения... но не го използва нали и няма средства, още повече е затруднен... ooooh!

Намери си в интернет native speaker да говорите, може и за $2 на час да намериш. курсовете няма да свършат работа. също е добре да четеш икономически, технически или други според интересите ти издания, за да свикнеш с терминологията. Това е начина според мен.

# 456
Мда, от Ноември миналата година, почти наеха първата вълна, да се готви втора.  Peace

Само едно уточнение--НЕ наемат хора без опит.

Здравейте Red Velvet,
искам да попитам опит във финансови институции (банки) брой ли се?

# 457
Зависи какъв е точно опита, но засега нямаме финалист от банка.

# 458
Зависи какъв е точно опита, но засега нямаме финалист от банка.

Жалко.  Аз лично имам желнаие да сменя сферата на дейност и мислех да се пробвам във финансовите отдели на няколко големи компании, които съм си харесала, но можеби нямам шанс. А защо нямате финалисти от банка, какво не им харесвате на банковите служители? Simple Smile

# 459
  • UK
Здравейте, какво можете да ми кажете за "Синектика Интер Рекрутмънт"ООД? Ред? Утре съм на интервю при тях за офис позиция, много рядко кандидатствам за обяви пуснати през HR агенция, но този път съм се излъгала. Нямам големи очаквания за резултата, но ще отида и ще дам каквото мога от себе си.

# 460
Аз съм ходила на вю в Синектика, за офис-позиция, фирмата е в Хладилника. Мадамата от агенцията беше много точна, просто работата не ми хареса на мен, прекалено много секретарстване. Иначе парите бяха над средното за бранша, 1000.

# 461
  • UK
Анджак  Laughing
И аз отивам на интервю за същата позиция, писах ти на лични.

# 462
Нищо не знам за тях,съжалявам.

# 463
L_K, в банковата сфера трудно се влиза и трудно се излиза. И аз пробвах преди края на майчинството по 2 обяви - дори не ми се обадиха. За метка на това ходих на интервю във всички банки, в които кандидатствах.  Още съм ок да работя в банка, но ще дойде един момент на писване... дотогава трябва да си измисля собствен бизнес  Laughing.

# 464

Намери си в интернет native speaker да говорите, може и за $2 на час да намериш. курсовете няма да свършат работа. също е добре да четеш икономически, технически или други според интересите ти издания, за да свикнеш с терминологията. Това е начина според мен.
Не съм съгласна за нейтив спийкъра.  Simple Smile Може би, защото съм имала контакт с такива. Та от нейтив до нейтив, т.е. диалект до диалект разлика голяма. Тя да си учи и говори книжовен, пък после, ако и потрябва специален акцент примерно scottish, да мисли за нейтив. По добре да си гледа филми и предавания на английски. А и някой, който може да и обясни еквивалента на български, ще е много ползотворен. Хубаво е, че момичета от форума вече предложиха помоща си.   bouquet Замислям се и аз да помагам с моя език. Но да видим по какъв начин точно. Знам езика, но нещо не се сработих с фирмите.

Общи условия

Активация на акаунт