БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 546
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Великолепно е чорапчето, даже понеже зарибявам съквартирантката (монголка) и все и показвам такива работи, сега и чорапчето и показах и тя беше възхитена. Каза, че е като 3D. Така че много похвали от нашата стая Simple Smile

# 61
  • По света и в нас.
Аз малко мързелувам и спазвам празниците cook,но се записвам да ви следя.

# 62
# 63
     Записвам се да не ви изпусна.Започнах да шия "Полярна нощ"по схемата сето ми изпрати Делфинчето.Скоро ще ви показвам!
     Честит празник на всички,които празнуват днес ,на Никулден!

# 64
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит рожден ден на Aetera и на Графиня Вишенка  newsm59 nbirthday

Честит празник и на всички празнуващи Никулден!

# 65
  • БЪЛГАРИЯ
       Много ни е красива темата! Браво, сестро Бачийска (макар пак да искам да те кютеча! Wink )!
       Честит имен ден на празнуващите! С чест да си носят името!
       Честит рожден ден на Вишенка! Оличка, да си много здрава, обичана и все така креативна! Много успехи ти желая от сърце, а аз съм убедена, че с трудностите ще се сбориш!
       Жак, елхичката ти е уникаТна! Падна ми едното оЧо...
       И другото падна, когато видях на Биляна чорапчето и на Ина- бързака "поредицата"!
       Всички са справяте блестящо!!! Проблемът ми е, че докато изчета темата, забравям никовете и обърквам резултатите! Простете, но съм си шемет!... Забравих да спомена колко се зарадвах на вида на слънчогледите- едни от любимите ми цветя! Направо ме "напече" при вида им!
       Аз, като видна майка на "подготвЕ" и абитуриентка, съм напълно извън реалността- отвсякъде се чува само "мамо, дай,... донеси,... отиди...", та едва ли скоро ще се похваля с нещо, заслужаващо уважение! Wink
       Последно! МОЖЕТЕ да КОЛОСВАТЕ и с тапетно лепило- степента зависи от концентрацията!
       Успех и слънце на всички!

# 66
Биляна, страхотно чорапче  Heart Eyes, колко време ти отне да го ушиеш?

Hrisi, ще ми е интересно да видя рамкирано лъвчето? Голямо ли е като размер?

# 67
Аз се отбивам да ви почерпя за вчерашния рожден ден и днешния имен ден на мъжа ми

# 68
Малко картички от мен. Както се вижда, влязла съм във фаза...

Има още няколко, ама ще покажа друг път.
Поздравления на всички за красотите, които правите!

# 69
Eй, много красоти показахте пак Crazy. Свръх производителни сте. Не спите ли бре, хора? То май само аз спя  hahaha

Какво слагате отзад на чорапчетата - откъм гърба? А вътре?......подплата ли?

Честит рожден ден и имен ден на всички празнуващи. Здраве и положителни емоции да ви спохождат Hug

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 10:26 от didida

# 70
  • София
Момичета  newsm20 , чудесни неща сте показали.

Честит празник на всички празнуващи - именяци и рожденици.   bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави и много усмихнати.

За да не съм голословна, ето едно подаръче, което довечера отива при човека, за който е предназначено

И още няколко дребоси, които също утре заминават, но не са за другарчето от томболата Naughty

# 71
  • София / Баня
Честит празник на всички празнуващи. Да си носят със здраве името.

Биляна очичките ми останаха на това чорапче.  smile3501 smile3501 smile3501

И елхата на Жак е страхотна.
ИнаТ много идейно.
Моите скромни топки са на елхата, но  по-отзад, че не си ги харесвам много.

# 72
  • Бургас
Zhanka миличка, рамкираният гоблен е чудесен, много ми хареса  Heart Eyes
Биляна този чорап ме разболя, Heart Eyes сега и аз искам да ушия още един! Браво голяма красота  smile3521  smile3501
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес, да сте живи и здрави и много обичани!
Честит празник на Бургазлии и на всички именници, да си носите със радост имената!

# 73
Честит рожден и имен ден на празнуващите днес. Всичко най-хубаво!!  bouquet

Реа, размерите са приблизително 25х35. По-нататък ще го рамкирам в черна рамка най-вероятно. Друга не би му подхождала.

# 74
Здравейте, да се похваля с моите кончета
http://prikachi.com/images.php?images/857/5574857s.jpg

Не е като оригиналния, но все пак...  Embarassed  На най-десния кон бялото на муцунката се сливаше със снега, затова го очертах  Embarassed

Бях си поръчала Bamboo Tiger на ДИМ и дойде, и нямам търпение да го започна. Изучавах знаци, видове бодове.. ама какво да се прави

Честит имен ден на всички празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт