БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 542
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Ето това, за което ви казах, че е готово. Малко го скривам, защото фамилията е много издайническа, ако познавате човека, пазете тайна до Коледа Simple Smile Тази идея си я откраднах от нета, имаше нещо подобно. Макар, че аз нямам паспарту и използвах обикновен бял лист от скицник. И детския почерк на сина ми, така подаръкът е съвсем от децата Simple Smile

Скрит текст:

# 46
ИнаТ, чудесно се е получило, а това с имената на паспартуто е станало супер оригинално  Heart Eyes

# 47
ИнаТ, ще я разплачете. Много мило!  bouquet

# 48
zhak, може и да са популярни но аз отскоро се интересувам от шиене на гоблени имам ушити само два сравнително малки. Искам да започна някой по-голям и след обстойно разглеждане се спрях на тези  Hug Темата е прекрасна, възхищавам се на уменията ви и благодаря за отзивчивоста   bouquet

# 49

С риск аз пак да съм черната овца  Rolling Eyes ама не мога да разбера защо трябва да се напада някой нов  , който иска да си ушие Хитлеровата зима....Ако имаш схемата , помогни , ако не - замълчи си .

# 50
Вчера започнах "Кръст с роза"   Simple Smile

# 51
Да, Виктория е казала че баща й го ши първия, но схема няма как да пратя, защото не я пазя. Беше комплект на завод България- Казанлък и схемите бяха едни големи чаршафи. Той е унищожил схемата докато го шиеше а не сме я снимали предварително.
Това открих в нета http://antoniq81.mylivepage.com/file/2195/6529. Напиши в Гугъл хитлерова зима схема и ще ти излязат резултати

# 52
Честита нова тема!
Бачийска, това стихотворение докосна душата ми. Бях го забравила.
Аз още се мъча с покривката. Чакам да получа метализирани конци. Надявам се скоро да я покажа.
А вие сте направили чудни неща. Стана ми празнично само като ги гледам.

# 53
Роси 123, благодаря ти намерих я  Hug

# 54
И тази тема започна да се пълни с красоти. Браво, момичета!
Жак, прекрасна елха! ИнаТ, много интересно хрумване с това паспарту!
Миналия месец завърших ето това. Показвам и етап от новото ми начинание http://hrisi90.snimka.bg/arts/gobleni.654227.29178351. Трябва да стане ето това.

# 55
  • UK/София

Браво на всички показали гоблени!

Аз преди малко завърших чорапа, успях да го сглобя без шевна машина и съм много щастлива!

# 56

Браво на всички показали гоблени!

Аз преди малко завърших чорапа, успях да го сглобя без шевна машина и съм много щастлива!

Разкошно, прекрасно.. нямам думи! И малката скача до мен и вика "Искам и аз!" А мама едно каре не може да изкара. Embarassed

# 57
Биляна, прекрасен е чорапа! Много ми харесва!

# 58
  • Троян
Биляна 

невероятен е ,останаха ми очите   hahaha smile3501
Инат супер е станало гобленчето с това паспарту Peace

# 59
Разкошен чорап, БРАВО!На коя фирма е това?

Общи условия

Активация на акаунт