БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 559
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Реа, имах предвид наистина да ми я пратиш у дома Laughing. Hug Но все пак много ти благодаря!

# 31
  • Бургас
mibobo цветовете си подбрала много успешно!
От слънчогледите се излъчва такава позитивна енергия, наистина са страхотни!Браво!

# 32
Здравейте Simple Smile Търся схеми на тези гоблени, но засега без успех. Някоя от вас шила ли ги е?

Тати е шил първия, доколкото знам, пазим всички схеми, така че мама като прочете ще организира нещата и тати ще ти я сканира.  Hug

# 33
# 34
Ей, малко да ви изпусне човек и напълнихте всичко с красоти!
Голямо БРАВО на всички ви, златноръчки!
Аз изпълних предсказанието на моята по-добра половинка "Ти докато не си изхабиш всички картончета няма да мирясаш!". Тези дни ще снимам да покажа нещо и аз.

# 35
Реа, имах предвид наистина да ми я пратиш у дома Laughing. Hug Но все пак много ти благодаря!

Grinning Всичко което правя сега е за благотворителният коледен базар в училището на децата, така, че няма да мога да го направя  Peace
Фейчките се шият изключително бързо и лесно, сигурна съм , че ще се справиш   Peace

# 36
 С хубости е започнала новата тема и така да продължава да се пълни с красота. Няколко теми изпуснах, но имам няколко неща за показване:
Един завършен и рамкиран :
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.29175248.big
един подарък изпран, но неоформен все още:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.29175452.big
и един започнат за спалнята, отдавна му бях хвърлила око и сега му дойде времето:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.29175259.big
Каня се да направя няколко коледни дребоси, запалих се от чудесата на Жак, ама не остава време.

# 37
Жива и здрава да си! Много се радвам, че се стараеш с такава цел! Всички знаем, че в ръкоделие като това се влага не само труд, но и чувство! А за това да ми пратиш картичката беше шега! Peace
Искам да шия, ама нещо не успявам. Имам толкова задачи и с малката се занимавам и не съм до никъде с покривката. Може и да я ушия до сватбата на детето... Laughing

# 38
  • sf
Записвааааааааааааааааааам се  Hug
боцкам само картички , нямам за показване

# 39
  • Rotterdam
запис
нещо готово
и етапче

# 40
  • София
Здравейте, момичета!!! Извън коледната тема мен ме е обхванал голям мерак за гоблена БЪЛГАРКА на Солария, дали някой има схемата и я сподели с мен? Такава красота, просто нямам думи... Наистина ще съм мноооооого благодарна!!! Мейл : kalinka1026@abv.bg

# 41
Ферхи, това бебче е за подарък, предполагам. Ти спомена за "беба" веднъж и очаквах да го видя в розово Simple Smile

Една Бел на разделител си харесах по-напред Simple Smile И феички Simple Smile
Аз довърших подаръка за учителката ни, откраднах си идея от нета и ще стане много сладко, само да го сглобя. След два-три дни почивка ще направя последно едно подаръче за рожденичка, пак по ваши идеи и споделени схеми и мисля да приключвам с подаръците за тази година и да почна да си довършвам гоблените от шкафа. То само един е започнат, но имам още два не отваряни.

# 42
vicktoria_petrova, ina. благодаря ви за бързата реакция  Hug Като получа схемата и на първия ще си помисля кой от двата да започна първо  Heart Eyes

# 43
благодаря ви момичета, че харесвате моята елха
да имам скайп и чак толкова не съм бърза в шиенето, просто имам повече време за хобито
mima_r- не знам къде ги търсиш но това са много популярни гоблени и ги има на много места при това в различни разработки- например първият оригиналът е вилеров-известен като "хитлеровата зима"или "лунна нощ" аз съм го шила преди повече от 20г. с български конци разработка на бившият завод България но всяка фирма която прави комплектовки го , има го разработен и от румънските фирми гобленсет и рогоблен -ти трябва да решиш на коя фирма ти харесва и него да търсиш -гоблена става чузеден но не е много лесен и е доста голям, другият мисла че е на гобленсет и дано не се лъжа но май и милена стил го разработи- и двата гоблена ги има и пренабрани   bouquet

# 44
Честита ни нова тема!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт