БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • Троян
Аз като на всяка манджа мирудия да кажа Blush  че nelito_6704   влиза тук от работното си място и вече е запразнила.Така че по добре й пишете на лични ,и очаквайте отговор след празниците.
 st. Dobri   този заек е супер сладурски  Peace

# 571
pavlina&mima благодаря за схемата.Знам кой е притежателя на тази красота и ,че е много добър човек.

# 572
аз да се похваля  Heart Eyes
първо Бяло цвете ме изненада с пратка, а сега и Лили  Heart Eyes
обичам ви и двете  Hug

# 573
  • По света и в нас.
Показвам нещо дето съм го шила преди много години и все се изканвам да го споделя.

# 574
Ще помоля за схеми с меланжиран конец и обяснение как се шие с него ,на редове или бод по бод.

# 575
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз като на всяка манджа мирудия да кажа Blush  че nelito_6704   влиза тук от работното си място и вече е запразнила.Така че по добре й пишете на лични ,и очаквайте отговор след празниците.

Допълвам - Нелито си каза, че няма да влиза до след нова година, но със сигурност след това ще ни разгледа внимателно и аз не се съмнявам че ако има възможност ще откликне.

Ох, тези макове, ох, страхотни са!  Crazy

Ще помоля за схеми с меланжиран конец и обяснение как се шие с него ,на редове или бод по бод.

Няма точна схема . Аз съм шила тип бискорнюта с такъв конец и препоръчвам да се шие кръстче по кръстче. Така се получава по добре преливащият ефект. В осинката всичко, което е за бискорню в един цвят ще ти свърши работа. Аз ших две берлинго, ако искаш ще ги потърся и ще ги постна. 

# 576
  • Ловеч
Boneli аз изших доста картички с такъв конец, и го ших бод по бод. Иначе не става хубаво.
А доста красоти сте изработили.
  за всички неуморни като пчелички.
Заразена от птиче което ши Инат, ето какво сътворих 

p.s.  boneli Хриси е отговорила докато съм писала,затова се извинявам.

# 577
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Е, че нищо, затова сме - да си пишем, да се чуваме... да си помагаме Hug

А аз не виждам пилето Embarassed

# 578
  • Ловеч
https://plus.google.com/u/0/?tab=wX#photos/105151836672099002304 … 27055316664085314
дано вече съм нацелила как да го покажа.
и едно питане, с какво да си боядисам панама в екрю.

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://plus.google.com/u/0/?tab=wX#photos/105151836672099002304 … 27055316664085314
дано вече съм нацелила как да го покажа.
и едно питане, с какво да си боядисам панама в екрю.

пак не си  Blush

някой беше показвал панама, боядисана с куркума.  Thinking може би ще стане и с люспи от кромид, аз съм боядисвала яйца така.

# 580

Показвала съм я тази пеперудка, но пак я пускам. Бонели, едно по едно се шият кръстчетата, за да става на редове. Аз дори конеца си режа така, че докато шия да има повече шаренко - то луд на шарено се радва, хаха. Гледам, че съм драскала на сканираната схема, ако ти хареса пак ще я сканирам и ще я кача.  Peace
Колкото до боядисването с куркума - аз веднъж прекалих с куркумата и панамата стана жълта, особено грозно жълта ... ама кой да се сети, че куркумата много боядисва Grinning

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 20:49 от Аз! Lady N

# 581
  • Балчик
С черен чай съм боядисвала плат. И с отвара от тетра, но става зеленикаво никаква.

# 582
ето една малка схема на която се пробвах да шия с меланжилан конеци това е ,езултата
ших както си шия и с друг конец , е аз си го харесах но се оказа че съм шила неправилно
аз шия с конец 2метра който прегъвам на две за да се получи 2 ката , а при меланжираният конец трябвало да се вземат двете нишси заедно без да се пригъват и тогава се получавало ред по ред а не като шиеш знак по знак кръсчето
дано да обясних добре-ето една по този начин ушита чашка

# 583
едно предложение от мен за меланж

# 584
  • Димитровград
Като човек,преживял тия дни тежка и сложна операция,искам да пожелая на всички ви  много,много здраве през следващата година.Всичко останало ще се нареди.Не случайно казват"внимавай какво си пожелаваш..."-така да ми се искаше да имам повече време за шиене...Е,вече се уредих.И това е първият резултат. Целувки за всички и много щастие по празниците! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт