БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 103

• 84 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
инатче Simple Smile Simple Smile Simple Smile това кучо с изпадалите петънца ли е? много е хубав Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 556
Да, с изпадналите петънца Simple Smile И аз много си го харесвам, много леко върви, но нали го бях изоставила, още не съм го преполовила. Само с 12 цвята е, много малко контур, а какъв впечатляващ резултат!

# 557
  • там където има винаги вятър
Толкова страници сте изписали през празниците  ooooh!, но утре ще чета, че днес на работа е лудница  #Cussing out
Да ви покажа  халките - нали толкова търсих ония ръце, та в последния момент се спрях на това:
А с този коледен чорап се "борихме" по празниците. Въпреки хилядите малки номерирани детайли, които трябваше да се изрязват, зашиват един за друг, различни видове шев, много пайети, мъниста......разчитане на схема и превод от френски мисля че си заслужава, нали  Embarassed
Баба е избродирала и името на внучката и обещава всяка година да го пълни/въпреки че е дълбокичък/  :peace

Може ли малко инфо за сглобяването на този чорап, че и на мен ми подариха подобен ?Превеждах до някъде инструкциите ,не ми стана ясно дали се слага в някои детайли вата или памук за повече обем.
Извинявам се за поста, но да отговоря - никъде не сме слагали вата, ами нямаше допълнително нищо. Не зная твоя какъв е  newsm78 Работили сме/аз и дъщеря ми/ така както е описано, като сме изрязвали на части, т.е. работим по първа точка - режем, шием, зашиваме където му е мястото на елемента, после втора точка и т.н. И елхичката и дядо Коледа имат обем, защото имат и гръб, който се шие накрая, след като са зашити лице, мустаци, ръкави, колан и т.н. , за да не се виждат никакви конци отзад. Много е приятно да се шие, само трябва време, но покрай бебка работихме няколко дни и то предимно вечер. Но повтарям - не сме изрязали всичко наведнъж, а на части  Peace тъй като всеки елемент е под №

# 558
Да покажа и аз нещо,което направих за приятелка,още не съм го изпрала.Нарочно промених цветовте ,за да си подхожда с рамката.Маргаритите са на кремава панама ,но на снимката не си личи .

# 559

elka52, много красиви тези макове, (като на zhak)!   bouquet
Чак ми идва и аз да ги започна, независимо кага бих ги завършила... Whistling Mr. Green
boneli , чудесни подаръчета!   bouquet

# 560
Честита Коледа на всички златни ръце Gift
Да сте живи и здрави и много щастливи, много спорни завършени с удоволствие бродерии  :bouquet
:
Ето с какво завърших годината, изпрани и изгладени но без рамки(нямах време да ги сложа от баници, баклави и други глезотии.
http://elka52.snimka.bg/tapestries/gobleni.654583.29335668
Имам въпрос момичета, подариха ми Тайната вечеря, ноооооооооо ще я сменям с други гоблени от Казанлъшки гоблен на същата стойност, та въпроса ми е - харесах си едни слънчогледи ,но са 4;1,ако ги зашия на кръсчета на Аида 14 1;1 дали резултата ще е добър, концита са пупет дали да искам комплектация с анхор,моля за съвети  Embarassed Rolling Eyes

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА МАКОВЕТЕ , А ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОНЦИТЕ пъпец или анхор ,ами според мен те просто са несравними -започнах да шия с анхор заради гоблените на лука и нямам никакви проблеми, но по отношение на пъпеца ще кажа ,че се късат и задължително трябва да се шият на къси кончета и това го съветват самите магазинери ,аз малко съм шила с тях по-тази  причина  чувала съм и че  боядисват -ако аз трябва да избирам между двете марки без колебание ще избера анхор   bouquet

# 561
ИнаТ това кученце е страхотно. И аз му се каня от много време...... Grinningкакто и на много други между впрочем.... Whistling
Елка страхотни са маковете, и на тях им се каня Laughing
Роси ами тайничко, че да не се обиди мъжо Mr. Green демонстрирам уважвние и толерантност, демек Laughing
Дороти не мисля, че има значение капачето дали е отпред или отзад ( на гърба). То и предната страна е голяма колкото капачето - останалото от страни е рамчица.
Бонели мисля, че приятелката ти ще бъде очарована от подаръка Peace

Относно дилемата Пъпетс/Анхор и аз бих избрала Анхор. За Пъпетса съм чувала отзиви като тези, които Жак е написала. Не съм шила с нито една от двете марки, но от това, което съм чувала, съм останала с впечатление, че Анхор са един клас по-нагоре Peace

# 562
Бонели, може ли схемата на маргаритките?

# 563
Не съм бонели, но ето

# 564
Някой може ли да ми помогне със схемата на това?

# 565
ИнаТ  докато си боцкам подковата с теменужки някой ме е изпреварил и е дал схемата. Hug
 pavlina&mima ,ако го намериш  включи и мен в сметката.Може би ще е по-добре да помолим  baby_neutralпритежателя да ни я даде заедно с ключа.Теб ще помоля за кръста с розата,който ши наскоро.

# 566
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нещо ново и (вижда се  Blush ) още неизгладено Hug

# 567
Привет и от мен! Може би е малко раничко, но някой от вас има ли някоя схемичка на валентинка, аз съм от по-бавно шиещите, затова от рано питам:)) Ето майла ми- kristinaminkova@abv.bg , ще съм много благодарна на някоя и друга схемичка:))

# 568
Благодаря за схемата  Hug
st. Dobri, зайчето е голям сладур Simple Smile

# 569
boneli, заповядай!

Притежателка на "Кръговратът на живота" е nelito_6704 ако може да сподели схемата с нас ще сме и благодарни!   Peace

Общи условия

Активация на акаунт