Здравословно хранене за децата - 8

• 42 931
  • 460
  •   1
Отговори
# 135
Кантарини, мисля, че няма да ти е хич трудно.
Плюс това съм се опитала да систематизирам инфо за такива като теб; именно за да не се лутат. Wink

# 136
  • София

Същият въпрос ме гложди и за сухите плодове - вече съвсем не ги купувам, заради химиите. А на етикетите им нищо няма отбелязано. За насипните пък - да не говорим. Там е съвсем "тъмна Индия" ..... А уж тук изискванията към хранителните стоки като цяло са доста високи.  Thinking

Вие как избирате сушени плодове и има ли на опаковките при вас информация за "вълшебните прахове", с които ги поръсват поради какви ли не причини ?

аз гледам да взимам такива на които пишеше, май че не са обработвани със сяра /дано не бъркам/ или био. Примерно био сушените кайсии са кафяви , а не оранжеви.
Иначе на повечето да не кажа на всички обикновени сушени плодове никъде не пише, че са обработвани с химикали. И хората не знаят, както и аз не занех до скоро:(

# 137
Вери, аз отдавна си водя записки...  Hug за по-лесна адаптация  Laughing

# 138
Никъде не намирам пащърнак в София, тази зима  Sad
Ако някой може да помогне?

# 139
  • на последния етаж
Никъде не намирам пащърнак в София, тази зима  Sad
Ако някой може да помогне?
Ние купуваме от пазара Ситняково.

# 140
Благодаря  Peace Дали няма и по-в южните райони ?

# 141
Като стана дума за пащърнак, имам едно питане. Миналото лято за първи път сях и видях на живо що е то пащърнак. Та не съм наясно какъв е нормалния. Моят е доста влакнест и се чудя дали не съм го засушила, защото точно така стана с репичките и се получиха такива сухо-влакнесто-дървесни. Като морков ли трябва да е пащърнака, приблизително поне?

# 142
Да, пащърнака прилича на морков!

# 143
момичета, преди време се коментираха витамини като добавка, но (по-) естествени, мисля, че нещо от "Лечител" имаше? Трябва ми за дете и за възрастен, може различни.

# 144
  • София
 Ален мак, купувам на децата от  тези: http://www.iherb.com/Peter-Gillham-s-Natural-Vitality-Organic-Li … fl-oz-887-ml/5119. Доставката е 6 долара, но обикновено идват в пощата и не плащам ддс. Може да пуснат и намаление някой ден.

# 145
alen mak, ние сме доволни от продуктите на Аквасорс  Peace

# 146
Да, пащърнака прилича на морков!
Благодаря, Ани! За вкуса говориш,нали? И консистенцията му, ако мога така да се изразя.

# 147
Пащърнакът по форма прилича на морков. Ароматът му е различен и много характерен, а за мен и вкусът е доста различен.

# 148
Пащърнакът по форма прилича на морков. Ароматът му е различен и много характерен, а за мен и вкусът е доста различен.

И аз така мисля. Аз обожавам моркови, но не мога да кажа същото за пащърнака Peace

# 149

И аз така мисля. Аз обожавам моркови, но не мога да кажа същото за пащърнака Peace

Peace
Различни са на вкус. Но пък е чудесна подправка за супи.

Общи условия

Активация на акаунт