Павел баня

• 36 128
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Някой да е ходил в хотел "Милениум" скоро? Как е?

# 31
Съживявам темата.

Какво е положението с хотелите и лечението към днешна дата ?

# 32
В началото на септември бяхме пак в Севтополис. Там е все така хубаво.
Пробвах нов масаж - ку ние, страшно много ми хареса. Може да се иска повече от храната, но просто залагат на здравословното 😊

Иначе ми се иска да пробвам Атмосферата.
За Гранда (белия хотел) казаха, че не им достига персонал, но не знам дали е вярно.

# 33
Иначе ми се иска да пробвам Атмосферата.

За лечебните процедури не мога да дам отзив – не сме ги пробвали.
Като оставим настрани базата – нов хотел, широко, удобно, без неминуемите белези на дълготрайна експлоатация, големи стаи и бани – най-впечатлени останахме от обслужването в ресторанта. И от кухнята също.
За съжаление, спато не ни впечатли, а ние ходим в Павел баня главно заради водата. Не че е зле, но просто очаквахме нещо повече като за нов хотел. Затова и няма да повторим – въпреки прекрасните впечатления от стаите и ресторанта. Все пак не ходим по спа курортите заради ресторантите.
От гледна точка на басейни повече ни хареса „Княз Павел“, въпреки че там храната не е чак толкова на ниво.
Каним се скоро да пробваме и новия хотел – „Гранд резорт Павел баня“. Надявам се да са успели да съчетаят разнообразието от басейни и джакузита на „Княз Павел“ и кухнята и обслужването на „Атмосфера“.

# 34
Ооо, да, на Княз Павел спа-то много ми хареса. За съжаление само то, всичко друго беше ужас 😁

# 35
Ооо, да, на Княз Павел спа-то много ми хареса. За съжаление само то, всичко друго беше ужас 😁
Rummi, може ли малко повече да разкажете за княз Павел, чудехме се дали да отидем за лечение там една седмица

# 36
  • Някъде по Дунава
През юли бях в Княз Павел. Стаята не ми допадна особено, защото имаше проблем с климатика и терасата беше без гледка. Паднахме се над басейна и сякаш неговия покрив ни захлупваше. Храната и спато ми харесаха.

# 37
  • Берлин
А бихте ли препоръчали хотел за седмица по коледните празници? Топъл вътрешен и външен басейн + включена храна е основното изискване.

# 38
Rummi, може ли малко повече да разкажете за княз Павел, чудехме се дали да отидем за лечение там една седмица

Спа-то е много хубаво. И вътрешната, и външната зона. Инфрачервени легла, билкова сауна (по-лека е и я предпочитам). Може би ми хареса толкова много, защото е широко, спокойно, има място за всички.
Направих си два масажа - много съм доволна. От друга страна, мм е с няколко дискови хернии (заради него посещаваме често Павел баня) и си тръгнал от единия масаж. Колежката е щяла да го осакати, изобщо не е знаела какво прави.
Първо, стаите са много малки. Ама като казвам малки, за да се разминем с мм единият трябва да се качи на леглото Joy При настаняването ни посрещна надпис за вечерята - първия етаж в 7, втори в 7,30, трети в 8 и т.н Обхват на телефоните и интернет никакъв.
Храната беше хубава, с хубави продукти, но с много беден избор - два-три вида салати, два-три вида основно.
На рецепцията леко дръпнати.
Като капак седмица след посещението ни се обадиха по телефона на другото семейство, с което бяхме да им искат допълнително пари, защото били зареждали колата на тяхната станция Joy
(което и да е така, нормално ли е да го таксуваш седмица след напускането Laughing )

Вече не се сещам за друго. Гледам да помня хубавото Grinning

# 39
Е не, това не е моето място така като чета. Иначе цените са в небето, явно не си заслужава. СПА-то ми е важно, обаче другото е неприемливо за мен. Все пак не отивам да се наказвам някъде, където оставям един куп пари.

# 40
Това беше преди година. Сега може да е по-добре 😊

Да изчакаме някой, ако е ходил скоро, да каже как е.

# 41
  • Някъде по Дунава
Това беше преди година. Сега може да е по-добре 😊

Да изчакаме някой, ако е ходил скоро, да каже как е.
Аз ходих през юли, по - нагоре писах. Стаята беше голяма с две единични легла и един разгъваем фотьойл, който не сме ползвали. На приятели в съседната стая бяха написали сметка от минибара, но те не са консумирали нищо. Ако някой ходи, да си проверява минибара.

# 42
Това с храненето по график и задължително за 30 минути като си на почивка, а не на пионерски лагер е върхът. Пет звезди, ама иначе столова. Не че обичам да се заседявам по маси, но тези часови пояси задъжително биха ме изнервили.

# 43
Ние бяхме миналата зима там. Нямаше график за хранене. А и не виждам как ще стане – вечер всеки се заседява със салати, питиета... Имаше диджей и танци.
Но пък ние ходим само през седмицата, когато е по-спокойно. Може би през уикендите е различно, не знам.

# 44
И ние бяхме през седмицата. В интерес на истината никой не го спазваше този график - то няма и как.
Ние там си бяхме направили среща с приятели. Ми стояхме си, докато затвори ресторанта и после се прехвърлихме в нещо като барче (две-три масички)
Обаче надписа си беше факт.

Общи условия

Активация на акаунт