Павел баня

• 38 799
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
  • на Земята
В Дианамар стените са много тънки и всичко се чува.

Важи ли същото и за Княз Павел?

# 91
Аз не съм била в Княз Павел.
Моля за мнение от някой, който е посещавал хотела.

# 92
Дефинирай „тънки стени“. Била съм гост на „Княз Павел“, не ми е направило впечатление да е шумен.
В „Дианамар“ не съм нощувала и не мога да направя сравнение.

# 93
  • Бургас
В Диаанмар е наистина страхотно.
Бяхме четири дни, настанени в апартамент с много приятна гледка към парка, заедно с детето ни, което тогава беше на 2 г. и 3 месеца. По време на обедния и вечерния му сън всичко беше напълно спокойно.... не се чуваше абсолютно нищо нито отгоре, нито отдолу, нито от съседните апартаменти. Детето заспиваше спокойно, а ние с майка му си позволявахме по една чаша в пълно спокойствие, докато го наблюдаваме на бебефона, на фона на приятна музика. В ресторанта.
Храната е много добра, а водата в басейна топла,.като за нас това беше важно, заради малкия.
За персонала нямам думи, но в най-добрия смисъл..
 изключително внимателни и любезни.
Допълнителен плюс е, че след края на вечерята в ресторанта има лоби бар с музика на живо, певец и певица, които изпълняват българска естрада.
В повечето други хотели няма място, където спокойно да допиеш аперитива си и да се повеселиш вечер, а в този хотел за това е помислено.

Отзивите са ми са за периода в месец май 2025 г.  И не точно по темата, но ноември 2025 г бяхме в Каса ди Фиоре в с. Кранево. Уж най добрия 5 звезден хотел за спа и нещо подобно, да ви кажа... ОТВРАТИТЕЛНО!!!

# 94
  • Sofia
Бяхме в хотела ноември 2025 г. и нямам впечатления за "тънки" стени, а за  нормална хотелска акустика.... от примерно по силно затворена врата или нещо подобно. Хотелът беше пълен и нямахме драми с шумни съседи или подобни смущаващи проблеми.

# 95
В Дианамар сме били два пъти в апартамент, краен с изглед към парка.
В хола не се чува нищо, но в спалнята, която е до съседна стая чувахме телввизора им и говор.
Били сме поне 5-6 пъти в двойна стая, ходим заради кръста на съпруга ми. Добро лечение, хубав ресторант и пак казвам ужасно тънки стени чува се как говорят в съседната стая, а като се пусне телевизор няма почивка. Последния път септември 2025 г. до нас имаше страшно шумни съседи и от седемте ни дни почивка шест бяха на фона на непрекъснат шум от високо пуснат телевизор и от кухнята под нашата стая.
За нас приключихме с този хотел ще пробваме Атмосфера, Севтополис или Княз Павел.

Общи условия

Активация на акаунт