Павел баня

• 36 139
  • 78
  •   1
Отговори
# 75
  • Троян
Здравейте! Имаме резервация за Хотел Антик в Павел Баня. Някой дали има скорошни отзиви? Като цяло гледам, че е с положителни такива, а и сме запазили и каквото такова в крайна сметка, но все пак ще ми е интересно да прочета. Също така и дали имате наблюдение върху цените в ресторанта? Нашия пакет е със закуска и вечеря, но детето е само със закуска и ще се доплаща, та и това ще ми е полезно.
Благодаря и хубав ден Blush

# 76
И аз търся мнения, но за Диана Мар.

# 77
Бяхме два дни в "Княз Павел".
СПА -то пълно с турци, които си пускат бебетата и децата с памперси в басейни, джакузи и пр. въпреки изричната писмена забрана. Децата се дерат, крещят и пр.
Никой не смее да им направи забележка, персоналът глух и ням.

За каква хигиена може да става дума ....

Няколкостотин лева, за да ми крещят на главата цял ден, възрастни и деца да скачат в басейните, както и от джакузито със засилка да скачат в басейна, пръскайки навред.

Никой не смее да им направи забележка, персоналът глух и ням.
Абсолютно подкрепям, страшна мръсотия плува в басейна, паяци и пяжини по стените и то още на входа на рецепция , банята ни в стаята не беше изчистена от предните гости, пълна с косми, нагло поведение на рецепционистките, пускане на външни лица, които са заели всички шезлонги, първия ден нямаше къде да си сложим хавлиите. Настаняване към 5 следобед, ами то денят свършил, освобождаване компромис няма - до 12, дори и през седмицата пренаселено от викащи крякащи деца, скачат ти по глава, никакво съобразяване, не знам вече къде човек може наистина да се наслади на спа, на топлите лежанки, вечно говорещи по телефона на висок глас , крясъци, викове....Не бих повторила там.
Забравих да допълня за масажа, беше жена,  намазаме обилно с олио търка нагоре надолу 10-15 пъти, натиска  аматьорски с длани една върху друга и това е, за описаните болежки три пъти пита- ама къде ви боли и толкова, дали толкова умееше или не и се занимаваше не можах да разбера, то дюзите в басейна имаха по голям ефект, иначе в ресторанта момичетата и мочетата бяха много мили и услужливи, диджея забавен и нищо друго.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 22:13 от *Star*

# 78
Брей, ужас! Съсед вчера ми се похвали, че били на дневното СПА в Княз Павел - 50 лв на човек, много го похвали.
Аз мога само през уикенда да отида, но след тия коментари се отказах, а и тогава цените са други.

Общи условия

Активация на акаунт