Павел баня

• 36 130
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Мисля, че навсякъде на видно място е сложена предупредителна табела за състава на водата и за това, че трябва да се ползва ограничено време. От там нататък хората сами си решават. Никой няма да дойде да Ви дебне колко време сте прекарали в минералната вода и да Ви извади от басейна.
Възрастни хора сме и всеки носи глава на раменете си.

# 61
  • Пловдив
Момичета, за еднодневно Спа къде да се насоча? В тия споменатите ще е гъч и скъпотия...
Строител ли беше оня като от соц-а? Спа-то му беше ремонтирано мисля...

# 62
В какъв смисъл еднодневно спа? Само ползване на спа зоната, без да отсядаш в хотела ли?

# 63
  • Пловдив
В какъв смисъл еднодневно спа? Само ползване на спа зоната, без да отсядаш в хотела ли?
да, да...и ако може да не е 40лв Simple Smile

# 64
  • Sofia
В "Дианамар" свободния достъп до басейна и всичко друго, което се предлага в хотела беше 40 лв.

# 65
Аз само за „Дианамар“ и „Княз Павел“ знам – и на двете места входът е 40 лв. През седмицата е по-спокойно, предполагам, че през почивните дни е лудница.
В новите хотели – „Атмосфера“ и „Гранд резорт“ не пускат външни посетители. В „Севтополис“ също не пускат.
За други хотели не знам какво е положението, но изброените дотук са с най-добрите спа зони.

# 66
Строител беше в Баня, Карловско.И да, има вече и много хубав вътрешен басейн.Но аз обожавам там да ходя ранно лято и късна есен.
Само през седмицата на Спа в Павел баня.Иначе  е отврат, направо ще си провалите уикенда.Последния път в княз Павел имаше бая преселение на народите...

# 67
Здравейте,някой със скорошно мнение от Гранд Резорд

# 68
Колко скорошно – краят на октомври върши ли ти работа? Simple Smile
Кажи какво те интересува.

# 69
Храната разнообразие има ли. Спа-то как е….

# 70
Храната е разнообразна и вкусна, много добро обслужване в ресторанта. Почистват редовно.
И спато е хубаво. Водата в басейните е топла и има много шезлонги.
Тук е описано какво има още: https://pavelbanyagrand.com/spa/#wellness

# 71
Здравейте! Някой с информация за цените в ресторанта на Диана Мар?

# 72
Здравейте! Някой с информация за цените в ресторанта на Диана Мар?
За вечеря е 50 или 60 лв куверт на човек, без алкохол, ако са външни лица. На шведска маса е.
Ако почиваш в хотела вечерята е вкл в цената

Обяда е в лоби бара, има обедно меню и кратко меню.

# 73
А какви са цените на напитките?

# 74
Не помня точно, бяхме май месец миналата година. Вода няма включена с вечерята, така че винаги сме поръчвали.
Горе долу цените на виното и бирата бяха като в пицерия Виктория в София.
Сравнявам, защото след Павел баня вечеряхме във Виктория Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт