Какво бихте си помислили Вие?

• 6 404
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
Зет ми е добър човек, свестен е, но просто не и дава емоционалната радост, от която тя виждам огромна нужда.
Ето тук вече съдиш. Темерут – емоционална. Щом са се събрали, сигурно е имало защо.  Peace

В никакъв случай не започвай да идеализираш виртуалният приятел, защото не знаеш той какъв темерут може да бъде ...

Сестра ти иска промяна в личния си живот – след 11 г. брак, деца – коя ли жена не е поискала нещо друго. Хвърчи, щото някой друг мъж й обръща внимание, а не защото има реална духовна връзка и приятелство. Ако реши/ат някой ден това ще прерастне във физическа връзка, но не е това най-важното. Най-важното е докога ще се самозаблуждават, че са попаднали на "половинката" си, но за съжаление много късно ... Ще бъде сърцераздирателна драма като се осъзнае/ят и видят, че просто са искали да се измъкнат от сивото ежедневие и да му придадат вкус на шампанско. Може да има виновни, може да е само единият, рано или късно ще се случи и всичко ще приключи. Било то поради страх, било то поради някакви обективни фактори (приятелката забременява или имигрират).

Най-тежко се живее във всекидневието и аз мисля, че основната роля на жената в семейството е не да обгрижва децата и мъжа, а да поддържа огъня, интереса и топлината в семейството. В случая тя ги дава щедро навън и уверявам те, че това е в най-вече в нейн ущърб и тя ще страда най-много. Неемоционалният съпруг може да стане супер желан, ако сестра ти го види в друга светлина (не ревнуващ, а обичан от друга жена). Същият може да я понесе по небесата, но не с потропване на крачето й и детинщините, че е много емоционална ... бля-бля. Ти можеш да я приземиш, ако наистина ти е най-обичната близка.

# 16
Сестра ти абсолютно сигурна ли е, че господинът не е гей? Три години да си пишеш с някаква жена, без връзката да е консумирана, с хубав изказ, с разбиране на женската душа и т.н. ..... може и обикновен графоман да е (но пък те обичат да пишат за по-голяма аудитория като форумите, например  Mr. Green).

Друго за което се сещам е, че се опитва да спечели доверието с цел после да поиска пари или нещо подобно.

В нета тече всякакъв вид измами, така че винаги, ама наистина винаги, човек трябва да има едно на ум.  Peace

Възможно е и човекът да е много самотен (макар, че живее с приятелка, доколкото разбрах) и да търси каквото и да е общуване (защото по някаква причина не успява да се социализира). Сестра ти го е приела и той ще стои докато на нея не ѝ омръзне.

За мен по-притеснителното е начинът, по който е реагирал съпругът на сестра ти. Да го покани в дома си  newsm78, изобщо да приеме, че жена му споделя лични неща с друг мъж  newsm78, да позволи това да продължи с години и т.н. Аз бих започнала разсъжденията си от тук....

# 17
Сестра ти абсолютно сигурна ли е, че господинът не е гей? Три години да си пишеш с някаква жена, без връзката да е консумирана, с хубав изказ, с разбиране на женската душа и т.н. ..... може и обикновен графоман да е (но пък те обичат да пишат за по-голяма аудитория като форумите, например  Mr. Green).

Друго за което се сещам е, че се опитва да спечели доверието с цел после да поиска пари или нещо подобно.

В нета тече всякакъв вид измами, така че винаги, ама наистина винаги, човек трябва да има едно на ум.  Peace

Caffeine, със сигурност не иска пари този човек. Прекалено бил заможен според сестра ми, с няколко фирми, луксозни коли и прочие и то без да парадирал грам с това. Казвал и е, че именно поради тази причина не се доверява много , много на жените, защото се притеснява от това, че виждат в него само портфейла му, а това било унизително за него, сякаш нямал други качества. Другите пък девойки били прекалено елементарни и много малки за него. Нямало какво да си говорят и не представлявали също интерес за него. И точно затова в лицето на сестра ми виждал човек, с който спокойно и свободно можел да разговаря на всякакви теми, без цензура. Нямал друг такъв събеседник като нея и затова изключително силно ценял приятелството им. След малко ще продължа, че трябва да взимам детето от английски.

Възможно е и човекът да е много самотен (макар, че живее с приятелка, доколкото разбрах) и да търси каквото и да е общуване (защото по някаква причина не успява да се социализира). Сестра ти го е приела и той ще стои докато на нея не ѝ омръзне.

За мен по-притеснителното е начинът, по който е реагирал съпругът на сестра ти. Да го покани в дома си  newsm78, изобщо да приеме, че жена му споделя лични неща с друг мъж  newsm78, да позволи това да продължи с години и т.н. Аз бих започнала разсъжденията си от тук....

# 18
Caffeine, да самотен бил,защото неговата приятелка винаги мълчала, не комуникирали, държала се в повечето случаи кисело, сякаш винаги не прави нещата както трябва според нея, той се чувствал все виновен, каквото и да направел и не издържал повече в тази връзка. Искал да се раздели окончателно с нея, въпреки ревовете и, на които вече не обръщал внимание,защото вече бил претръпнал, но все още търсел Жената. Тогава,/ако я бил срещнел/ дори да била непривлекателна, с деца, без деца, стига да усетил тръпка щял да се впусне в това изживяване, каквото и да му коствало, защото се бил убедил, че жената с която е, не била за него. Сега бил с нея, защото все още го било страх да предприеме тази крачка. Изисквало се голяма смелост за това, а той все още бил далеч от това качество.
Говоря като много веща в тези детайли, защото повечето от нещата съм ги чела лично, тъй като систъра много държи да съм запозната с нюансите и детайлите в техните взаимоотношения. Горкия човечец, само ако знаеше, че и аз чета много от писмата му,.....чак срам ме хваща, ама.....това е истината.
В определени моменти наистина смятам, че са само приятели, но има и такива, в които определено се съмнявам, че това е баш така, нищо, че нямат физическа връзка. Сякаш на емоционално ниво са много свързани, поне от това което чета и което ми разказва като се видят. После 5 дни дава заето.  Признавам си, че на мен никога не ми се е случвало такова нещо, та затова Ви питам и Вас дали наистина има такова животно като  "само приятели"?

А за това, че ти е странно за реакцията на зет ми....ами да ти кажа честно и на мен. Изревнувал е в началото, но после някак се е убедил, че щом няма секс .....въпреки че не му е приятна комуникацията им определено. Все я хапе уж на тази тема на майтап като се съберем.

# 19

Комуникацията в Интернет е от една страна илюзия. От друга, много хора са се намерили чрез него. НО според мен другия човек се страхува да поеме отговорност за децата на сестра ти. Според мен връзката няма да прерасне в реална, щом досега не е.

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 20:53 от Morphea

# 20
Абе в последно време все по-често се съгласявам с Лизет. Освен да съм се бъгнала и аз нещо  newsm78

# 21
  • София
Да бе, приятели!  Laughing И един мармот завива шоколада в станиол, нали?

Laughing Laughing Laughing

# 22
Сближавала съм се по подобен начин с мъж. Не можех да мисля за нищо друго, четяхме се всеки ден. Мислех си за разни неща той какво би казал, той как ги преценява.  За нещо повече и дума не можеше да става, тъй като бях два пъти по-стара от него. Въпреки това го намирах за достоен интелектуален събеседник. Комуникацията с мъжа ми все повече и повече и повече куцаше. Другия не беше виновен. Беше започнало отдавна. Не бях щастлива. И ето ме тогава, на 46, влюбена страстно като на 18.
Прекратих кореспонденцията. Боледувах зверски. Чувството ми за самосъхранение ме караше да бягам. По-късно се разделих и с мъжа ми. Убедена съм, че е щяло да се случи и без друго. Онзи човек все така ми липсва. Говоря си с него на ум. Не очаквам нищо оттук нататък.
Комуникацията в Интернет е от една страна илюзия. От друга, много хора са се намерили чрез него. НО според мен другия човек се страхува да поеме отговорност за децата на сестра ти. Според мен връзката няма да прерастне в реална, щом досега не е.

Morphea, за мен си направила грешка като си прекратила тази интернет връзка. Възрастта не е причина, тя е предразсъдък, поне според мен. Аз самата чрез сайт за запознанства се запознах с настоящия си втори  съпруг и съм безумно щастлива от това! Вече чакаме и бебета....обади се на човека, няма да съжаляваш според мен. Извини ме, ако съветът ми те е подразнил, но така го почувствах.
А иначе и аз смятам, че този човек се страхува да поеме отговорност за децата и по някакъв начин, но че е привлечен от нея- това е очевидно. И сега се лута ли лута......просто не съм виждала сестра си толкова превъзбудена, когато говори за друг мъж, колкото и да отрича, че са само приятели.

# 23
Виртуален или реален другият винаги изглежда по-по от настоящия. И има поне пет причина за това. Забраненото е по-сладко. Усещането за неизживени моменти опива. Ситуацията на тайни срещи предполага представяне в най-добрата светлина. За угризенията при паралелна връзка, трябват оправдания, нали така, а човек се оказва голям творец в такива моменти, партньорът му пък съответно три тона по-черен от реалното. И най-вече- докато не започнат съвместно съжителство, двама души хич дори не са наясно какво ги очаква, ако и да се обичат невероятно много.

Та, интровертността е чудесно оправдание. А три години... о,ла, ла... виртуални срещи не на Касита тези. Може да са три пъти на година срещите на живо, но гаранция-Франция консумацията им е качествена.

# 24
Виртуален или реален другият винаги изглежда по-по от настоящия. И има поне пет причина за това. Забраненото е по-сладко. Усещането за неизживени моменти опива. Ситуацията на тайни срещи предполага представяне в най-добрата светлина. За угризенията при паралелна връзка, трябват оправдания, нали така, а човек се оказва голям творец в такива моменти, партньорът му пък съответно три тона по-черен от реалното. И най-вече- докато не започнат съвместно съжителство, двама души хич дори не са наясно какво ги очаква, ако и да се обичат невероятно много.

Та, интровертността е чудесно оправдание. А три години... о,ла, ла... виртуални срещи не на Касита тези. Може да са три пъти на година срещите на живо, но гаранция-Франция консумацията им е качествена.

Касита, там е работата....разбираш ли, НЯМА консумация и е те това те ми е супер объркващо. Ако се бяха изкушили да кажеш:"човешко е", ама това да си изливат душата взаимно и да си пишат колко се харесват, колко се ценят и уважават, но как би било парещо да са заедно съвсем хипотетично и затова е по-добре да са "истински приятели" ми е много разконцентриращо. Вече тотално се обърках.

# 25
най-обикновени бъзльовци и двамата  Joy

# 26

Касита, там е работата....разбираш ли, НЯМА консумация и е те това те ми е супер объркващо. Ако се бяха изкушили да кажеш:"човешко е", ама това да си изливат душата взаимно и да си пишат колко се харесват, колко се ценят и уважават, но как би било парещо да са заедно съвсем хипотетично и затова е по-добре да са "истински приятели" ми е много разконцентриращо. Вече тотално се обърках.

Касита можеш да я убедиш, само ако си признаеш, че ти си сестрата. Ако ли не е така, приеми искрените ми извинения и съвет- не вярвай дори на собствената си сестра.

# 27
  • София
така като чета, ще има римейк на Мадам Бовари!

# 28
Бих си помислила че са консумирали връзката, но пък защо ще те лъже сестра ти  newsm78
Този е странен, толкова да се харесват и разбират, а друго не иска  newsm78
И запознаването на мъжа с приятеля е тъпо. И оправданията на сестра ти за мъжа и темерут също.

# 29
.............. да самотен бил,защото неговата приятелка винаги мълчала, не комуникирали, държала се в повечето случаи кисело, сякаш винаги не прави нещата както трябва според нея, той се чувствал все виновен, каквото и да направел и не издържал повече в тази връзка. Искал да се раздели окончателно с нея, въпреки ревовете и, на които вече не обръщал внимание,защото вече бил претръпнал, но все още търсел Жената. Тогава,/ако я бил срещнел/ дори да била непривлекателна, с деца, без деца, стига да усетил тръпка щял да се впусне в това изживяване, каквото и да му коствало, защото се бил убедил, че жената с която е, не била за него. Сега бил с нея, защото все още го било страх да предприеме тази крачка. Изисквало се голяма смелост за това, а той все още бил далеч от това качество.....................
Ако наистина говори такива хвалебствия, красиви слова  и бози, не е читав този човек.
Направо ми е гадно да си призная, но тук съм абсолютно съгласна с Лизет-не му е чиста работата .
Сестра ти е заслепена, но ти не си.Дръж ги под око, защото може да се наложи да спасяваш сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт