Какво бихте си помислили Вие?

• 6 397
  • 76
  •   1
Отговори
# 75
Съвсем сериозно ти говоря. И не е само в сайтове за запознанства - аз в такива не съм се и регистрирала, това тече в най-обикновени сайтове по интереси, особено игри. Сега си спомням за едни дето се загаджиха от фен сайт на един актьор, да се чудиш какво търси мъж на такова място. Но особено при игрите, мда...
 Страхотни драми са, влюбваници, жени напускат мъжете си заради виртуален любим, който, а да дойде от другея край на света, ама не идва...

Какво се чудиш и ти, има такива мъже, искат да държат в главата си образа на Прекрасната жена и си изживяват някакви истории. Лошото е, че жените веднага почват да ходят като шантави и да си доизмислят и фантазират реален живот с любимия образ...
 Кажи на сестра ти, че тоя въобще не е толкова рядко явление. В мрежата е пълно със сърдечни довереници на недоволни жени. При по-сериозни намерения ще почне да и създава ядове - тоест ще се смотае. Ако наистина имаш сестра и не си измисляш, де.

Мдаааа.....лоша работа! Не ми се иска да си права, ама кой знае. Ще взема верно да си поговоря с нея отново на тази тема тези дни.
Като доуточнение- в ситуация " иди после доказвай, че нямаш/имаш сестра" няма да изпадам.

# 76
Е добре де, не се сърди, ти си знаеш вярно ли е, или не. На нас не ни е интересно да разследваме, дава се казус - разсъждаваме. Да се придържаме към него.

В момента епистоларния жанр процъфтява. Нета направи възможно хората да изживяват какви ли не романтични истории, при това без да си мърдат задника от къщи, това е.
 Такъв благороден рицар, който обожава душата на някаква дама и не ще да смесва духовното с телесното, можеш да си сигурна, че изживява интензивен сексуален живот другаде, най-вероятно със същата тая другарка, дето не го разбира.
  И ако си пише само със сестра ти, пак добре.

Ох, Iris, благодаря ти че така ме поразсмя, при положение, че от два дни ми е толкова лошо и отпаднало някак, но както и да е. Да му се не види май си права! Като нищо да си живеят живота, а систъра да си въобразява някви неща. Все си мисля дали аз пък не съм виновната, че покрай моя случай с нета и запознанството ми с втория ми съпруг, без да искам да съм и повлияла по някакъв начин, че и на нея може да се случи нещо такова....истинско....а това да се окаже поредния тип, който само си ляля. Ама да не задълбавам и аз. Ще говоря с нея и ще и кажа сериозно да внимава. Просто да си пише с него, ако иска, но да не влага кой знае каква емоция в това. Благодаря още веднъж!

Ами горе-долу разбрах от всички отговори на къде клонят нещата.
Благодаря, момичета! Ако има нещо ново ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт