Какво бихте си помислили Вие?

• 6 398
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
В другата ти тема беше ти-там пишещите още чакат снимките с Графа от сватбата ти, и въздишат по билборда  с предложението за брак

Joy Ей сега го прочетох онзи бисер, и още се смея с глас... Там пише, че ще има лични покани към съфорумки за сватбата, има изредени и никове, може пък да е била някоя, да разкаже  Joy
Не бях чела други творби на авторката, а само по впечатления от тази щях да я питам, на 20 години ли е, та звучи толкова наивно... Явно не е обаче в годините проблема... Големи филми, голямо чудо   Joy Joy Joy

Ами да беше прочела малко повече и щеше да разбереш защо в крайна сметка се отказах от поканата за присъствие на сватбата ми от някои момичета тук, които дълбоко уважавам и те ме подкрепиха и разбраха напълно. Тогава много неща щяха да ти се изяснят, ама.....нищо де, давай!
Това беше последното уточнение по случая. Ако искате може да си отворим нова тема със заглавие " Дали да се доверяваме на всичко вписващо се в темите" и там спокойно да изложим мотивите си за и против писанията в този форум. Но сега си говорим за друго.

# 61
  • Другата България
Светът е толкова шарен, животът е толкова непредсказуем и предлагащ ни какви ли не сюжети, че човек трудно може да развихри въображението си до такава степен, че да ги измисли сам, освен ако не е наистина добър писател. Аз определено нямам такива мераци. Ако така ти се е сторило.....съжалявам.
Аз съм напълно съгласна за шареността, пъстротата , разнообразието и както искаш да го наречеш - азието на света.Но за въображението.....оооо, вервай ми, идея нямаш/или имаш какво може да направи то. Wink
Няма да спамя в темата ти, гледам че жените ти дават съвети и аз не натрапвам своето мнение на нито една от тях. Само го споделих, защото ми е неприятно когато някой се опитва да ме прави на .....будала.Още веднъж ти се извинявам ако съм в грешка.И да, щях да подмина темата но пък ти видях ника и не можах да се въздържа.  Embarassed Чистосърдечно си признавам, че очаквах нещо подобно. Peace

# 62
  • Бургас

Та въпросът ми към Вас е: мислите ли, че наистина между тях стои само приятелство в чист вид/ вече цели 3 години/ или може би има и нещо повече, което и двамата не си признават, но поради обстоятелствата го играят само приятели?
..........
Дали според Вас е само приятелство или май границата е неясна?

В твоите очи и в очите на сестра ти нещата може да стоят различно, тя сама знае най-добре за какво става дума и не мисля, че е твоя работа да ѝ се месиш.... Peace

По принцип само приятелство е възможно.

В случая конкретно, границата ми се струва доста неясна и не мисля, че нормален мъж от сайт за запознанства не би поискал и секс, и т.н. Но ... нещата не винаги са точно такива каквито изглеждат. Сигурна съм само, че еднозначен отговор на въпроса ти няма.

# 63
Ти подхвърли ли на сестра ти че този може би е гей?
И между другото, тази връзка е от 3 години( като твойта, между другото). Защо сега си се захванала да тъниш толкова? Явно там всичко е наред. Тя е доволна, съпруга и той, другия и той. Остави ги. На сестра ти може и да и просветне някой ден, че другия е безнадежден случай.

# 64
  • София
Понеже жените все дуднем, че мъжете само едно ги интересува и те са се научиха - дърпат се по малко, правят се че сексът чак толкова не ги интересува, че личността насреща е по-важна...

Голямо облекчение за една жена е да намери мъж, с когото да си говори спокойно, без той да я сваля.... докато не започне да я сваля. Или обратното - тя него

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 17:56 от Cuckoo

# 65
Колко изписани фермани за някаква интернет свалка...

# 66
  Това е най разпространения случай напоследък - жена, чийто съпруг не я задоволява емоционално, или нещата са и доскучали и мъж, който заема ролята на сродна душа. Понеже периодично ме дърпа дявола за опашката да си пиша с разни непознати за да си правя интересно, досега съм попадала на баш четирима, дето са си плюли в устата да ми обясняват сходни неща, като написаните от името на въпросния идеален мъж - единия от които дотолкова същите, че не знам дали не ги и преписват отнякъде. Можеш да се запознаеш навсякъде, не само във форум за запознанства - в игри, в литературни форуми, единия е от руски форум за фентъзи възстановки. Ама същичките работи - приятелката не им дава това, на мен мъжът ми не ми дава онова, няма втора кат мен, но близка връзка ще развали дъра бъра, душа и ефирност лети наоколо. Забавно е, но това са си неща за... забава. Не бива човек да се връзва.

Защо го правят? Или като мен, защото им е скучно, или от някаква психологическа необходимост, вампири разни.

# 67
  • До морето :)
Мъжът ми ако си пишеше с някоя виртуална приятелка за сексуалния ни живот, за проблемите и т.н. и то цели години, вече щеше да живее при нея.  Grinning Това за мен е безумство. След като не е щастлива с мъжа си (странно, неразбирателството съвпада с времето от когато е започнала да си пише с приятелчето), да се разведе. Или да опита по някакъв предлог за известно време да спре комуникацията на с въпросния господин, да се съсредоточи върху семейството си. Ако той ѝ е истински приятел, ще я разбере. След като тя трезво прецени ситуацията, разбере, че всичко е само приятелство и няма чувства, пак да подновят връзката си. Ако е истинско приятелство, това време няма да им се отрази по никакъв начин.

# 68
   За сексуалния ли, защо за сексуалния, тя май в това отношение оплаквания няма, само дето мъжът и бил темерут? Авторката май здраво си измисля, и аз много се смях на другата и тема.
 Крайно е невероятно някой такъв кореспондент да се вдигне от друг град да иде да се запознава със съпруга на Прекрасната дама.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:48 от Iris04

# 69
Ти подхвърли ли на сестра ти че този може би е гей?
И между другото, тази връзка е от 3 години( като твойта, между другото). Защо сега си се захванала да тъниш толкова? Явно там всичко е наред. Тя е доволна, съпруга и той, другия и той. Остави ги. На сестра ти може и да и просветне някой ден, че другия е безнадежден случай.

Виж за възможността да е гей дори не ми е хрумвало да я попитам, но от това, което знам едва ли клонят нещата в тази посока. Тя да не би да е сесбийка като не си е поискала секс от него? Не знам, някак ми е трудно да допусна тази опция, но в живота се среща по принцип какво ли не, та в този смисъл дори и това не е изключено. А иначе да, и моята връзка е от три години, но тя си беше подкрепена освен със прекрасни словосъчетания от думи и с открито желание и действие по посока и физическо задоволяване. Нещата при нас си бяха в тая връзка класически, доразвили се дори и с брак като венец.
Но определено мога да се възползвам от съвета ти да я оставя с тази нейна емоция на спокойствие. Но понеже тя категорично ми отрича, че има нещо повече от приятелство/освен временния период на замисляне в тази посока/ та затова и реших да разбера как тази ситуация погледната отстрани се възприема.

# 70
  Това е най разпространения случай напоследък - жена, чийто съпруг не я задоволява емоционално, или нещата са и доскучали и мъж, който заема ролята на сродна душа. Понеже периодично ме дърпа дявола за опашката да си пиша с разни непознати за да си правя интересно, досега съм попадала на баш четирима, дето са си плюли в устата да ми обясняват сходни неща, като написаните от името на въпросния идеален мъж - единия от които дотолкова същите, че не знам дали не ги и преписват отнякъде. Можеш да се запознаеш навсякъде, не само във форум за запознанства - в игри, в литературни форуми, единия е от руски форум за фентъзи възстановки. Ама същичките работи - приятелката не им дава това, на мен мъжът ми не ми дава онова, няма втора кат мен, но близка връзка ще развали дъра бъра, душа и ефирност лети наоколо. Забавно е, но това са си неща за... забава. Не бива човек да се връзва.

Защо го правят? Или като мен, защото им е скучно, или от някаква психологическа необходимост, вампири разни.

Леле, Iris04, ти сериозно ли говориш? Като те чета ме навява една мисъл, че може това да е и някаква нова мода за "омайване" и перфектен начин за разтоварване, тип психоанализа едва ли не на психологически липси и за двете страни. Приемам го лично аз, само ако това няма да ми повлияе на реалния живот,/поне така си мислех преди/ но ей на- при мен не само че ми повлия, но и наистина по този начин открих точният човек за мен. По принцип в тези сайтове за запознанства е голяма помия/съжалявам за грубия израз, но това е мнението ми/, в която от време на време се случва някой заблуден свестен тип да се завърти там, но по-скоро това са изключения. За мъжете говоря. Дано този човек в този смисъл да е едно от тези изключения и наистина да я цени като приятел.

# 71
Съвсем сериозно ти говоря. И не е само в сайтове за запознанства - аз в такива не съм се и регистрирала, това тече в най-обикновени сайтове по интереси, особено игри. Сега си спомням за едни дето се загаджиха от фен сайт на един актьор, да се чудиш какво търси мъж на такова място. Но особено при игрите, мда...
 Страхотни драми са, влюбваници, жени напускат мъжете си заради виртуален любим, който, а да дойде от другея край на света, ама не идва...

Какво се чудиш и ти, има такива мъже, искат да държат в главата си образа на Прекрасната жена и си изживяват някакви истории. Лошото е, че жените веднага почват да ходят като шантави и да си доизмислят и фантазират реален живот с любимия образ...
 Кажи на сестра ти, че тоя въобще не е толкова рядко явление. В мрежата е пълно със сърдечни довереници на недоволни жени. При по-сериозни намерения ще почне да и създава ядове - тоест ще се смотае. Ако наистина имаш сестра и не си измисляш, де.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:57 от Iris04

# 72
Мъжът ми ако си пишеше с някоя виртуална приятелка за сексуалния ни живот, за проблемите и т.н. и то цели години, вече щеше да живее при нея.  Grinning Това за мен е безумство. След като не е щастлива с мъжа си (странно, неразбирателството съвпада с времето от когато е започнала да си пише с приятелчето), да се разведе. Или да опита по някакъв предлог за известно време да спре комуникацията на с въпросния господин, да се съсредоточи върху семейството си. Ако той ѝ е истински приятел, ще я разбере. След като тя трезво прецени ситуацията, разбере, че всичко е само приятелство и няма чувства, пак да подновят връзката си. Ако е истинско приятелство, това време няма да им се отрази по никакъв начин.

Лече-буболече, не е баш така. Тя не е особено щастлива, но все пак при тях двамата има някакъв шанс да позакърпят брака си, а дори и да нямаше, сестра ми не е от този тип жени, които си отстояват правата категорично и тропват по масата с неподлежащ възражение тон. Тя е малко по-плаха като че ли от мен. Аз също смятах, че съм от страхливките, но в един момент ми прикипя страшно много от моите си емоционални липси и събрах смелост някак да се разделим. Тя е малко по-различна. Но ми е криво, когато ми плаче, че не се чувства добре,а в същото време не смее да реши какво точно иска. А от друга страна се радвам, че си е намерила този човек, с когото поне да си споделят, ако не друго. Но пък и не ми се иска да залита излишно, ако този човек така да се каже не се знае дали е наистина такъв, какъвто се представя. Границата тук е много тънка и деликатна, поне така си мисля де.

Иначе са си тествали приятелството във времето според мен. Някакви си техни сръдни и недоразумения и криворазбрани думи- не знам подробности, са ги дистанцирали за по няколко месеца чрез липса на писма и уточнения да спрат временно,  но после са си изчиствали тези да кажем кофти моменти и отново са си подновявали комуникацията. Но наистина ето тук вече не знам подробности. Само по този повод ми е казвала: " Не ме питай повече за него, приключихме писмата засега и точка" и понеже я виждах, че е разстроена не исках да питам повече, та затова не знам детайли.

# 73
   За сексуалния ли, защо за сексуалния, тя май в това отношение оплаквания няма, само дето мъжът и бил темерут? Авторката май здраво си измисля, и аз много се смях на другата и тема.
 Крайно е невероятно някой такъв кореспондент да се вдигне от друг град да иде да се запознава със съпруга на Прекрасната дама.

Чак сега прочетох този ти коментар и бързам да отговоря, като ще подмина другото....с усмивка.
Да, крайно невероятно е някой от друг град да дойде само щото да се запознае със съпругът на "Прекрасната дама", стига този господин да не е във въпросния град по работа/не специално заради нея/ и да съчетае полезното с приятното. Лично аз този момент си го спомням много добре, защото тогава тъкмо се канех да я водя на един рожден ден, но тя ме отряза, като ми каза, че виртуалният приятел щял да идва у тях въпросната вечер, тъй като бил по работа в града за 2 дни и тя му предложила да му дойде на гости.

# 74
Е добре де, не се сърди, ти си знаеш вярно ли е, или не. На нас не ни е интересно да разследваме, дава се казус - разсъждаваме. Да се придържаме към него.

В момента епистоларния жанр процъфтява. Нета направи възможно хората да изживяват какви ли не романтични истории, при това без да си мърдат задника от къщи, това е.
 Такъв благороден рицар, който обожава душата на някаква дама и не ще да смесва духовното с телесното, можеш да си сигурна, че изживява интензивен сексуален живот другаде, най-вероятно със същата тая другарка, дето не го разбира.
  И ако си пише само със сестра ти, пак добре.

Общи условия

Активация на акаунт