Какво бихте си помислили Вие?

• 6 402
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Олеле, Боже, в какви филми се е вкарала сестра ти, запознавайки мъж и приятел? И, да без да я познавам, убедена съм, че има нещо, но какво само тя си знае.

Касита, много ти благодаря, че така ме поразвесели. Като се замислиш наистина е нелепо едно такова запознанство. Аз също никога не бих направила това, но само ако изпитвам някакви чувства и към втория човек, разбираш ли? Ако втория човек ми е само приятел, защо тогава да се притеснявам да ги запозная, от какво? Точно по тази логика и сестра ми искаше да ги срещне, за да се убедял зет ми, че те наистина питаят един към друг само топли приятелски чувства и нищо повече. Освен това като се замисля онзи виртуалния приятел, ако действително се е чувствал по някакъв начин гузен, едва ли е щял да приеме да отиде у тях, не знам...поне така си мисля. Но в същото време тя пък не може така остро да ми реагира, когато и казвам да внимава с него просто като профилактика, за всеки случай. Та затова така се чудя къде е истината.

# 46
  • София
Ако мен моят тръгне да ме запознава с виртуални приятелки, с които си говори задушевно, а на мен казва, че съм темерут и не го задоволявам емоционално, хич няма да се кротна! Това е все едно ачик-ачик да ми каже, че вече има друга връзка. Консумирането й сексуално не е чак толкова важно - важно е влюбването и всички произтичащи от това последствия.

# 47
Сестра ти е лудо влюбена.
Супругът и си затваря очите.
Другия не иска да спи с нея, поради някакви си негови причини, които знае само той. И я манипулира.

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 13:21 от ~ Extraordinary D ~

# 48
Другия не иска да спи с нея, поради някакви си негови причини, който знае само той. И я манипулира.

Оттук единственият логичен извод е, че мъжът е гей. Съпругът след като го е видял, се е успокоил, че няма конкуренция в негово лице, а просто жена му се разтушава с приятелКА.
Това би обяснило и проблемите на въпросния с реалната му приятелка - ако тя има претенции към него за сексуално общуване, а за него това е неприятно...
Така всички са доволни - жената  - че има виртуална и от време на време реална подкрепа да понася неудовлетворителната си връзка; съпругът - че жена му е достатъчно хлътнала вируално в приятелчето си, че да тръгне да търси реално спасение и да го напусне; приятелят - че има "чиста" връзка с жена, с която не се налага да спи...
Може и да греша, разбира се, просто си разсъждавам.

# 49
  • Варна
За мен и сестра ти, и виртуалният са влюбени, но много, много страхливи. Та те сами са си казвали, че има привличане, но не е уместно да го доразвиват. Според мен, рано или късно тази връзка ще прерасне в пълноценна любовна авантюра, но тогава Господ да и е на помощ. Ще има да взима доста и все трудни решения. Не се гаси туй що не гасне! Wink

# 50
Не съм изчела всичките коментари.
Имам приятел нормален приятел почти 10 години - никога не сме имали интимна връзка, познава се с мъжа ми. След акто долових ревност у мъжа ми...попитах защо. ММ каза ми ти не виждаш ли че тоя човек е влюбен в теб на челото му го пише. Говорих с доста хора по този повод защото ме изненада и се оказа че приятелството между мъж и жена е адски трудно явление. Лично аз вече не вярвам че е възможно.
За съжаление в забързаното ни ежедневие все по-малко време остава да си комуникираме с хората около нас и тези запознанства през компютъра са онова което ни липсва. Да споделяш с някой без той да те вижда и съди...
Та като извод...естествено че и двамата са влюбение един в друг но не в това което са а в онова което са повярвали... и тази връзка няма бъдеще....

# 51
Другия не иска да спи с нея, поради някакви си негови причини, които знае само той. И я манипулира.

Е, чак лудо влюбена не бих казала. Просто и е много приятно да си общуват на всякакви теми, да показва джентълменското си поведение при всеки удобен повод и според нея най-вече факта, че я зачита като личност, а не я приема като даденост и част от мебелировката. Това като че ли най я пленява. А зет ми не знам колко си затваря очите, след като се е  случвало дори и пред мен да я бъзика за него, но поне не и прави проблеми повече за него, както преди това е ревнувал. А другия не иска да спи с нея, защото и е казал, че ако това стане има сериозен риск да си развалят чистите приятелски отношения и се страхувал много от това. За него приятелството било много по-ценно и трайно от една евентуална истинска връзка, която по принцип не се знае дали ще завърши сполучливо. Но иначе и е казвал, че тя е истинска жена-мечта, но явно дотам.

# 52
За мен и сестра ти, и виртуалният са влюбени, но много, много страхливи. Та те сами са си казвали, че има привличане, но не е уместно да го доразвиват. Според мен, рано или късно тази връзка ще прерасне в пълноценна любовна авантюра, но тогава Господ да и е на помощ. Ще има да взима доста и все трудни решения. Не се гаси туй що не гасне! Wink

Да, обаче сестра ми отрича да е влюбена. Много се сърди като и намеквам за това. Онзи ден ми каза: " Толкова ли ти е трудно да приемеш, че не всеки мъж иска секс от една жена, а може и да поиска други неща от нея като емоционална близост само? " Каза ми също така, че наистина са им минавали такива мисли през главата във времето, но са си дали сметка, че това е по-скоро една илюзия и е по-добре така и оттам нататък са си продължили комуникацията както и преди. Да, може и да е така, но не може през няколко дни все по някакъв повод да го споменава, все едно е част от реалния и живот. Някак ми е съмнително. Уфффф, не знам вече.

# 53
  • Варна
Влюбена е, не я слушай какви ти ги реди!  Laughing

# 54
  • София
Като го прочетох това, че той не иска да спи с нея, за да не си развалят отношенията, веднага се сетих, че подобни приказки ги казват младите момичета, когато са с момчета, от които имат някаква полза, нямат друг избор, но в никакъв случай не ги харесват като сексуални обекти. Този или е пълен льольо, или ги играе някакви многго тънки и я държи в напрежение, за да извлече някакви други изгоди.

# 55
  • Другата България
Молен, ще те попитам нещо чистосърдечно, пък ти както искаш го разбирай.
Ти сценарии за филми ли искаш да пишеш /това ти е мечта може би/, любовни романи ли, към списание или вестник ли си на хонорар и тук ни тестваш кой е по-по-най наивен?
В другата ти тема беше ти-там пишещите още чакат снимките с Графа от сватбата ти, и въздишат по билборда  с предложението за брак, сега сестра ти в някакви триъгълници - виртуални, реални.....там една потребителка те попита кое ще е следващото след близнаците-печалба от тотото ли, но се оказа, че е виртуалната любов на сестра ти Tired, ако във всичко и в тази , и в онази тема има нещо вярно то аз ти пожелавам наистина много щастие и на теб, и на цялото семейство колко и членно да е то, и се извинявам ако съм в грешка. Но лично не вярвам на нищо от написаното и тук, и там. Peace

# 56
В другата ти тема беше ти-там пишещите още чакат снимките с Графа от сватбата ти, и въздишат по билборда  с предложението за брак

Joy Ей сега го прочетох онзи бисер, и още се смея с глас... Там пише, че ще има лични покани към съфорумки за сватбата, има изредени и никове, може пък да е била някоя, да разкаже  Joy
Не бях чела други творби на авторката, а само по впечатления от тази щях да я питам, на 20 години ли е, та звучи толкова наивно... Явно не е обаче в годините проблема... Големи филми, голямо чудо   Joy Joy Joy

# 57
Ти сценарии за филми ли искаш да пишеш /това ти е мечта може би/, любовни романи ли, към списание или вестник ли си на хонорар и тук ни тестваш кой е по-по-най наивен?
В другата ти тема беше ти-там пишещите още чакат снимките с Графа от сватбата ти, и въздишат по билборда  с предложението за брак, сега сестра ти в някакви триъгълници - виртуални, реални.....там една потребителка те попита кое ще е следващото след близнаците-печалба от тотото ли, но се оказа, че е виртуалната любов на сестра ти Tired, ако във всичко и в тази , и в онази тема има нещо вярно то аз ти пожелавам наистина много щастие и на теб, и на цялото семейство колко и членно да е то, и се извинявам ако съм в грешка. Но лично не вярвам на нищо от написаното и тук, и там. Peace

Merri An, ще се опитам и аз да ти отговоря съвсем чистосърдечно. На първо място разбирам, че ти е трудно да повярваш в неща, които така или иначе се случват, независимо от това дали се вместват за представите ти за реалност. Светът е толкова шарен, животът е толкова непредсказуем и предлагащ ни какви ли не сюжети, че човек трудно може да развихри въображението си до такава степен, че да ги измисли сам, освен ако не е наистина добър писател. Аз определено нямам такива мераци. Ако така ти се е сторило.....съжалявам.
Дали вярваш или не  на написаното от мен, това вече си е отделен въпрос и имаш правото да си се съмняваш, но не за това става дума в тази тема. Ако имаш мнение по темата го сподели. Ако ли не, просто си свободна да я подминеш, мислейки си какви фантасмагории пиша. Нямам проблем с това и не мога да ти се сърдя.

А сега по темата.....мисля да я привикам тези дни в нас и пак да си поговорим сериозно, пък да видим какво и е окончателното мнение за тоз "младеж".

# 58
Цял ден се въздържам да не го напиша същото!Изобщо не вярвам на нито дума от написаното.Ни в онази тема, ни в тази!

# 59
В другата ти тема беше ти-там пишещите още чакат снимките с Графа от сватбата ти, и въздишат по билборда  с предложението за брак

Joy Ей сега го прочетох онзи бисер, и още се смея с глас... Там пише, че ще има лични покани към съфорумки за сватбата, има изредени и никове, може пък да е била някоя, да разкаже  Joy
Не бях чела други творби на авторката, а само по впечатления от тази щях да я питам, на 20 години ли е, та звучи толкова наивно... Явно не е обаче в годините проблема... Големи филми, голямо чудо   Joy Joy Joy

Ами да беше прочела малко повече и щеше да разбереш защо в крайна сметка се отказах от поканата за присъствие на сватбата ми от някои момичета тук, които дълбоко уважавам и те ме подкрепиха и разбраха напълно. Тогава много неща щяха да ти се изяснят, ама.....нищо де, давай!
Това беше последното уточнение по случая. Ако искате може да си отворим нова тема със заглавие " Дали да се доверяваме на всичко вписващо се в темите" и там спокойно да изложим мотивите си за и против писанията в този форум. Но сега си говорим за друго.

Общи условия

Активация на акаунт