144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 020
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
безмълвна съм....не мога да изразя с думи...

# 211
Какво става с този народ ....дано бог се погрижи за душите на убитите ( дано семействата им намерят утеха). Минах през подобен кошмар септември....мисля, че ще са ми нужни години за да се възстановя

# 212
Не съм чела и отказвам да чета... Само вас като прочетох и настръхнах... Не искам да знам и думичка повече... Много съм лабилна на тема родители да губят децата си...

Титина, възстановява ли се брат ти? Надявам се, че е по-добре!

# 213
Zоie, той е с много силен организъм , казва, че е добре...но винаги се е стремял да ни предпази и защити..

# 214
  • Под сянката на разлистените кактуси
Момичета, просто не мога да спра да плача от сутринта...Толкова се разстроих...В какъв свят живеем, в какво време, просто всичко да ти се отще...

# 215
Zоie, той е с много силен организъм , казва, че е добре...но винаги се е стремял да ни предпази и защити..

Радвайте се, че е жив! Надявам се да се оправи по-скоро!

# 216
Чак сега разбрах какво е станало...ох милите дечица, милите им родители...
Един се опитал да подпали обувките си на летището и сега всички се събуваме, колко още хора трябва да загинат преди да променят законите за оръжие. Гадове...

Титина, дано брат ти наистина да е добре.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 02:41 от benson10

# 217
  • USA
Нямам думи за това, което се е случило! Милите хора Cry.

Момичета, имам въпрос пак. Имаме възможност да слагаме в 401К, но какво е IRA и каква е разликата и кое е по-добре? Нищо не схващам, честно. Доколкото разбирам, с 401К се мачва някакъв процент, сега не удържат такси, а след това.

# 218
Ох, този кошмар наистина се случва... Опитах се да го игнорирам, но няма как...  Cry

В една от Фейсбук групите ми прочетох следния коментар...

"The tragedy unfolding in Sandy Hook today is less than 5 miles from where i sit. I just picked up my children from school after their school came off lockdown. One little girl from our Church has not been accounted for yet, which is NOT a good sign. If you are a believer, please pray -- she's only six years old."
 Cry Cry Cry

Не мога да поствам следващия и коментар...  Cry

Как ще си пращам детето на училище???  Cry

# 219
# 220
Поне разбрахте ли защо целта е била училище? Срешнах версии че майка му била учителка там или че бил родител на дете от училището.

# 221
Новината е потресаваща, доколкото е новина, нищо изненадващо за съжаление Sad и аз се надявам най-сетне да наложат някакъв контрол над продажбата на оръжия, безумие е просто Sad
Поне разбрахте ли защо целта е била училище? Срешнах версии че майка му била учителка там или че бил родител на дете от училището.
Цел??!!!

# 222

Какво значение има вече...  Rolling Eyes

...

# 223
тя е сред убитите. Няма сведение дали е била в училище обаче или е била жертвата в дома на убиеца.
Поне това беше докато слушах радио преди 2 часа.

# 224
  • WA, USA
Последно което казаха е, че е била тийчърс ейд. Стреляно е в две стаи, в една област на училището. Ако е било в нейната стая, те е в Киндергардън клас, това са пет-шест годишни деца. Аз спрях да гледам новините вече, много ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт