144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 173
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Фея, щом твоите съседи правят такива неща, чак не ми се мисли какво правят моите лоу инком съседи. Добре поне, че по коридорите на блока и в асансьорите се държат горе-долу прилично. Аз имам познат, който са го глобили за такова нещо, но е било на пътя, не знам като му е частната собственост дали някой може да направи нещо.

Ники и на мен ми се е случвало подобна настинка на синуса, но си ми мина от самосебе си с топли компреси, без лекарства.  Вече, ако е някаква инфекция, не знам, нека доктор да каже, че е опасно сякаш на лицето. Дано и при теб мине бързо!

# 646
Фея, обади се не на 911, а на редовния телефон на полицията ви и питай какво може да се предприеме при съсед, който редовно пикае пред очите на децата ти. Какво като е частна собственост, не може да си го вади ей така където ще.

Ники, и на мен ми е минавал синус така без антибиотик. През март, докато чаках от новата работа да ми тръгне застраховката, имах подобни на твоите симптоми, с много болка. Оправих се с топли компреси, много вода и деконджестантс от аптеката. Дано се оправиш скоро!

# 647
niki1 има един червен adviл cold&sinus, продава се в уолгрийнс при фармацефтите, дават го след като си покажеш айди, върши чудеса срещу запушени синуси и този противен грип с високата Т Peace

# 648
  • У дома
zaki, не е аптека, а по скоро магазин, всичко там е без рецепта, стига да знаеш какво търсиш. Преди около 6 год говорих с хомеопат в Чикаго за първи и последен път, помогна на малката тогава, мога да ти дам координати.

Леко оздравяване на болните!

Фея, остави ме без думи.

# 649
  • У дома
Синузит - http://www.natural-holistic-health.com/natural-remedies-for-sinusitis/
http://www.natural-homeremedies.org/blog/herbal-remedies-for-post-nasal-drip/
Sage, thyme, oil of oregano, ginger, apple cider vinegar,horseradish, Colloidal Silver, Astragalus root... Аз имам хомеопатична беладона за темп

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 07:45 от Atalanta

# 650
Фея, обади се не на 911, а на редовния телефон на полицията ви и питай какво може да се предприеме при съсед, който редовно пикае пред очите на децата ти. Какво като е частна собственост, не може да си го вади ей така където ще.
Хиър, питах ги вече. Още на следващия ден. Потвърдиха, че е подсъдно (indecent exposure) и веднага да се обадя на 911, ако видя съседа да пикае така пак.

Съседите срещу нас ме питаха що не съм го щракнала с телефона си. Викам, "Кой ще иска да има снимка на оная работа на тоя тип?" А те викат, "Полицаите много ще се зарадват на такава снимка". Гати си. Имам чувството, че с това ще си оскверня Фончето...

Как може това дебело прасе да живее с миризмата на собствената му пикня, идваща от лявата страна на гаража му?! И как не го е срам да си вади чурчето пред целия квартал?!

Честно, има хора, които ОТКАЗВАМ да разбера.

# 651
За синусите - нети пот и сОлен разтвор. Няма да казвам какви неща съм вадила така от носа/синусите на малката.

Вероятно сме лоу инкъм нечии съседи, но не пикаем по двора си.  Peace

Фея, не знам аз как бих реагирала, но дано оправите проблема!

# 652
Ники два пъти вече бях с много възпалени синуси до степен, че цялото лице ме болеше включително зъбите. Малко късно ми казаха морска сол в чорап затоплен в микровълновата - всичко дърпал. Иначе аз пих Mucinex D  и ми помогна. Има го в аптеките over the counter без рецепта. Дано ти помогне, че знам какъв кошмар е.

Момичета опитвам да отворя бг мамата от киндъл файър, но ми дава , че достъпът ми до този форум е забранен, а от ipada си влизам - някакви идеи какво съм направила?

# 653
Atalanta,Благодаря.Само да пристигнеме и ще ти искам координати на хомеопата.

# 654
  • The QC to be!!!
Фея вашият комшия да не е Иралндец?  Mr. Green Това с пикаенето си е съвсем нормално в Ирл. на центъра даже, докато минават всички хора покрай теб, и в Белгия сме го виждали и смъри по всички ъгли и тунелчета.  Sick

Ники топъл помпрес с морска сол както е написала Мики върши работа, и др. дами са дали добри съвети. Аз обаче бих ти препоръчала суха сауна с фар инфраред карбонови нагреватели ако има близо до вас, ако не и обикновенна сауна ще свръши работа. 2-3 пъти за 2-3 дни и ще е минало всичко. Бързо оправяне.

# 655
Бейби, не е ирландец. Италианец е.

# 656
Пристигаме в Питсбърг и ще останем поне една година. Бихме могли догодина да се преместим във Филаделфия, където е другият офис на компанията, ще го мислим като се установим.

Видях, че сте коментирали the right to bear arms, няма да се впускам пак в дискусии, но от случката в Кънектикът насам ме тресе тих гняв от безсилие и много ни се очерни заминаването.
От друга страна все по приключенски настроена се чувствам и не ми е вече толкова криво, че си оставям целия живот в България, някак си свикнах с мисълта.

Какви са тия ужаси с пикаещи съседи!

# 657
Джейн, както тук, така и навсякъде другаде по света живеят хора. Нито един от нас не е съвършен. Всеки има различна ценностна система. Ужаси и престъпления се извършват във всяка държава. Запази положителната си настройка и трезвата си преценка по отношение на идването ви тук и не се притеснявай да питаш, ако ти трябва информация.

# 658
Много ви благодаря. За първи път ми се случва и общо взето това, което описва Мики. СОлен разтвор ползвам, но ще запиша всичко подред.
Марлела, нети пот какво е? намерих.

# 659
Ники, и на мен много ми помогна торбичката с нагрята сол.

Муцинекс Д не смесвай с кофеин; ефектът е доста неприятен.

Аз хич не обичам хора, които цапат общите пространства, и си мислех, че в Америка няма такива неща, особено като бях в моя малък колеж. Колко наивна съм била.

Общи условия

Активация на акаунт