Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 271 918
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 975

Днес мъжът ми е спокоен и усмихнат. Хубаво е , че виждам една по-ведра физиономия след толкова измъчени дни.. Praynig.

Слънчев ден на всички ви... Hug

Hug

# 976
  • Талант на 2012,2013 г.

# 977
Честит празник, Марѝ! Нека е слънчев и цветен денят ви! Иди на църква, надали има нужда да ти напомням де, но иди... Действа добре. Прегръщам ви!

# 978
  • Талант на 2012,2013 г.
МНОГО СПЕШНО ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ ТАРГИН 20мг. !!! Лекарството е на морфинова основа и има съставка, която предотвратява запек. Със това, което му дадоха като заместител от Онкологията в Младост/Долтард 30мг./спи денонощно и е неадекватен...

А без него...

Няма такива болки...искам да му помогна. Моля, ако някой има възможност да ми помогне...

Плащам веднага...

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 14:08 от Марѝ

# 979
  • Някъде на път....
Марѝ, този ТАРГИН 20мг. с каква рецепта е? С обикновена, или зелена.... Имам позната, която има верига аптеки - как да помогна - да я питам дали го има в някоя от аптеките ли....

# 980
  • Талант на 2012,2013 г.
С жълта рецепта е. В диспансера в Младост му го отпускат безплатно. Но миналият месец го нямаше и му дадоха този заместител, който... нямам думи просто... Сега обаче след като за месеца ни е отпуснато обезболяващо ние не можем да получим друго.........

И търся да го закупя. Дори цената не зная каква е...подочух, че на свободно е 300 лева... Но дали е така не зная... ooooh! ooooh!

Ако можеш да я попиташ дали изобщо е наличен и срещу жълта рецепта дали ще можем да го закупим. А, да и цената каква е... Praynig Embarassed

# 981
  • на брега на морето
Мари, накъсай здравец и го натопи във вода близо до главата на мъжа ти.

Това чесън, кромид - отделят фитонциди, които борят ...  Може да нацепиш 1 глава кромид на 4 и да я поставиш в купичка с вода до възгалвицата (на нощното шкафче). Това съм правила на майка ми.

# 982
Дано се намери лекарството, а ние ще пратим парички, за да помогнем! Съжалявам, но имам само Трамал, който отпуснаха на майка със жълта рецепта! Мога да го пратя веднага пак!
Ако трябва да избирате между Морфин и Лидол, изберете второто, което е синтетичен Морфин и се понася по-леко!

# 983
  • Талант на 2012,2013 г.
Намерихме Таргин за 10 дни. Върнахме в Младост лекарството, което му влияеше зле и поискахме да ни го заменят с Таргин. От сигурен източник знаех, че има. Опитаха се да ме замотаят и казаха, че няма. След това, че има от 5 мг. В крайна сметка се намери от десет мг. но само за празниците.... След това...не зная.Всъщност зная. Обясниха ми, че трябва да представя талон с който да докажа, че мъжът ми се нуждае от опиати, въпреки, че е диспансеризиран. ooooh!Или да го заведем на място, да чака за преглед при някой от лекарите и той да прецени дали може да му се изпише или не. От Токуда могат само да ни издадат рецепта, но трябва да си го закупим..................

Боже, защо на времето, когато имах възможност да се махна от България не го направих? До края на дните си ще съжалявам...

# 984
  • Кърджали
Няма ли да се свършат проблемите ви? Дано след празниците намерите решение.

Безобразно положение е това, Мари. Вие, че сте силни,силни сте, ама дано поне от такива излишни проблеми се отървете.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 10:45 от Aлекcандрa

# 985
  • Талант на 2012,2013 г.
Решението, Саше е да го заведем горе за да го видят и да повярват, че е болен...При положение, че са длъжни да му дават лекарството безплатно ще се боря за правото му докато мърдам...Малко са ни другите разходи, та и обезболяващото ли да си плащаме, когато по закон ТЕ трябва да го дават...?!?

# 986
Това е безобразие.....нямам думи...
Тези хора не мислят ли че и на тях може да се наложи да попаднат в подобно състояние ....

# 987
За жалост, всички докоснали се до онкозаболяванията стават свидетели и потърпевши на печелившия бизнес в тази сфера.  #Cussing out
Мари, предполагам, че е трудно да водиш съпруга си до болницата, но не е ли възможно лекарят, който изписва безплатните рецепти да дойде у вас? Те така или иначе все чакат да им се плати!
Дано намериш в себе си силите, които да те съхранят, защото това, през което минаваш е адът... Praynig

# 988
# 989
  • Талант на 2012,2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт