Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 427
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 665
Моите съболезнования, Мари!

# 1 666
Ех Мари... съболезнования от мен.
Ако се нуждаете от помощ и подкрепа, не се притеснявай да пишеш.
Искрено съжалявам и ви съчуствам.

# 1 667
Мир на душата му! Каквото и да се каже, ще е излишно... Пожелавам ви сила.

# 1 668
# 1 669
  • Варна
Съболезнования, Мари.  Cry
Flowers Rose Flowers Rose

# 1 670
Съболезнования, Мари. Влязох с надеждата да прочета добри новини, много съжалявам. Преди няколко дни и аз погребах близък човек, страшно е. Дано почиват в мир.

# 1 671
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте отново. Днес се прибрахме в апартамента.  Не можем да отлагаме повече. Синът ни от утре е на работа, а и да отлагаме не виждам смисъл. Ние трябва да започнем да си събираме парченцата и да опитаме да направим това, което му обещахме докато беше жив. А именно да се справим в живота с трудностите, които ни предстоят. Имаме да уреждаме и административни въпроси, които също си искат своето.
Благодаря за пореден път на всички вас, които неотлъчно бяхте до нас и ни помагахте с добри думи, финансово или просто със съвети.     bouquet

Ms.Gorgeous, погребението беше поето финансово изцяло от неговите колеги, които и по време на боледуването в периода от две години и осем месеца не ни оставиха. Затова благодаря за твоята загриженост/зная, че го правиш за да ни улесниш/, но този път пари няма да се събират. Такава беше и неговата воля, така съм и обещала. Вие помагахте нееднократно, а всички онези, които ни подпомогнаха не са със неограничени финансови възможности. Хора сме преди всичко и мисля, че има един момент в който трябва да се каже КРАЙ на кампанията наистина!

Човекът за когото събирахте средствата го няма. Те/събраните средства/ подпомогнаха извършването на операцията и удължаването да живота му с цели осем месеца. Защото иначе щяхме да сме го загубили отдавна. Макар и с много болки ние имахме подарени от вас осем месеца през които се радвахме един на друг, радвахме се на успехите на детето си и го подкрепяхме заедно, а той пък беше неизменно до баща си и научи много от него...

Днес мисля, че е време да се обърна и към хората, които позволиха тази тема да просъществува толкова дълго, да стои закована и да ни дава спокойствието от което имахме огромната нужда през месеците откакто беше създадена.
Благодаря ви, мили хора!     bouquet Вие направихте много за нашето семейство...

Точно днес аз и моят син по волята и на починалият ми съпруг ВИ молим да заключите темата.

Тя се изчерпа. Крайно време е да заспи така както заспа и човека в името на когото и за когото беше създадена.

Бъдете здрави всички вие и нека никой и никога да не се нуждае от подобна тема и да не минава по нашият път!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 16:26 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт