Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 15

Много съм доволна, че продуктът, заместващ такса обработка ми го начисли в цвета, който исках - 18341.

И аз гледам всеки ден и....не повярвах на очите си. Съжалявам, че подведох момичетата от сайта, но така го даваха към момента , в който писах. Така го даваха и в таблицата за налични продукти и...изведнъж пак на линия.  То няма лошо, това е най-добрата комбинация от цветове за тази серия, но може ли такава лъжа в сайта.

baby_doll , А линк за следващ каталог?
Всичко е наред, vessit.
Така или иначе се вижда при поръчка.
ОК е.

Момичета ,ако се регистрирам сега и платя с карта дали ще има някакъв проблем?Т.е без да чакам да попълвам документи и да се свързва някой с мен, а направо да си платя с карта на последната стъпка.Имам регистрация на името на майка ми и целта на новата такава е да си спестя 5лв Heart Eyes.
Според мен питай по телефона в ЦО, защото след попълването на документи се чака и мисля, че не пращат поръчката веднага. Първата поръчка се плащаше предварително, след като ти одобрят документите. Така че май не може да се избегне?!?

Здравейте,
Имам три въпроса относно шейковете Wellness:
1. Как мога да направя абонамент (консултант съм)?
2. Един и същ продукт ли ще получавам или мога да ги сменям всеки месец? 
3. Имате ли отзиви за шейковете - вие или ваши клиенти?

1. От сайта можеш да направиш абонамент от Полезна информация / Абонамент Wellness.
Използваш бутона добави и след това въвеждаш данните на клиента и желания продукт. Ако искаш да получаваш различни шейкове, трябва да променяш абонамента всеки каталог, но може.
2. Може от формата за заявка - промяна на абонамент от шейк ... към шейк ... или от сайта.
3. Аз съм използвала шейковете - поръчах си с вкус ванилия не защото имам проблем с килограмите, а защото ми се стори здравословен. Обаче не беше особено вкусен - нищо общо с вкуса, който си представях. Също видях нещо, което може би знаеш - за подсладител се използва сукралоза, за който няма много данни още, защото е нов. Много хора са го ползвали без последици за здравето. Аз заради вкуса и заради подсладителя се отказах. Имах две клиентки преди време, които изпиха по една опаковка от шейка с шоколадовия вкус и се отказаха. Казаха в началото, че вкусът бил приятен. След време обаче им станало гадно да го пият и малко с нежелание са го правили. Това го казвам, както те са ми го казали. Така че ако има воля и желание, смятам, че ще се постигнат резултати.
Препоръката ми е ако ще се взема както при мен - просто да го пия... Вземи си от по - малките опаковки или пробвай в ЦО вкуса.

Приятен ден на всички.

# 16
Обмислям инвестицията в комплект мостри - някой има ли го да каже за какво става въпрос?  newsm78

Аз имам пълния комплект мостри...
Какво по - точно те интересува?
Какво включва комплекта ли?

# 17
  • Перник

Няма ел. уред  Mr. Green Има чаша, USB лампа и мултифункционален уред - доколкото разбрах - 5 отверки, нивелир, рулетка, фенер...  Peace

# 18
Обмислям инвестицията в комплект мостри - някой има ли го да каже за какво става въпрос?  newsm78

Да, интересува ме първо колко броя мостри са вътре, понеже някъде четох, че трябва да са 80, а пък те пращали по-малко, а някои дори повтарящи се за сметка на други и т.н... второ сега ако го поръчам например ще имам ли всички аромати заедно с най-новите излезнали до този момент?
трето дават ли ги в някаква кутия или са разпиляни в пликче например, и естествено четвърто ме интересува съответства ли си аромата на мострата с оригинала?
Благодаря ти предварително fruit_cocktail  Hug

# 19

Да, интересува ме първо колко броя мостри са вътре, понеже някъде четох, че трябва да са 80, а пък те пращали по-малко, а някои дори повтарящи се за сметка на други и т.н... второ сега ако го поръчам например ще имам ли всички аромати заедно с най-новите излезнали до този момент?
трето дават ли ги в някаква кутия или са разпиляни в пликче например, и естествено четвърто ме интересува съответства ли си аромата на мострата с оригинала?
Благодаря ти предварително fruit_cocktail  Hug

Аз отговарям Simple Smile

Получих ги с черен несесер за мостри, в който си стоят и досега, и заедно с държачи за всички червила и парфюми. Получих всички мостри, налични тогава, без две червилца, които ги нямало на склад. Мострите на парфюми за мен са акурартни, но по-нетрайни.

Не знам за броя, аз поръчах малкия комплект и в него имаше според мен повече от 80 броя...

# 20
Ами аз гледам комплект мостри на аромати на цена от 10,90... други не съм виждала нито на червила, нито сборни  newsm78

# 21
Ами аз гледам комплект мостри на аромати на цена от 10,90... други не съм виждала нито на червила, нито сборни  newsm78
Не си уточнила ,че имаш предвид комплект мостри на аромати.Има  мостри за начинаещи представители,пълен и съкратен комплект.А този с аромати е много добър, има държачи за мостричките (държачите са по-малко) и предоставят почти всички актуални за момента(може да липсва някоя,както и да се случи празна гилзичка).Като цяло си заслужава, ако имаш клиенти,които поръчват аромати ,също и ако (като мен  bowuu) предпочиташ да подушиш повечко аромати и да не поръчваш " на око" ( по картинка и от ароматна страничка).Хубави са мострите (прилично големи и 1:1 с оригинала,поне за моя нос). Hug
ПП: Допълвам - мисля ,че са 70 броя(+-1-2) ,но щом пише 80 ,значи са толкова (-1-2).

# 22
Хммм... Ами поръчах си пълния комплект... Ако питаш за ароматите само:
Пристигат в пликчета разпиляни, но имаш държачи пластмасови да си ги подредиш. Ако си поръчвала пълен или съкратен комплект за продажби имаш чантичка, в която да сложиш държачите. При мен не пристигнаха всички аромати и да, някои се повтаряха. Ако искаш да си сигурна кои ще ти пристигнат, можеш преди да пуснеш поръчката да видиш един по един, като въвеждаш кодовете им от формата за заявка, какъв е статусът им.
После, винаги излизат нови аромати и тъй като съм си поръчвала допълнително мостри, мисля, че бяха различен брой.
И да, еднакви са с оригинала. На мен обаче не ми беше достатъчно да се ориентирам.

# 23
  • Стара Загора

Няма ел. уред  Mr. Green Има чаша, USB лампа и мултифункционален уред - доколкото разбрах - 5 отверки, нивелир, рулетка, фенер...  Peace

Чак сега видях, че на снимката пишело, ама на пръв поглед чашата не я познах.  Joy

# 24
Благодаря на всички ви за отговорите, при следващата поръчка най-вероятно ще си взема този комплект с аромати  Peace

# 25
От мен малко полезна информация:

Работно време през месец Декември Close-mas:

15.12.2012 г. ЦО София; СЦ Варна и СЦ Пловдив работят от 10 до 16 ч.

22.12.2012 г. ЦО София; СЦ Варна и СЦ Пловдив работят от 10 до 16 ч.

23, 24, 25, 26.12.2012 г. почивни дни

27 и 28.12.2012 г. ЦО София; СЦ Варна и СЦ Пловдив работят от 10 до 19 ч.

29.12.2012 г. . ЦО София работи от 10 до 14 ч., СЦ Варна и СЦ Пловдив работят от 10 до 12 ч.

30, 31.12.2012 г. и 01.01.2013 г. почивни дни

Напомняме ви, че Български Пощи почиват през всички официални неработни дни за страната и имайки предвид тяхната натовареност поръчки пуснати на 27.12.2012 може да пристигнат и след празниците!

Допълнително ще пуснем и подробна информация за извънредните доставки на всички ЛПП-та в страната.

ОРИФЛЕЙМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

# 26
  • Бургас

3. Имате ли отзиви за шейковете - вие или ваши клиенти?

тук в Бургас има две консултантки,които драстично отслабнаха с шейковете.На разни Орифлейм-събирания са давали снимките им преди и след,резултата е повече от страхотен.Те са от друга група,но мисля в най-скоро време да разбера това с един или два шейка са го постигнали. Моята сестра си направи абонамент за шоколадов шейк+витамините така,че скоро ще имам впечатления от почти първа ръка

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 14:18 от mis_val

# 27
Шейкът като хранителна добавка ли са го ползвали или вместо храна?
Според мен не можеш от един шейк да отслабнеш драстично,при условие че не се спазва хранителен режим.От друга страна обаче е изключено за мен да карам само на шейкове Simple Smile

# 28
  • Бургас
Хранителния режим е задължителен,има програма пътна карта към шейковете и там си пише,в уелнес каталога също.Едното момиче не знам как го е приемала,но другата каза,че си е заменила обяда с шейка,а на останалите хранения е изключила напълно "трите отрови"-бала сол,бала захар и бяло брашно.Лично аз вярвам в шейковете както писах и по-горе.Известно време спазвах Зоната и покрай това,което четох там ми е ясен механизма на действието им.Много хора не могат да отслабнат дори когато ядат само салати.

# 29
Много съм доволна от серията с бразилски ядки - ароматът е много приятен.
На страницата в каталога не се усеща така добре...
А стикът за очи от серията Optimals, който е намален в момента, е много хубав - нанася се много гладко и усещането е много приятно - охлажда, а после не стои мазно на очите - напротив, попива добре.
Много съм доволна...
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт