Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 501
  • 739
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата тема!

Уважаеми консултанти,
От 11.06.12 код 99911 (заместващ продукт такса обработка/доставка) е заменен с код 734444. Промяната е отразена и във формата за заявка.

Предимствата да бъдете част от Орифлейм
/благодарности на Тедка/

1. Такса регистрация 15 лв. (понякога таксата е намалена на 7.50лв или премахната изцяло).

2. Каталозите се купуват от консултантите:
10 бр - 7.10 лв; 5 бр - 4.00 лв; 1 бр. - 1.75 лв.  

Такса обработка при пускане на поръчка - 2 лв, ако поръчката ви е под 100 БТ (бонус точки).

3. Пълен мострен комплект 37.50 лв, съкратен комплект - 24.50 лв

4. За да се регистрирате, трябва да имате копие на личната карта и да попълните договор.
Както и познат консултант, който да ви регистрира и да стане ваш спонсор.

5. Няма минимум за пускане на поръчка. Препоръчително е да се правят 100 БТ (около 130 лв), тогава се печелят подаръци, парични бонуси (ако имате създадена група) и други привилегии.

6. Колкото повече хора регистрирате в групата си, толкова по-добре за бонуса ви.

7. За 200 групови т. бонуса ви ще е около 6-7лв   -3% ниво
    за 450 групови т. бонуса е около 30лв               -6% ниво
    за 900 групови т. бонуса е около 60-80лв          -9% ниво
    за 1800 групови т. бонуса е около 100-120лв    -12% ниво
    и т.н. .... за директор трябва да сте на 21% ниво и ще взимате около 1000лв.

8. Поръчки се правят в сайта или от офисите в по-големите градове. В малките градове има пунктове или се получават по пощата, а в големите - от офисите.

9. Освен че преди всички можете да видите следващия каталог и да прецените какво ще си купите сега и какво другия месец, можете да ползвате и безплатна дермоанализа и да пробвате продуктите в офиса.

10. Директната печалба е 30% от всеки един продукт.

За връзка с нашите консултанти

Бургас
mimenceee
Sinara
tedka*

Варна
baby_doll
vessit
Роси*
mimenceee

Велико Търново
tedd

Горна Оряховица
Ванчето

Дупница
УиУи

Казанлък
мирослава к.ш.

Карнобат
mimenceee

Костинброд
pebs

Левски
GrOzNoTo^_^PaTe  

Пазарджик
Аелис

Перник
SvetlaK

Пловдив
niqol

Плевен
Merian

Пещера
Деянова

Раднево
Iv4enceto_91

Разград
anji78

Русе
polin4eto

София
Агата
Elitsa_z
gato
iviche
Teddy me4eto
ChemistryLady
Дуци
Vernis

Търговище
vivka_milusheva

Вписват се представители, които се включват често със съвети, помощ или отзиви и правещи това поне от 2-3 теми Peace

Старата тема

Текущ каталог

www.facebook.com/oriflame.bg

www.twitter.com/oriflame

# 1
Мерси, baby_doll и честита нова тема.
Много съм доволна, че продуктът, заместващ такса обработка ми го начисли в цвета, който исках - 18341.
Даже заради коментара на vessit специално погледнах в сайта - изчерпано е триото сенки в кафявата гама.
Все още си е наличен продуктът.

# 2
  • В къЩи.
Благодаря за темичката.   bouquet
Поръчах си сивия рол-он по ваша препоръка и го чакам с нетърпение.

# 3
Записче, май този месец пропускам поръчката...

# 4
  • Перник
Записвам се и аз в новата тема  Grinning

За да не е съвсем спам - сивия рол он е супер!

# 5
  • В къЩи.
Това ли ще е новия каталог http://www.uchilishtezajeni.com/promocii-i-akcii/oriflame-orifle … -vsichki-magazini ?
На стр.41 има четка за грим на Джордани Голд,моля за мения .  Praynig

# 6
Записвам се с гол запис ... сивия рол он е много хубав,препоръчвам и същия дезодорант.
Чудя се какво да си поръчвам от новия каталог,нищо не си харесах,май ще пропусна ...

# 7
  • Стара Загора
Да се запиша и аз с няколко новинки:

- тоал. вода Smarty Susie

Скрит текст:

- нежна грижа Кокос

Скрит текст:

- дамска чанта

Скрит текст:

- някакъв ел уред  Mr. Green

http://s60.radikal.ru/i168/1212/01/5d977a4a2d09.jpg

- спирала 5 в 1 и моливи за очи

# 8
Здравейте!
Утре ще пускам първата си по-голяма поръчка Simple Smile
Имам една мъка - портмоне Marcel го има в сайта наличен, но не мога да го поръчам, от ЦО казаха, че го имали на склад, обаче не мога да си го купя а трябва да чакам да го пуснат в официална продажба  Tired и клиента ми е много недоволен... общо взето доста често има неналични неща за съжаление
За себе си поръчах комплекта Discover Mexico, комплекта True Instinct, гел за бръснене и детския комплект с принцеските за коледен подарък. Имам бонус подаръчни торбички  Crazy
Обмислям инвестицията в комплект мостри - някой има ли го да каже за какво става въпрос?  newsm78

# 9
Здравейте!
Пристигна ми кремчето от Ecobeauty, дневен, очарована съм  Simple Smile
Матиращият дфт ще дойде другата седмица, че нещо го обърках.

Честита нова тема, нареждам се да следя новини и коментари   Hands Thumbsup

# 10

Много съм доволна, че продуктът, заместващ такса обработка ми го начисли в цвета, който исках - 18341.

И аз гледам всеки ден и....не повярвах на очите си. Съжалявам, че подведох момичетата от сайта, но така го даваха към момента , в който писах. Така го даваха и в таблицата за налични продукти и...изведнъж пак на линия.  То няма лошо, това е най-добрата комбинация от цветове за тази серия, но може ли такава лъжа в сайта. Вярно, може в Кения например, да не се търсят и да са ги прехвърлили от там, ама да ги дават изчерпани и след няколко дни пак налични... Яд ме е на лъжата.
 Извинявам се на всички, които подведох  Embarassed.

baby_doll , А линк за следващ каталог?

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 20:10 от vessit

# 11
  • София
Орифлейм Каталог-Брошура 27 Декември 2012 – 20 Януари 2013

http://www.promooferti.com/%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BB%D0%B5% … D1%80%D0%B8-2012/

Simple Smile
очарован от мъжкият парфюм Espionage, си поръчах от този каталог  Signature Heritage
вероятно ще дойде някога си, може би в 2013-та, но не бързам - парфюми имам предостатъчно Simple Smile

# 12
  • Стара Загора
2-ри руски каталог за 2013

http://www.webconsultant.com.ua/141-oriflame-katalog-2-2013.html#desc

# 13
Момичета ,ако се регистрирам сега и платя с карта дали ще има някакъв проблем?Т.е без да чакам да попълвам документи и да се свързва някой с мен, а направо да си платя с карта на последната стъпка.Имам регистрация на името на майка ми и целта на новата такава е да си спестя 5лв Heart Eyes.

# 14
  • Пловдив
Здравейте,
Имам три въпроса относно шейковете Wellness:
1. Как мога да направя абонамент (консултант съм)?
2. Един и същ продукт ли ще получавам или мога да ги сменям всеки месец? 
3. Имате ли отзиви за шейковете - вие или ваши клиенти?

Общи условия

Активация на акаунт