Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Имам едно питане към вас дами.Има ли такива, които използват маслото от чаено дърво.Става ли за заличаване/изгаряне на пъпки?Една френдка ми каза да пробвам с крем Здраве, но не знам дали ще се получи, че пъпките са доста големи.Аз като цяло нямам, но през определени дни на месеца ми избиват поне няколко и не мога да се трая.Преди имаше един гел за третиране на пъпки, не този с коректора, ами един прозрачен, но май го спряха, сега имат ли нещо подобно в младежката серия.Аз имам този, който прикрива в бялата малка тубичка, изобщо не го харесвам.

# 631
  • Стара Загора
Ивче, не си сляпа и аз не можах да ги открия. 

Тюх ама. ooooh!
И как да го помириша? Tired

# 632
Някой има ли впечатления от тониращия крем на Джордани Голд?
Много ли лъщи на лицето. Не, че вече не си го поръчах, но поне да знам какво да очаквам.

# 633
Здравейте момичета, може ли мнение за базата и безцветната пудра Artist, искам да си ги поръчам и се чудя дали са добри.
Здравейте, и двете са много добри, само с пудрата трябва да внимавате при нанасянето, тъй като пуска доста и съвсем леко трябва да вземете с четката, като първо я продухате преди да нанесете. Иначе се адаптира много добре и не дразни. А основата попива без проблем и фон дьо тена се нанася по-равномерно след нея!

# 634
Имам едно питане към вас дами.Има ли такива, които използват маслото от чаено дърво.Става ли за заличаване/изгаряне на пъпки?Една френдка ми каза да пробвам с крем Здраве, но не знам дали ще се получи, че пъпките са доста големи.Аз като цяло нямам, но през определени дни на месеца ми избиват поне няколко и не мога да се трая.Преди имаше един гел за третиране на пъпки, не този с коректора, ами един прозрачен, но май го спряха, сега имат ли нещо подобно в младежката серия.Аз имам този, който прикрива в бялата малка тубичка, изобщо не го харесвам.
Здравейте, това което знам за маслото от чаено дърво, е че е страхотен продукт за възпаления и ранички по кожата, има противовъзпалително действие и спира моментално инфекцията. Подходящо е и за акне, като действа на принципа клин, клин избива, т. е. мазното тушираме с мазно, така кожата спира да произвежда себум!

# 635
  • Бургас
Здравейте момичета, може ли мнение за базата и безцветната пудра Artist, искам да си ги поръчам и се чудя дали са добри.
Здравейте, и двете са много добри, само с пудрата трябва да внимавате при нанасянето, тъй като пуска доста и съвсем леко трябва да вземете с четката, като първо я продухате преди да нанесете. Иначе се адаптира много добре и не дразни. А основата попива без проблем и фон дьо тена се нанася по-равномерно след нея!

Изненадвам се, че базата е хубава при положение, че основата за грим на Giordani gold е пълен боклук. Не виждам никакъв ефект от него. Нито фондьотенът се нанася по-лесно и прилепя по-добре към кожата, нито го прави по-дълготраен. А цената му е тройно по-висока от тази на Artist, която намалена върви по 5,90-6,90лв.

# 636

Изненадвам се, че базата е хубава при положение, че основата за грим на Giordani gold е пълен боклук. Не виждам никакъв ефект от него. Нито фондьотенът се нанася по-лесно и прилепя по-добре към кожата, нито го прави по-дълготраен. А цената му е тройно по-висока от тази на Artist, която намалена върви по 5,90-6,90лв.
Всичко, което съм ползвала на Студио Артист много ми харесва, червилата също са хубави и много приятни като текстура. За Джордани не мога да кажа много, само фон дьо тен минерален и антиейджинг съм ползвала и също ми харесват, относно основата нямам наблюдения!

# 637
Аз и на двете серии фон дьо тените ги харесвам.
Основата за грим на Джордани и аз се полъгах да я взема и не беше нищо особено, наистина, но аз като цяло имам и някакви резерви към този тип продукт. Мисля, че един обикновен хидратиращ крем спокойно би могъл да го замести.

# 638
Здравейте, това което знам за маслото от чаено дърво, е че е страхотен продукт за възпаления и ранички по кожата, има противовъзпалително действие и спира моментално инфекцията. Подходящо е и за акне, като действа на принципа клин, клин избива, т. е. мазното тушираме с мазно, така кожата спира да произвежда себум!
Привет и от мен Simple Smile За чаеното дърво само суперлативи мога да кажа Simple Smile
Аз използвам стика за махане на пъпките, мия си лицето с гела и за мазната ми кожа - кремчето е супер.
Маслото от чаено дърво (имам доста шишета у нас) е моят лек за кокоши трън. Спаси ме от зверски болки, а и имах вече и гной, която изчезна за една нощ.  По темата съм писала тук http://consultantori.blogspot.com/2013/02/blog-post_8223.html
Иначе има една много добра маска за махане на пъпки - http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20372 Уникална е, нанасяш само върху пъпката вечер за 10 минути, а през деня колкото пъти се сетиш се мажеш с разтвора против пъпки. Ефектът при мен е супер Simple Smile

# 639
ivany, zа основата Studio Artist можеш да прочетеш моето мнение тук:

http://maquilab.blogspot.com/2011/12/oriflame-studio-artist-perfecting.html

От серията много ми харесват червилата, страшни са, но за съжаление базата е пълно разочарование...

# 640
  • Стара Загора
ivany, zа основата Studio Artist можеш да прочетеш моето мнение тук:

http://maquilab.blogspot.com/2011/12/oriflame-studio-artist-perfecting.html

От серията много ми харесват червилата, страшни са, но за съжаление базата е пълно разочарование...

Заинтригува ме с червилата, бях решила да си взема мостри, но в някои чужди блогове мненията не бяха достатъчно добри и се отказах. Сега пак ми се разбуди любопитството. Laughing
Как са като покривност и трайност? Аз останах с впечатлението, че са балсамести и искат доста напластяване, за да изкараш цвят. Tired

# 641
Благодаря за отговорите, в такъв случай мисля да си взема или стика за пъпки или маслото.Стикът го имах преди години, останах доволна, както и от двуцветния коректор от серията.Впрочем съм имала почти всички продукти от тази серия без маслото разбира се.

# 642
Благодаря за отговорите, в такъв случай мисля да си взема или стика за пъпки или маслото.Стикът го имах преди години, останах доволна, както и от двуцветния коректор от серията.Впрочем съм имала почти всички продукти от тази серия без маслото разбира се.
За пъпки по-добре стика Simple Smile + СПА маската за лице Simple Smile

# 643
Благодаря ви за отговорите ще ги поръчам днес. Hellinger прочетох твоите мнения за основите на oriflame и avon, ще поръчам и тази но avon  Simple Smile

# 644
Момичета има една доста голяма поръчка от последния каталог. Консултантката още не ме е потърсила, а аз нямам нейният номер. Кога най-късно трябва да я очаквам? Извинявам се за въпроса, но не бях поръчвала с години и не помня сроковете.

Общи условия

Активация на акаунт