Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Къде и с каква цел се нанасят талковете? Ходила, подмишници или ...?
По цялото тяло се нанася талка.Имах и ми харесваха много.Чудесен аромат, задържа се не по-малко от лосион.Освен това кожата става по-гладка от коприна  Crazy.Изобщо не е само за дебели  Mr. Green да не им се претърква нещо, бях кльоща като ги ползвах  Wink.Не знам дали действат по посока потене, аз нямам такъв проблем, тъй като никога не ми е достатъчно топло  Tired.Обичам да се мажа и с лосиони, и с кремове и с талкове ( на Ори,парфюмни, бебешки съм ползвала само върху детето).Спрейчета не обичам много, че ми става хладно и неприятно.Всъщност това е най-големия плюс на талка, че не оставя неприятно чувство на студ - има един период, в който е достатъчно топло , за да не се отопляваме и след баня не ми е комфортно да се мажа с лосиони - настръхвам като се сетя  Laughing.Най-голям минус е естествено, че колкото и да внимавам, все ще разсипя малко от пудрата на пода.С по-малко думи казано, ако излязат на по-сносни цени - към 7-8лв, напълно си заслужават паричките.Изкарват ужасно много време.Сух продукт е, може да се ползва години, без притеснения, че може да се развали.

# 616
  • Русе
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23377 Моля за мнение за този спрей! Как се постига тена, да не боядисва като автобронзант?

# 617
Здравейте,момичета!Отдавна не съм влизала тук,но понеже съвсем от скоро съм консултант към Орифлейм,реших да се присъединя към вас/дано не е нахално/,да споделяме опит и да се уча от по-опитните.

# 618
  • Стара Загора
Новите Джордани Голд за обемни устни са в много хубави гилзи, но дали и съдържанието е такова? Някой да ходи на представяне на продуктите от следващия каталог?

Chiffon Rose

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:41 от iv4enceto_91

# 619
Малко разочаровано ревю на молиите-червило Lip Impact от мен...

http://maquilab.blogspot.com/2013/03/oriflame-lip-impact-crayon.html

iv4enceto_91 това червило в кой каталог се очаква? Изглежда  Crazy

# 620
  • Варна
Момичета,някой знае ли подробности за този колан :
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23573.
Разбрах,че са три колана,но как стои?Струва ли си?

# 621
Червилото излиза в каталог 6, и във формата за заявки има кодовете му за поръчка на мостри (говоря за формата за поръчки от каталог 5). Интересно, защо няма за другото ново червило от серията джордани диамант. От кога питам и търся и така никой не казва дали е успял да намери кодовете за поръчка на мостри на диаманта. И ако някой си го е взел и има някакви впечатления от него много моля да сподели. А на снимчица как стоят цветовете много ще се радвам.

# 622
  • Стара Загора
Малко разочаровано ревю на молиите-червило Lip Impact от мен...

http://maquilab.blogspot.com/2013/03/oriflame-lip-impact-crayon.html

iv4enceto_91 това червило в кой каталог се очаква? Изглежда  Crazy

Колко им се чудех на тези моливи, преди малко пак гледах суочове и явно добре, че не съм взела. С каква острилка се предполага, че се острят?

Мисля, че в по-следващия (т.е. 6), защото във формата за заявка на 5 каталог има комплект мостри. Чудя се дали да не поръчам?
Ето и останалите цветове:

Скрит текст:
Nude Silk

Orchid Taffeta

Cherry Cashmere

Scarlet Veil

Red Organza

Satin Plum

Coral Shell

Wispy Prune

Pink Lace

http://oriflame-catalog.ru/katalog/2013/6/95

jovi, аз също гледах за мостри ей сега, но няма и предполагам е така, защото е лимитирана серия. Предполагам скоро ще и сложат камбанката. Peace Иначе гледах снимки на няколко цвята в един блог, не са много плътни цветовете, аз лично смятам да пропусна макар да ми хареса средното (Crystallised Pink)
http://mademoisellelorraine.blogspot.com/2013/03/review-giordani … nary-diamond.html

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:41 от iv4enceto_91

# 623
Ооо, супер сте, мерси за инфото. Може би ще са червила-балсам, така като гледам, като новите на Мейбълин...  Hug

А за острилката - едно момиче ми препоръча на страничката ми във ФБ да е с острилка на Ори, но няма да купувам отделно, имайки предвид, че имам 2 супер добри, с които никакви проблеми нямам досега - на S-HE и на Front Cover... Просто пластмасата е доста твърда, и накрая, като трябва да изкарам молива от острилката, става ад, да се счупи остатъчната лентичка. Много внимателно трябва (не знам дали ме разбрахте)   Peace

# 624
  • Стара Загора
Ооо, супер сте, мерси за инфото. Може би ще са червила-балсам, така като гледам, като новите на Мейбълин...  Hug

А за острилката - едно момиче ми препоръча на страничката ми във ФБ да е с острилка на Ори, но няма да купувам отделно, имайки предвид, че имам 2 супер добри, с които никакви проблеми нямам досега - на S-HE и на Front Cover... Просто пластмасата е доста твърда, и накрая, като трябва да изкарам молива от острилката, става ад, да се счупи остатъчната лентичка. Много внимателно трябва (не знам дали ме разбрахте)   Peace

Аз имам една прозрачна на Ори, но за дебели моливи не съм я пробвала как остри. Също и една на Ейвън имам, тя пък ми е чисто нова. Не ползвам особено такива продукти и си стоят така. Тук там за устни ги остря и толкова. Mr. Green

# 625
  • Перник
Червилото излиза в каталог 6, и във формата за заявки има кодовете му за поръчка на мостри (говоря за формата за поръчки от каталог 5). Интересно, защо няма за другото ново червило от серията джордани диамант. От кога питам и търся и така никой не казва дали е успял да намери кодовете за поръчка на мостри на диаманта. И ако някой си го е взел и има някакви впечатления от него много моля да сподели. А на снимчица как стоят цветовете много ще се радвам.

За мостри на "Диаманта" не знам, но клиентка си поръча червилото (26288 - Stardust Petal) - не е много плътно, има много нежни дребни блестящи частици и според нея мирише на люляк. С 2 думи: хубаво е  Simple Smile

# 626
Много ви благодаря момичета. Аз също съм си харесала Stardust Petal, но много се чудих и на Shimmering Ruby, хареса ми как стои на устните на манекенката в каталога. Но като гледам снимките, които Ивчето е пуснала май е доста по ярко. И ще се въздържа от този цвят май. Но първото сигурно ще го взема.

# 627
  • Стара Загора
За тази серия не знам дали си заслужават, но Jewels са много хубави и смятам да си взема нюда.

Така и така коментираме мостри да питам аз ли съм сляпа или няма такива на новия парфюм Роза на мечтите или нещо от сорта, който е 65 лв в новия каталог? А също и на новия Мираж?

# 628
Ивче, не си сляпа и аз не можах да ги открия. 

# 629
Здравейте момичета, може ли мнение за базата и безцветната пудра Artist, искам да си ги поръчам и се чудя дали са добри.

Общи условия

Активация на акаунт