Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ами за 2 дни пристигат нещата. Даже понякога и за един, ако съм си пуснала поръчката предиобеда на предния ден.
Но те, моите поръчки са мънички.

# 646
  • Русе
Аз доколкото разбрах, вече 3 дни ще е срока. Нали от чужбина пристигат  newsm78

# 647
Така ли?
Аз вчера пуснах поръчка. Като срок на доставка излезе 25.03. Това са два работни дни.
Ще пробвам да се обадя днес да проверя и ще ви кажа.

Feria, допускам, че консултантката ти е решила да събере повече поръчки до края на срока. А за текущия каталог последната дата за заявка е 23.03. Ако доставката наистина е 3 дни, значи до края на следващата седмица би трябвало да ти се обади Peace

# 648
Така ли?
Аз вчера пуснах поръчка. Като срок на доставка излезе 25.03. Това са два работни дни.
Ще пробвам да се обадя днес да проверя и ще ви кажа.

Feria, допускам, че консултантката ти е решила да събере повече поръчки до края на срока. А за текущия каталог последната дата за заявка е 23.03. Ако доставката наистина е 3 дни, значи до края на следващата седмица би трябвало да ти се обади Peace
Относно това когато някой си е поръчал от консултант - няма как да отговорим кога ще дойдат продуктите, защото консултанта сам си решава кога да пусне поръчклата. Най добре е да си питаш консултанта.

Относно когато сами си пускаме поръчките - датата за доставка не е вярна и никога не е била вярна. Трябва сами да си я изчислим, а сроковете за доставки са поместени в сайта на Орифлейм, така че потърсете и прочетете Simple Smile

# 649
Ами какво да го изчислявам, като всеки път за 1-2 дни пристигат.

Относно датите на заявка, предполагам, че колкото и да можеш сам да решиш, каталогът като е валиден ДО определена дата, няма как да поръчаш СЛЕД нея при същите условия?

# 650
Аз също си изчислявам кога ще доите и датата много рядко съвпада с написаната от системата.

# 651
Обадих се, казаха ми, че вече са за 72 ч. доставките. Значи някъде в понеделник - 25-ти, точно както го даде системата.
Ами споделете тогава, моля ви, как точно правите тези изчисления, или дайте линк, където е описано, ако наистина искате да помогнете.

# 652
Графика на доставките е публикуван в сайта на Орифлейм.
Даже тези дни от Орифлейм пускаха и лични съобщения за графика...

# 653
Благодаря ви за отговорите.

# 654
  • Русе
Обадих се, казаха ми, че вече са за 72 ч. доставките. Значи някъде в понеделник - 25-ти, точно както го даде системата.
Ами споделете тогава, моля ви, как точно правите тези изчисления, или дайте линк, където е описано, ако наистина искате да помогнете.
Ако си консултант, трябва в личната ти страница да имаш съобщение. Също така има секция с графика.

# 655
  • В къЩи.
В следващия каталог Адаптиращия ФДТ е на мн,добра цена. Кажете нещо повече за него?

На 34г съм, до преди месец кожата ми беше ужасно мазна,а сега не знам суха ли  е или дехидратирана... Т-зоната си ми е леко мазна,но скулите и бузките доста сухи + няколко лишей  Tired  Пробвах вече няколко ФДТ и всички ми очертават ужасно сухите участъци,направо стоят на петна...
 Имам нужда от нов ФДТ,предложете ми някой.  Praynig  Hug

# 656

http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-27000066

http://bulgaria.oriflame.com/GDC_delivery.pdf

# 657

http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-27000066

http://bulgaria.oriflame.com/GDC_delivery.pdf
Благодаря ти много, baby doll   bouquet

# 658
В следващия каталог Адаптиращия ФДТ е на мн,добра цена. Кажете нещо повече за него?

На 34г съм, до преди месец кожата ми беше ужасно мазна,а сега не знам суха ли  е или дехидратирана... Т-зоната си ми е леко мазна,но скулите и бузките доста сухи + няколко лишей  Tired  Пробвах вече няколко ФДТ и всички ми очертават ужасно сухите участъци,направо стоят на петна...
 Имам нужда от нов ФДТ,предложете ми някой.  Praynig  Hug

Здравейте и от мен. ФДТ Everlasting е страхотен за комбинирана кожа - малко по-сухичко стои на кожата от Адаптиращия. Намален е в каталог 4 - възползвайте се до неделя. А иначе, според мен имате нужда от цялостна промяна на грижата за кожата. Как се почиствате и какъв крем използвате? Виждам, че сме на една възраст и горе-долу подобен тип кожа имаме. Нека ви помогна с консултация, но кажете какво използвате в момента.

# 659
  • Бургас

На 34г съм, до преди месец кожата ми беше ужасно мазна,а сега не знам суха ли  е или дехидратирана... Т-зоната си ми е леко мазна,но скулите и бузките доста сухи + няколко лишей  Tired  Пробвах вече няколко ФДТ и всички ми очертават ужасно сухите участъци,направо стоят на петна...
 Имам нужда от нов ФДТ,предложете ми някой.  Praynig  Hug

Мисля, че майка ми си беше взела точно адаптиращия ФДТ на Giordani gold. Нямаше никаква покривност.

Общи условия

Активация на акаунт