Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Подариха ми цял комплект продукти на Ори и имам един въпрос относно един от тях.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21591 Наистина ли се използва след крема? Обикновено серумите се слагат преди крема.  newsm78

Да, наистина, този е единственият серум на Орифлейм, който се нанася върху крема. Да, използвайте го по указания начин.

# 676
  • София
  bouquet Mерси!

# 677
kashmir , от мостра само съм пробвала серума - разкошен.Поръчала съм го от следващия каталог цяло флаконче.Такъв матиращ продукт досега не съм срещала - за свиване на порите не знам дали действа (от мостра не може да се разбере), но стои перфектно на кожата, всякакво лъщене изчезва.Изобщо не съм слагала крем под и над серума, направо база (може и без) после ФДТ и пудра.Понеже знам ,че се гримираш,затова пиша  Hug.Крема мисля, че   е излишен  . Пробвай и пиши после, особено за самия серум дали ти е харесал  Heart Eyes.

# 678
  • София
 Hug Мерси, martinidan , ще го пробвам без крем и ще пиша отзиви.

# 679

Все пак се препоръчва серумите да се използват в комбинация с дневен крем - ако се използват през деня, защото нямат UV защита. Имайте го предвид, когато използвате каквито и да било серуми през деня.

# 680

Все пак се препоръчва серумите да се използват в комбинация с дневен крем - ако се използват през деня, защото нямат UV защита. Имайте го предвид, когато използвате каквито и да било серуми през деня.
Peace Точно защото знам, че kashmir  се гримира препоръчвам само серум, без крем (както го ползвах аз).И базата и ФДТ имат фактор (почти всички), понякога и пудрата.

# 681
  • Провинция
Някой да сподели мнения за ел. преса за извиване на мигли?

# 682
  • София
Абсолютно.  Peace А и освен, че се гримирам не съм особен фен на УВ филтрите. Благодаря ви за мненията!  Hug

# 683
Дали има представител, който работи в района на Бизнес парка в Младост 4?
От сумати време нямам представител на Орифлейм наоколо, а има някои неща, които харесвам.

# 684
Дали има представител, който работи в района на Бизнес парка в Младост 4?
От сумати време нямам представител на Орифлейм наоколо, а има някои неща, които харесвам.

Може да ми пишеш на лични, ако искаш  нещо да ти поръчам. Simple Smile

# 685
Здравейте на всички ! Нов коинсултант съм, но си загубих клиентския номер и парола. От къде да ги намеря  Thinking

# 686
Здравейте на всички ! Нов коинсултант съм, но си загубих клиентския номер и парола. От къде да ги намеря  Thinking

Виж си документите от регистрацията за консултантския номер или попитай спонсора си. А за паролата има опция "забравена парола" на сайта.

# 687

Виж си документите от регистрацията за консултантския номер или попитай спонсора си. А за паролата има опция "забравена парола" на сайта.

Ако си си дала имейл адреса, то там трябва да имаш автоматично генерирано съобщение от Орифлейм, в което пише твоя консултантски код и парола за достъп, както и данните на спонсора ти.

# 688
Дала съм си е-майла, писах на Орифлейм дали могат да ми го дадат, но нямам отговор.
Абе всичко съм затрила значи..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Аз се бях отказала по едно време , но сега пак ми се занимава

# 689
  • Стара Загора
Новия каталог пак е много слаб. Нищо интересно.
Избрах си само червило от страниците с намаления - от Triple Core ""Coral Trend" и новия гел за душ "Hawaii Aloha Beach". Загледах и крема за лице с иланг-иланг (24470), имам маската от серията, но още не съм я отворила. Някакви отзиви за него?
Загледах и дневния + нощния от обновената серия на Оптималс за нормална към комбинирана кожа - някой, ползвал старата да изкаже отзиви? Струват ли си или да си карам на бг марките?  bouquet

В сайта, докато търсех крема (24470, но не го намерих), видях и тониците в нови опаковки:

А и крем за суха/чувствителна кожа, както и околоочен + гелове

Tониращ крем Джордани Голд и компактна пудра с Антиейдж ефект

Лакове Get Away:

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:52 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт